USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nicole Kidman: Güzellik ve Zorluklar

Nicole Kidman: Güzellik ve Zorluklar

Her yaştan milyonlarca kadın, dünyanın dört bir yanında Nicole Kidman gibi görünmek ve onun gibi bir güzelliğe sahip olmak istiyor. Kidman’ın fiziksel özellikleri, genç yaşta Hollywood’da birçok kapıyı araladı ve kariyerinde önemli bir yer edindi. Ancak, uzun boyu ve ince yapısı bir zamanlar onun için alay konusu olmuştu. Bu yazıda, Kidman’ın çocukluğundan itibaren yaşadığı zorlukları ve bunların onun kariyerine olan etkilerini inceleyeceğiz.

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Fiziksel Görünüm ve Gençlik Yılları

İnanması güç belki ama bugün dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Nicole Kidman, çocukluğunda ve gençliğinde alay konusu olmuş. Vogue dergisinin hazırladığı 90’lı yılları konu alan belgesele konuk olan 54 yaşındaki Kidman, şöhretini borçlu olduğu fiziksel özelliklerinin geçmişte nasıl canını sıktığını anlattı. Tom Cruise ile uzun süren evliliğini sonlandırdıktan sonra Keith Urban ile mutlu bir yuva kuran Kidman, Hollywood ve moda dünyasının dikkatini çekene kadar fiziksel görünümünün aslında ne kadar özgün ve güzel olduğunun farkına varmadı.

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Nicole Kidman, belgeselde bu konuda şunları söyledi: “Kızıl saçlıydım, açık tenliydim… 14 yaşındayken boyum neredeyse 1.80 santime gelmişti. Bu görüntüm yüzünden alay konusu oluyordum. Bunu yapanlar hiç nazik değildi.” Kidman, “İnanabiliyor musunuz? Bütün hayatım boyunca daha kısa boylu ve kilolu olmak istedim” diyerek çocukluk yıllarındaki zorluklarını dile getirdi. Gelişme çağında boyunun aniden uzadığını, bu boya kıyasla zayıf olduğunu ve tahta gibi göğüsleri bulunduğunu anlattı. İşte bu özellikleri, arkadaşları arasında alay konusu olmasına rağmen, gösteri dünyasında ona avantaj sağladı. Aradan geçen yıllar içinde Hollywood, onu oyunculuk yeteneğinden çok fiziksel özellikleri nedeniyle benimsedi ve Kidman da zamanla bu görüntüsüyle barıştı.

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Kidman, gençlik yıllarında uzun boyu ve zayıflığı yüzünden yaşıtlarının alay konusu olduğunu anlattı.

Kırmızı Halıda Unutulmaz Anlar

Tom Cruise ile birlikte kamera karşısına geçtiği Days of Thunder (Fırtına Günleri) filmiyle bir anda Hollywood’un parlayan yıldızı haline geldi. O dönem, kırmızı halıda onu giydirmek isteyen ünlü moda markaları peşine düştü. Alay konusu olan fiziksel görünümü, modacılar için kıyafetlerin kusursuz bir şekilde taşınacağı bir platform haline geldi. Bu filmin ardından Kidman, kariyerinde hızla yükselmeye başladı ve kırmızı halının en şık ünlülerinden biri olmasının ilk adımını attı. 1997 yılındaki Oscar töreninde giydiği, bedenine oturan o ünlü elbise ise hafızalarda yer etti ve yıllar geçse de unutulmadı.

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Hamilelik ve Fiziksel Görünüm

Nicole Kidman, gençlik yıllarında kilo almak istese de sonrasında ince fiziğini korumak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Eşi Keith Urban ile olan evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Sunday Rose’u doğurduktan sonra hemen eski formuna döndü. Hatta hamileliği sırasında, karnındaki ufak şişlik dışında neredeyse hiç kilo almadı. Küçük kızı Faith Margaret’ın taşıyıcı anne yöntemi ile dünyaya gelmesi ise “Kilo almak istemiyor, fiziğinin bozulmasından korkuyor” yorumlarına neden oldu. Özetle, ilk gençlik yıllarında hiç sevmediği fiziksel özelliklerini korumak için bütün koşullarını zorlar hale geldi. Zaman zaman yüzüne yaptırdığı estetik müdahalelerle eleştiri konusu olsa da, bedensel görüntüsünü koruma konusundaki kararlılığı da dikkat çekti.

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Nicole Kidman, 1.80 cm boyuyla Hollywood’un en uzun kadın yıldızlarından biridir. Kıvırcık kızıl saçları ve mavi gözleri, onu kendi döneminin en ilgi çekici görüntüye sahip oyuncularından biri haline getirmiştir.

Kidman, eski eşi Tom Cruise’dan uzun boyluydu.

Şu anda evli olduğu Keith Urban da Kidman’dan daha kısa boylu.

Nicole Kidman, geçen ay yapılan Venedik Film Festivali’nde belini olduğundan daha ince gösteren korseli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu

Nicole Kidman: Güzelliğin Zorlukları ve Kariyer Yolculuğu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx