USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Andie MacDowell’un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

Andie MacDowell’un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Andie MacDowell ve Aile İlişkileri

Andie MacDowell ve Aile İlişkileri

Sinemanın en güzel yaş alan oyuncularından biri olarak anılan Andie MacDowell, çocuklarının mutluluğu, sağlığı ve refahı için elinden gelen desteği sunuyor. 66 yaşındaki ünlü oyuncunun, ilk evliliğini yaptığı Paul J. Qualley’den üç yetişkin çocuğu bulunuyor. Bu çocukların en büyüğü olan Margaret, geçen yıl Jack Antonoff ile hayatını birleştirerek yeni bir sayfa açtı. Diğer kızı Rainey Qualley ise Anthony Wilson ile mutlu bir ilişki yaşıyor. Rainey, annesinin izinden giderek oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine yönelmiş durumda.

Andie MacDowell'un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

Rainey’nin hayatında büyük bir mutluluk kaynağı olan yeni bir gelişme daha yaşandı. Sevgilisi Anthony ile birlikte ilk bebeklerini bekliyorlar. Bu süreçte Andie MacDowell, Rainey’nin yanında olarak ona en büyük desteği sağlıyor.

Andie MacDowell'un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

‘Hamilelikte Kendini Yorma… Çalışmak Yerine Otur, Dinlen’

35 yaşındaki Rainey Qualley, annesi Andie’nin hamileliği süresince kendisini yoracak işlerden uzak durması konusunda onu uyardığını anlattı. Us Magazine’e konuşan Rainey, “Annem, benim seyahat etmemi istemiyor. Şu an Kanada’da bir çekim için bulunan annemin yanına gitmeme bile karşı çıktı” dedi. Andie, kızı Rainey’nin hamileliği nedeniyle oldukça koruyucu bir tutum sergiliyor. Rainey, annesinin “Evde oturmalısın, fazla şey yapmamalısın” tavsiyelerine dikkat ettiğini belirtti.

Andie MacDowell'un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

Bebek Haberini Sosyal Medyadan Duyurdu

Rainey Qualley, sevgilisi Anthony John Wilson ile birlikte ilk bebeklerini beklediklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Bu haberi verirken, çiftin İtalya’da bir tatilde olduğu dikkat çekti. Rainey, büyüyen karnını sergileyerek ünlü Pisa Kulesi önünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. US Magazine’e yaptığı açıklamada Rainey, anneliğe hazırlık sürecinin oldukça iyi geçtiğini ifade etti. “Şu anda 29 haftalık hamileyim” diyen Rainey, hamileliğin ilk döneminde yaşadığı zorlukları da dile getirdi: “İlk dönem oldukça zordu, kendimi çok hasta hissettim. O sırada bir albüm kaydetmeye çalışıyordum.” Hamileliğin başlangıç döneminde sabah hastalığı gibi zorluklarla mücadele ettiğini söyledi.

Andie MacDowell'un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

Doğum Yapmaktan Korkmuyor, Aksine Heyecanla Bekliyor

Rainey, annesinin sözlerine tam olarak uymasa da hamileliği sırasında İtalya gezisine çıkmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Hamileliğin zorlu dönemlerinin geride kaldığını ve annelik sürecine girmeyi heyecanla beklediğini vurguladı. Geçen yıl evlenen ablası Margaret’ten daha önce anne olmaya hazırlanan Rainey, tüm ailesinin dünyaya gelecek bebek için büyük bir heyecan içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi. Rainey, doğum yapma sürecine dair duygularını şu şekilde ifade etti: “Birçok kadın doğum sürecinden korkuyor, fakat ben bu anları dört gözle bekliyorum. Hem doğum yapacağım hem de annelik heyecanını yaşayacağım için çok mutluyum.”

Andie MacDowell'un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu

Andie MacDowell, ilk eşiyle evliliğinden iki kızı ve bir oğlu olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kızı Margaret, geçen yıl Jack Antonoff ile hayatını birleştirdi.

Andie MacDowell’un Kızları ve Yeni Aile Mutluluğu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx