USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Brittany Cartwright’ın Boşanma Sürecinde Geçirdiği Estetik Değişimler

Brittany Cartwright’ın Boşanma Sürecinde Geçirdiği Estetik Değişimler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boşanmanın Şok Edici Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Boşanmanın Şok Edici Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Sonunda bu yılın ilk ayında ünlü çiftin boşandığı haberi gündeme geldi. Bir dönem “boşanmadık, sadece ayrı yaşıyoruz” şeklinde açıklamalar yapan çiftin ilişkisi karmaşık bir hal almıştı. Ancak yolları, 24 Ocak’ta resmen ayrıldı. Tüm bunların üzerinden aylara yayılan bir zaman geçtikten sonra, çiftin boşanmasına dair çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı.

Ünlü yıldız, boşanma sürecinin ardından kendini yeniden şekillendirmek adına cesur bir adım attığını itiraf etti. Kocasından boşanmadan önce, daha güzel görünmek ve kendini iyi hissetmek için vücudunda estetik operasyonlar geçirdiğini açıkladı.

‘İntikam Vücudu’ Hazırladı

Bu ilginç boşanma davasının merkezindeki isimler, birlikte kameralar karşısına geçtikleri Vanderpump Rules adlı reality şovla tanınan Brittany Cartwright ve eşi Jax Taylor. Brittany, boşanma kararından önce gizli bir dizi estetik operasyon geçirdiğini samimiyetle ifade etti. Genç kadın, boşanma sürecinin yarattığı duygusal yıkımı azaltmak amacıyla “bir intikam vücudu” hazırladığını söyledi. Yağ aldırma, cilt gerdirme gibi işlemler yaptırmıştı.

Brittany Cartwright'ın Boşanma Sürecinde Geçirdiği Estetik Değişimler

Bu değişim için motivasyonunu ise şu sözlerle açıkladı: “Her şey bittikten sonra güzel görünmek istedim. En iyi halimle görünmeyi amaçladım. Çünkü pırıltımı geri kazanmak istiyorum.” Özellikle oğlu Cruz’u dünyaya getirdikten sonra alt karın bölgesinden rahatsız olduğunu belirten Cartwright, “O bölgede konturlama yapıldı. Çünkü doğum yaptıktan sonra karnım bir daha eskisi gibi olmadı. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

Hayal Kırıklığından Kurtulmak İstedi

Brittany Cartwright, tüm bu estetik prosedürlerin arkasında yatan sebebin boşanmanın yarattığı hayal kırıklığından kurtulmak olduğunu belirtti. TV yıldızı, “Doğruyu söylemek gerekirse Jax ile sonsuza kadar birlikte olacağımı düşünmüştüm. Bu boşanma benim için büyük bir şok oldu. Sonrasında iyileşmek epey zaman alıyor” şeklinde konuştu.

İlişkilerinin inişli çıkışlı yapısıyla tanınan çift, uzun süre boyunca herkesin kafasını karıştırmaya devam etti. Ayrı yaşadıklarını açıklayan çift, bunun yanı sıra oğulları Cruz’a bir kardeş getirmeyi planladıklarını da dile getirmişti. Brittany, yeni bebek konusunda “Yüzde yüz ikinci çocuğu istiyoruz” diyerek kesin bir ifade kullanmıştı. Ancak hemen ardından gelen ayrılık haberi, hayranlarını şaşkına çevirdi.

Brittany Cartwright'ın Boşanma Sürecinde Geçirdiği Estetik Değişimler

Çift, bu karmaşık ayrılık sürecini ilk olarak birlikte sundukları When Reality Hits adlı podcast yayınında ele almıştı. Cartwright, o programda kocasıyla ayrı yaşadıklarını ifade etmişti. Ayrıca, dinleyicilerine “Bizim için dua edin” çağrısında bulunarak, “Geleceğin bize ne getireceğini bilmiyorum. Ama şu anda tek odak noktam, Cruz’a iyi bir anne olmak” dedi.

Brittany Cartwright'ın Boşanma Sürecinde Geçirdiği Estetik Değişimler

Brittany Cartwright, boşanmadan önce vücudunda beğenmediği bölgeleri estetik uygulamalarla yeniden şekillendirdiğini itiraf etti.
Bir çocuğu olan eski çift, yeni bir hamileliğe hazırlandıklarını açıklamıştı. Ancak sonrasında boşanma haberi geldi.

Brittany Cartwright’ın Boşanma Sürecinde Geçirdiği Estetik Değişimler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx