USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Boşanma Süreci ve Çocukları

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Boşanma Süreci ve Çocukları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’daki şato ve şarap bağlarının satışı ile ilgili hukuk savaşları devam eden Angelina Jolie ve Brad Pitt, geçmişteki “Brangelina” olarak anılmalarına rağmen, 2019 yılında mahkeme tarafından resmi olarak boşanmış sayıldılar. Brad Pitt, Jolie ile 2016 yılında ayrıldığından beri, altı çocuğuyla arasının bozuk olduğu ve bu nedenle görüşemedikleri biliniyor. Çiftin üç evlatlık çocuğu ve bir biyolojik çocukları olan, kızları Shiloh, 18 yaşına girdiği anda babasının soyadından vazgeçmek için mahkemeye başvurdu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

İlk Biyolojik Çocuğu Ondan İlk Vazgeçen Olmuştu

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt olarak dünyaya gelen genç kız, artık yasal olarak yalnızca Shiloh Nouvel Jolie soyadıyla anılacak. Çiftin diğer kızı Zahara da üniversiteye başladığında yaptığı bir konuşmada kendisini Zahara Jolie olarak tanıtarak Brad Pitt’in soyadını bırakmıştı. Ünlü çiftin tüm çocuklarının da yakın zamanda annelerinin soyadı olan Jolie’yi tercih etmeleri bekleniyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

En Küçük Kızları Annesiyle Çalışmaya Başladı

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in en küçük çocukları 16 yaşındaki Vivienne, annesiyle birlikte prodüksiyonunu üstlendikleri ve bir Tony Ödülü kazandıkları The Outsiders oyununda çalışmaya başladı. Ayrıca, ikilinin ortak dövme yaptırdıkları da ortaya çıktı. Angelina Jolie, dövmelerini CR Fashion Book’a verdiği bir röportajda – dövmelerinin ilk kez görülmesinden beş ay sonra – The Outsiders’ın açılış kırmızı halısında yürürken açıkladı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

Jolie ve Pitt’in altı çocuğu arasında 22 yaşındaki Maddox, 20 yaşındaki Pax, 16 yaşındaki Knox, 19 yaşındaki Zahara, 18 yaşındaki Shiloh ve 16 yaşındaki Vivienne bulunuyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

Sonsuza Kadar Kopmayacak Bir “Yeni” Bağ

Jolie, röportajında “Kızım Viv ile birlikte The Outsidersda çalışırken ‘Stay Gold’ yazısından ortak bir dövme yaptırdık. Bu bizim için ayrı ayrı ve birlikte çok anlam ifade ediyor,” dedi. Çiftin diğer çocukları gibi Vivienne de oyunun afişi hazırlanırken babası Brad’in soyadını kullanmayarak Vivienne Jolie’yi tercih etti. Angelina Jolie, Pitt’ten ayrıldıktan sonra kariyerini yavaşlatmış, hatta oyunculuğu bırakmayı bile düşünmüştü; hayatını tamamen çocuklarına adamayı tercih etti.

Angelina’nın ‘Stay Gold’ (Altın Kal) dövmesi, kolunun yan tarafında diğer iki dövmesinin yanında yer alıyor ve el yazısıyla yazılmış. Ancak güzel yıldız, kızı Vivienne’in dövmesinin vücudunun hangi bölgesinde bulunduğunu açıklamadı. Şu sıralar Brad Pitt, sevgilisi Ines de Ramon ile yaşadığı aşkla gündemde. Angelina Jolie ise ayrılık sonrası kariyerini frenleyip çocuklarına daha fazla zaman ayırmayı tercih etti.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

Brad Pitt Çocuklarını Yıllardır Gözlemiyor

Ayrılıkları ve hukuki mücadeleleri boyunca, çiftin altı çocuğu da anneleri Jolie’nin yanında durdu. Uzun zamandır çocuklarıyla görüntülenmeyen Brad Pitt’in, onları sekiz yıldır görmediği söyleniyor. Angelina Jolie ise çocuklarına her zaman kol kanat geriyor ve sürekli onlarla vakit geçirmek için oyunculuk kariyerini bile hiçe sayıyor. Bu yıl, çocuklarıyla birlikte çalıştığı Broadway oyunları ve Maria Callas’ı canlandırdığı filmi ile gündemde olan Jolie, yakın zamanda “Çocuklarım her zaman, her şeyin önünde gelir” açıklamasında bulunmuştu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

Vivienne, Broadway’de annesinin gönüllü asistanı olarak görev yaparken, Angelina da The Outsidersın baş yapımcısıydı. Yıldız oyuncu, 16 yaşındaki kızı için “Viv, bana annemi hatırlatıyor, çünkü başkalarına destek olurken ilgi odağı olmaya odaklanmıyor” dedi ve “Tiyatro konusunda çok düşünceli ve ciddi ve en iyi katkıyı sağlamak için çok çalışıyor” diyerek Vivienne’in de kendisi ve Pitt gibi sanata yatkın olduğunun altını çizdi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

Bedeninde Taşıdığı Dövmelerin Hepsinin Bir Anlamı Var

Angelina Jolie, bedeninde birçok dövme taşıyor ve özellikle göğsündeki kuş dövmesinin çocuklarından “bazılarıyla” paylaştığı bir başka dövme olduğunu açıkladı. Ancak Jolie, altı çocuğundan hangisinin bu dövmeye sahip olduğunu belirtmedi. Yıldız oyuncunun göğsünün ortasında yer alan kuş dövmesi, haziran ayında New York’ta düzenlenen Tony Ödülleri’nde ortaya çıkmıştı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Boşanma Süreci ve Çocukları

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Boşanma Süreci ve Çocukları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx