USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bradley Cooper ve Gigi Hadid’in Aşkı ve Aile Hayatı

Bradley Cooper ve Gigi Hadid’in Aşkı ve Aile Hayatı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bradley Cooper ve Gigi Hadid: Aşkları Yeni Bir Boyuta Taşıyor

Bradley Cooper ve Gigi Hadid: Aşkları Yeni Bir Boyuta Taşıyor

Bir yıldan fazla bir süredir birlikte olan Bradley Cooper ve Gigi Hadid, başlangıçta gizli buluşmalar yaparken, artık aşklarını açıkça yaşamaya başlamış durumda. Geçen ay çıktıkları tatilde, minik Lea’yı da yanlarına alarak ilişkilerini yeni bir aşamaya taşıdılar. Yazın sonlarında ailece çıktıkları tatil ise gündeme damgasını vurdu. Lüks yatları ile İtalya’nın gözde tatil beldesi Sardinya’ya açılan çiftin yanında, Cooper’ın eski sevgilisi Irina Shayk’tan olan kızı Lea da vardı.

Babaların Gözdesi: Bradley Cooper

Babaların Gözdesi: Bradley Cooper

Magazin sayfalarına sıkça konu olan Bradley Cooper, Hollywood’un en popüler oyuncularından biri. Başrolünü oynadığı filmler birçok ödül kazandı ve Oscar yarışlarını sürekli önde götürüyor. Oyunculuktan yönetmenliğe terfi eden ünlü yıldız, bir yandan da baba olmanın verdiği mutluluğu yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde, kızı Lea’yı okuldan aldıktan sonra New York sokaklarında el ele dondurma yerken görüntülendi.

Bradley Cooper ve Gigi Hadid'in Aşkı ve Aile Hayatı

Anne İşiyle Meşguldü, Baba Tüm Görevleri Üstlendi

Anne İşiyle Meşguldü, Baba Tüm Görevleri Üstlendi

Lea’yı, 2017 yılında Irina Shayk ile kucaklayan 49 yaşındaki Cooper, düz gri bir tişört ve uygun bir eşofman altıyla rahat bir şekilde giyinmişti. Kimse onu tanımadan özgürce dolaşabilmesi, baba olmanın getirdiği mutluluğu sergilemesi açısından oldukça anlamlıydı. Lea’nın annesi Irina Shayk, şu anda İtalya’da ve Milano Moda Haftası sırasında Attico ve Ferrari gibi markalar için podyuma çıkıyor. Shayk ve Cooper, 2015 yılında başlayan ilişkilerinin ardından, 2017’de Lea dünyaya geldikten iki yıl sonra 2019’da yollarını ayırmışlardı.

Babalığa Alışma Süreci Zor Oldu

Babalığa Alışma Süreci Zor Oldu

Cooper, kızıyla mutlu anlar paylaşsa da, babalık sürecinin başlangıcında zorlandığını sıkça dile getirmişti. Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda, “Lea doğduktan sonra çocuğumu gerçekten sevip sevmediğimden hiç emin olamadım,” diyerek hislerini dile getirmişti. Bu durum, kızı bir yaşına basana kadar sürdü.

Tatil: Aşk ve Aile Bir Arada

Tatil: Aşk ve Aile Bir Arada

Bradley Cooper’ın kızı Lea’yı Gigi Hadid ile çıktıkları tatile götürmesi, ünlü çiftin ilişkilerini yeni bir boyuta taşıdığının bir göstergesi olarak yorumlandı. Irina Shayk, “Lea neredeyse iki hafta boyunca onunla tatile gitti. Onları bir kez bile aramadım. Dadıya ihtiyaçları yoktu, Bradley harika bir baba,” diyerek durumu değerlendirirken, eski sevgilisi hakkında ne kadar olumlu düşündüğünü de ifade etti.

İlk Zamanlar Zorlayıcıydı

İlk Zamanlar Zorlayıcıydı

Başlarda her şey bu kadar güzel görünmese de, Cooper’ın kızı Lea ile olan ilişkisi zamanla derinleşti. Kızına olan sevgisini hissetmede zorluk çektiğini itiraf eden ünlü oyuncu, zamanla bu duygularının değiştiğini belirtti. İlk aylarda, kendisine, “Eğer eve silahlı biri girerse, kızı için kurşunların önüne atılacak mıyım?” diye sorarak tereddüt ettiğini de dile getirmişti.

Artık Tereddüt Etmiyor

Artık Tereddüt Etmiyor

Cooper, zamanla bu duyguların değiştiğini ve artık bir an bile tereddüt etmediğini vurguladı. “Baba olmasaydım hayatta olur muydum emin değilim,” diyerek kızı ile olan ilişkisini tanımlıyor. Gigi Hadid ile olan ilişkisi de, kendisini bu konuda daha güçlü hissetmesine yardımcı oldu.

Bradley Cooper ve Gigi Hadid'in Aşkı ve Aile Hayatı

Sonuç olarak, Bradley Cooper ve Gigi Hadid’in ilişkileri bir yılı doldurmak üzere, ancak bu süre zarfında pek çok zorluğun üstesinden geldiler. Küçük kız çocuklarına ebeveyn olmanın getirdiği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme çabasında olan çift, birbirlerine destek olmanın yanı sıra, aile olmanın keyfini de çıkarıyor.

Bradley Cooper ve Gigi Hadid’in Aşkı ve Aile Hayatı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx