USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. George Clooney ve Brad Pitt’in Venedik Film Festivali’ndeki Unutulmaz Anları

George Clooney ve Brad Pitt’in Venedik Film Festivali’ndeki Unutulmaz Anları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

George Clooney ve Brad Pitt’in Venedik Film Festivali’ndeki Anları

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Anları

63 yaşındaki George Clooney ile 60 yaşına giren Brad Pitt, Venedik Film Festivali’nde katıldıkları galada dikkat çekici görüntüler sergiledi. Bu durum sosyal medyada da büyük bir tartışma yarattı; hayranlar, hangisinin daha genç göründüğünü tartışmaya başladı. Akşamın gösterimi, kelimenin tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi gibiydi. George Clooney, eşi Amal ile yan yana iken, Brad Pitt de iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ines de Ramon ile ilk kez el ele kırmızı halıda boy gösterdi. Bu dörtlü, festivalin tarihine ‘Muhteşem Dörtlü’ olarak geçmeyi başardı.

Filmin Eleştirileri
Eleştirmenler, Clooney ile Pitt’in başrollerini paylaştığı ‘Wolfs’ adlı filmi çok da beğenmedi. Film, karmaşık yorumlar ve eleştiriler aldı. Ancak Pitt ve Clooney, eşleriyle birlikte şık kıyafetleriyle o geceye damgalarını vurmayı başardı. Bu yılki festivalde çok derin bir iz bıraktılar.

Merak Uyandıran Sıcaklık
İki ünlü oyuncunun arasındaki yakınlık bazıları için sürpriz oldu. Sosyal medyada “George ile Brad gerçekten bu kadar yakın mıydı, yoksa film tanıtımı için mi böyle görünüyorlar?” gibi sorular dolaşmaya başladı. Aslında, Clooney ve Pitt bir dönem gerçekten yakın iki arkadaşlardı. 30 yıla yakın bir arkadaşlıkları vardı; ancak bir süre araları “soğumuştu.” Bu soğumanın nedenleri ise oldukça ilginç.

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Unutulmaz Anları

Brad Pitt’in Angelina Jolie ile evliliği, Clooney ile olan dostluğunun zedelenmesine neden oldu. Clooney, 2016 yılında çiftin boşanacağını bile basından öğrenmişti. İddialara göre, Angelina Jolie, George Clooney ile Brad Pitt’in arkadaşlığını etkileyen bir faktör oldu.

  • Arkadaşların Arası Soğudu
    Daha dar bir çevresi olan Jolie, kocasının Clooney’in de bulunduğu bazı arkadaşlarıyla daha az görüşmesine neden oldu. Amal ve George Clooney’in 2014 yılında Venedik’te gerçekleşen düğününe birçok ünlü katıldı ama Brad Pitt ile Angelina Jolie o davette yer almadı. O sırada evli olan ikili, Malta’da çekimleri süren ‘By The Sea’ adlı filmi bahane ederek düğüne katılmadı. Bu durum, “Film çekimine hiç değilse kısa bir süre mola veremezler miydi?” gibi soruları gündeme getirdi. Düğünden birkaç hafta sonra, Brad Pitt, Clooney’e düğün hediyesi göndermeye bile vakit bulamadığını ifade ederek herkesi bir kez daha şaşırttı.

Angelina’nın Rakip Görmesi
Yine o dönemde, Angelina Jolie’nin Clooney’in karısı Amal’ı bir rakip olarak gördüğü ve yan yana gelmekten kaçındığı iddiaları da ortaya atıldı. Amal Clooney, eğitimli, güzel ve şık bir kadın olarak dikkat çekiyor. Özetle, 81. Venedik Film Festivali’nde George Clooney ile Brad Pitt’in samimi görüntüleri, yıllar önce konuşulan bu konuları yeniden gündeme getirdi. Şu sıralarda, Wolfs’un galasında eşleriyle birlikte yan yana kırmızı halıya çıkan Amal Clooney ile Ines de Ramon’un isimleri sıkça anılıyor.

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Unutulmaz Anları

İddialara göre, Brad Pitt ile George Clooney’in arkadaşlığının soğumasına Angelina Jolie neden oldu. Pitt, ondan boşandıktan sonra dostlukları kaldığı yerden devam etti.

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Unutulmaz Anları

Amal ve Ines’teki Benzerlikler
Bu iki kadın bazı açılardan birbirlerine benzetildi. Başarılı bir insan hakları avukatı olan Amal Clooney ile yüksek öğrenim görmüş olan Ines de Ramon, birkaç dil konuşma yeteneğine sahip. Amal Clooney’in ve Ines de Ramon’un geniş bir arkadaş çevresi bulunuyor. Zaman zaman eş ve sevgililerini bırakıp arkadaşlarıyla vakit geçiriyorlar. Bu noktada, Angelina Jolie’nin Hollywood’daki yalnızlığını hatırlatıyor.

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Unutulmaz Anları

Aileye Bağlılık
Babası Jon Voight ile yıllardır sorun yaşayan Jolie’nin aksine, Ines de Ramon’un ailesiyle olan bağı dikkat çekiyor. Amal Clooney’in ailesine bağlı olduğu herkesçe biliniyor; ünlü avukatın ailesi sık sık onun ve kocası George Clooney ile birlikte aile yemeklerinde görüntüleniyor. Bu iddialara bakılırsa, Brad Pitt ile George Clooney’in, Angelina Jolie’nin tercihleri nedeniyle “soğuyan” arkadaşlığı, hem ‘Wolfs’ filmi hem de Amal Clooney ve Ines de Ramon sayesinde yeniden ısınıyor.

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Unutulmaz Anları

Brad Pitt, ‘Wolfs’ filminin Venedik Film Festivali’ndeki galasında ilk kez sevgilisi Ines de Ramon ile el ele kırmızı halıya çıktı.

George Clooney ve Brad Pitt'in Venedik Film Festivali'ndeki Unutulmaz Anları

Amal Clooney, katıldıkları her etkinlikte, Hollywood yıldızı olan kocası George Clooney’i bile gölgede bırakıyor.

George Clooney ve Brad Pitt’in Venedik Film Festivali’ndeki Unutulmaz Anları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx