USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas’ın 25 Yıllık Evliliği

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas’ın 25 Yıllık Evliliği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evliliklerinin 25. Yılı

Evliliklerinin 25. Yılı

Evlendiler… Üzerinden tam 25 yıl geçti ve artık boylarını aşan iki çocukları var. Geçmişte evliliklerinde bazı sarsıntılar yaşadılar, ama bu zorlukları aşmayı başardılar. Aşkları belki şekil değiştirdi ama hiç hız kesmedi. Bu ünlü çiftin başka bir özelliği ise, her ikisinin de aynı gün doğmuş olması. Evet, tarih aynı ama aradaki yıllar onları farklı yaşlara taşıdı. Bu yüzden her yıl yeni yaşlarını birlikte kutluyorlar. Üstelik yıllardır devam ettirdikleri bir gelenekle, bu kutlamalarını birbirlerine olan sevgilerini ve övgülerini sosyal medya üzerinden de paylaşıyorlar. Bu yıl da bu geleneği bozmadılar ve yine benzer paylaşımlar yaptılar.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

TESADÜFÜN BÖYLESİ

Onları uzaktan takip eden hayranları, Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas’tan bahsettiğimizi çoktan anladı. İkisi de 25 Eylül tarihinde, 25 yıl arayla doğmuş ünlü bir çift. Bu yıl da yeni yaşlarını birlikte kutladılar. Aile içinde pasta kesip kutlama yapmak bir yana, Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas, sosyal medya üzerinden birbirlerine seslendiler.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

‘ANADAN DOĞMA POZUNU HEDİYE ETTİ’

55 yaşındaki Galler doğumlu yıldız Catherine Zeta Jones, Instagram sayfasında kocasıyla birlikte çekilen eski bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımın altına “Bana ve Michael’a mutlu yıllar” yazdı. Fotoğrafın, 25 yıl önce, yani yeni evlendikleri dönemde çekildiğini de belirtti. Ardından da kocasına “Seni bütün kalbimle seviyorum” mesajını iletti. Zeta Jones’un paylaşımı burada kalmadı; bir fotoğraf daha paylaştı. Yıllar önce çekilen bu pozda, sadece topuklu ayakkabılarıyla bir aynaya bakarken görülüyor. O paylaşımına “Anadan doğma” ifadesiyle başladı ve ardından şu satırlara yer verdi: “Kocamla 25 yıl boyunca paylaştığım doğum günlerinin ardından hediye konusunda fikirlerim tükendi. Bu ikinci hediye seçeneği” diyerek yıllar önce çekilen bu pozunu kocasına hediye etti.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

‘DOĞUM GÜNÜ KARDEŞİM’

Michael Douglas da, karısı Catherine Zeta Jones’un yeni yaşını sosyal medya üzerinden kutlamayı unutmadı. O da karısının siyah-beyaz bir fotoğrafını paylaştı ve yanına “Doğum günü kardeşime… Seni bütün kalbimle seviyorum. Yeni yaşın en iyisi olsun” mesajını ekledi. Bu paylaşımına ilk yorum yapan kişi de Catherine Zeta Jones oldu. Ünlü yıldız, kocasının bu paylaşımına “Teşekkürler tatlım” şeklinde yanıt verdi.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

YAZIN BİR ERKEN KUTLAMA YAPTI

Aslında bu yıl 80 yaşına giren Michael Douglas, doğum gününü biraz erken kutladı. İspanya’nın gözde tatil beldesi Mallorca’da bulunan yazlık evinde, yaz aylarını geçirdi. Temmuz ayında, Valldemosa köyünde 80 yaşına giren sakinler için düzenlenen bir etkinlikte erken bir kutlama yaptı. Köydeki yaşıtlarıyla bir masada oturan Douglas, bölgeye özgü halk danslarını izledi ve birlikte yemek yedi. Gerçek doğum günü olan 25 Eylül’de ise, bu kez karısı Catherine Zeta Jones ve çocukları Carys ile Dylan ile yeni yaşına girdi.

25 YIL ARAYLA AYNI GÜN: Çiftin doğum günlerinin öyküsüne biraz daha yakından bakalım…

Michael Douglas, 25 Eylül 1944 tarihinde dünyaya geldi. Catherine Zeta Jones ise, şu anda kocası 25 yaşındayken 25 Eylül 1969 tarihinde doğdu. Başka bir deyişle, bu ünlü çift, benzerine az rastlanan bir örneğin kahramanları.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

GÖSTERİŞLİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones, 18 Kasım 2000 tarihinde New York’taki ünlü Plaza Otel’de görkemli bir düğünle evlendi. Zeta Jones, o dönemde 100 bin sterlin değerinde olduğu söylenen bir gelinlik giydi. Michael Douglas’ın da yeni karısına düğün hediyesi olarak bir yat hediye ettiği basına yansıdı. Çiftin parmaklarına taktıkları alyansların toplam değerinin ise milyon dolarla ölçüldüğü konuşuldu. Düğün sırasında, üç ay önce dünyaya gelen oğulları Dylan da oradaydı. Şu anda 22 yaşında olan Dylan, anne ve babasının düğün töreninde anneannesinin kucağında oturuyordu. Çiftin ayrıca Dylan’ın dışında Carys adında bir kızı daha bulunuyor.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

Catherine Zeta Jones, geçen yıl evlilik yıl dönümlerini kutladıkları dönemde Michael Douglas ile uzun birliktelikleri hakkında İngiliz The Telegraph gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

‘EVLİLİĞİ SEVİYORUM AMA BU ÇILGIN BİR DURUM’

Ünlü oyuncunun evliliğiyle ilgili en çarpıcı ve gerçekçi cümlesi şöyle; “Eğer her gün aynı kişiyle yaşayıp sabahları onunla uyanıyorsanız, ilişkinizde inişler çıkışlar olmaması imkansız.” Yani başka bir deyişle, Zeta Jones, uzun süredir birlikte olan herkesin durumunu bu sözleriyle özetlemiş oldu. Ardından konuşmasına şöyle devam etti: “Ben neredeyse 25 yıldır Mike ile birlikte uyanıyorum. Evli olmayı seviyorum ama üzerine düşündüğünüz zaman bu gerçekten çılgın bir durum.” Zeta Jones, ünlü bir moda markasının adını vererek ilginç bir cümle kurdu: “Ama sonra bir servet harcadığınız lüks bir markaya ait çantayı düşünüyorsunuz. Ben artık ondan hoşlanmıyorum ve tekrar satışa sunacağım.”

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

’25 YAŞ BÜYÜK OLDUĞUNU HİSSETMİYORUM’

Zeta Jones, ilişkilerinin inişli çıkışlı dönemlerine rağmen Michael Douglas ile evliliklerinin iyi gittiğini ve birbirleriyle uyumlu bir şekilde geçindiklerini söyledi. “Birbirimizle gayet iyiyiz. Birbirimize saygı duyuyoruz. Ve ben asla onun benden 25 yaş daha büyük olduğunu hissetmiyorum bile.” Bu yaş konusu, Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas’ın ilişkilerinin başından beri gündemde olan bir detay. Zeta Jones dünyaya geldiğinde, Michael Douglas 25 yaşındaydı ve kariyerine çoktan başlamıştı. Ancak bu yaş farkı Zeta Jones için o kadar da önemli değil: “Hatırlıyorum da insanlar bana ‘Sen 50 yaşındayken, o 75 olacak’ diyordu. Tamam… Bu sadece bir matematik!”

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın 25 Yıllık Evliliği

Ünlü çiftin Dylan adında 24 yaşında bir oğlu ve Carys adında 21 yaşında bir kızı var…

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas’ın 25 Yıllık Evliliği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx