USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ebru Şallı’nın Oğlu Pars ile Yaşadığı Zorlu Mücadele

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars ile Yaşadığı Zorlu Mücadele

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Şallı ve Oğlu Pars’ın Hikayesi

Ebru Şallı ve Oğlu Pars'ın Hikayesi

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan ile olan evliliğinden 2010 yılında dünyaya gelen oğlu Pars, 16 Nisan 2020 tarihinde yaşadığı zorlu hastalıkla verdiği mücadeleye yenik düşerek hayatını kaybetti. Bu acı kaybın ardından Şallı, oğlu Pars’ın doğum gününde Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla onu anarak duygularını dile getirdi.

Oğluna olan özlemini her fırsatta ifade eden Ebru Şallı, paylaşımına şu notu ekledi: “İyi ki doğdun sen melek oğlum benim… Bazı anneler melek doğururmuş… Tarifsiz bir özlem Ponçiğim 25.09.2010.”

Mücadele Dolu Yıllar

Mücadele Dolu Yıllar

Ebru Şallı, 2019 yılı Mayıs ayında verdiği bir röportajda, “Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz” demişti.

Ebru Şallı'nın Oğlu Pars ile Yaşadığı Zorlu Mücadele

Gözyaşları İçinde Anlatılanlar

Gözyaşları İçinde Anlatılanlar

Ebru Şallı, katıldığı bir programda oğlu Pars’ın hastalık sürecini gözyaşları içinde anlattı. “Tanıyan Pars’tan çok etkilenirdi. ‘Bu nasıl bir çocuk?’ derlerdi. Gerçek bir melekti. Bu hayatta bir melek doğurmuşum ve dokuz yıl bir melek ile yaşamışım. Kimseyi kıramaz, azıcık üzüldüğü an onu toparlamaya çalışır, içinden müthiş bir sevgi çıkıyordu. Pars hep başkaydı.” diyerek oğlu hakkında duyduğu derin sevgi ve özlemi dile getirdi.

Ebru Şallı'nın Oğlu Pars ile Yaşadığı Zorlu Mücadele

Pars’ın hastalığının tanısı konduğunda yaşadığı şoku ise şöyle ifade etti: “Boyun ağrısı üzerine hastaneye gittik. Doktorlar bir hafta boyunca çabalamalarına rağmen tam olarak sorunun ne olduğunu bulamadılar. Kan tahlilleri iyi çıkmasına rağmen ağrısında bir değişiklik olmadı. İlk duyduğunuz an bir annenin ya da babanın dünyasının yıkıldığı an. Çok büyük bir acı.”

İlik Nakli Süreci

İlik Nakli Süreci

Ebru Şallı, oğlu için verdiği mücadeleye devam ederken, “2.5–3 yıllık süreçte tedavi ile çok güzel cevaplar aldığımız dönemler oldu. Bıraktığımız an tekrar hızlı şekilde atak yaptı, ağrılar başladı. Doktor, aynı protokolü uygulayamayacağı için kemik iliği nakline geçmemize karar verdi.” dedi. Şallı, kendi iliğinin de uygun olduğunu öğrendiğinde hissettiklerini şöyle paylaştı: “İlik verdim… Çok başarılı bir nakil gerçekleştirildi. İlik yüzde 100 tuttu.”

İçsel Mücadele ve Annelik Duygusu

İçsel Mücadele ve Annelik Duygusu

Ebru Şallı, başından geçenleri anlatırken, “Hayatta durmaya çalışıyorum. Hiç kolay değil, yaşamayanın anlayabileceği bir durum değil.” diyerek yaşadığı zor günlerin üstesinden gelmek için çaba sarf ettiğini belirtti. “Onunla bağlantım hep devam ediyor, sonsuza kadar da edecek. Çok büyük ve kutsal bir bağ. Çok özlüyorum. Bazen onun kokusunu duyuyorum, bu anlar beni zorluyor.” diye ekledi.

Yaşadığı Zorluklar ve Eleştiriler

Yaşadığı Zorluklar ve Eleştiriler

Ebru Şallı, kendi YouTube kanalında yaşadığı zorlukları dile getirirken, “Bu durumu yaşayan tek kadın ben değilim. Tek anne ben değilim. Bunun şımarıklığını da yapmak istemiyorum.” ifadesini kullanarak, yaşadığı acının başkaları tarafından anlaşılmadığını vurguladı. “Çocukları olan insanlar nasıl korkmadan kötü yorum yapıp, kötü cümleler kullanabiliyor?” diye sordu.

Sonuç ve Umut Mesajı

Sonuç ve Umut Mesajı

Son olarak, Ebru Şallı, “Aldığım terapilerle ayakta durmayı öğrendim. Ben güçlü bir insanım, bunu biliyorlar ama ‘Ben o kadar güçlü değilim, bana güvenmeyin’ diyorum.” diyerek yaşadığı acıları nasıl kabullendiğini ve mücadele ettiğini belirtti. “Hiç kimse benden ölmemi beklemesin. Ben yaşadığım acıyı kendim biliyorum.” sözleriyle de kendi duygularını ifade etti.

Ebru Şallı'nın Oğlu Pars ile Yaşadığı Zorlu Mücadele

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars ile Yaşadığı Zorlu Mücadele
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx