USD34,09
EURO38,09
GR. ALTIN2.873,44
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. 2024 Düğün Takıları Trendleri: Aşkı Yansıtan İnovasyonlar

2024 Düğün Takıları Trendleri: Aşkı Yansıtan İnovasyonlar

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düğün günü, hayatın en özel anlarından biridir ve bu özel günde kullanılan takılar da büyük bir anlam taşır. Sevgiliye “Benimle evlenir misin?” derken verilen tektaş yüzük, aşkı, sadakati ve sevgiyi simgeler. Ancak, gelinin güzelliğini tamamlayan mücevherler bununla sınırlı değil! 2024 düğün takıları trendleri neler, gelin birlikte keşfedelim.

Ariş Pırlanta’nın Etkinliği

Ariş Pırlanta, 12 Haziran 2024’te Feriye Rıhtım’da “Ariş ile 1906’dan Bugüne Evet” konseptiyle bir basın toplantısı düzenledi. Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ve Ariş Satış-Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş’in ev sahipliğindeki bu etkinlikte, düğün hikayeleri ve takılarıyla ilgili ilginç bilgiler paylaşıldı. Ayrıca zamansızlık ve sürdürülebilirlik konularına da değinildi. Etkinlik, Eğitmen ve Araştırmacı Yazar Meltem Reyhan‘ın “Düğün Ritülleri” başlıklı sohbetiyle sona erdi.

2024 Düğün Takıları Trendleri

Tarihten İlham:
İkonik mücevherler, gelinlerin tercihlerinde önemli bir yer tutuyor. Prenses Diana ve Kate Middleton’un nişan yüzükleri, Elizabeth Taylor’ın göz alıcı mücevherleri gibi tarihe mal olmuş tasarımlar ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Çiçek Açan Mücevherler:

2024’te çiçek formunun ve yaprak detaylarının kullanıldığı tasarımlar daha sık görülecek. Romantizmin ve doğallığın sembolü olan çiçekler, mücevherin ışıltısıyla birleşerek gelinlerin güzelliğini artırıyor.

Sofistike Tasarımlar:

Sıradışı tasarımları tercih eden gelin adayları için geometrik çizgiler ve farklı pırlanta kesimlerini içeren seçenekler öne çıkıyor. Özellikle siyah pırlantalı tasarımlar dikkat çekiyor.

Zamansız İnciler:

İnciler, nostalji ile bağdaştırılsa da gelin modasında her zaman bir yer buluyor. 2024 modasında, vintage temalı modern incili tasarımlar karşımıza çıkıyor.

Ariş Pırlanta’nın Mirası

118 yıllık geçmişiyle Ariş Pırlanta, Mardin’in kültürel zenginliğinden güç alarak yolculuğunu sürdürüyor. Kerim Güzeliş, markanın 2030 yılına kadar dünyaca bilinen bir marka olmasını hedeflediklerini belirtiyor ve “Gelecek yüzyılda da geçmişten aldığı güçle başarıyla varolacak” diyor.

2024 düğün takıları trendleri, gerçekten ilham verici! Hem geçmişin izlerini taşıyan hem de modern dokunuşlarla zenginleşen tasarımlar, her gelinin hayalini süslüyor. Bu özel günlerdeki takı seçimleri, aşkı yansıtmanın en güzel yollarından biri. Kendi düğünümde bu trendlerden faydalanmak harika bir fikir gibi görünüyor!

2024 Düğün Takıları Trendleri: Aşkı Yansıtan İnovasyonlar
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx