USD34,25
EURO37,11
GR. ALTIN3.016,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Lisa Marie Presley: Kayıpların Gölgesinde Bir Hayat

Lisa Marie Presley: Kayıpların Gölgesinde Bir Hayat

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elvis Presley’nin Mirası: Lisa Marie Presley

Elvis Presley'nin Mirası: Lisa Marie Presley

Dünyanın en büyük müzikal ikonlarından biri olan Elvis Presley’nin tek kızı Lisa Marie Presley, ne yazık ki babasının izinden giderek yaşadığı zorluklarla dolu bir hayat sürdü. 2023 yılının Ocak ayında, yalnızca 54 yaşındayken hayata veda etti. Elvis’in varisi olarak doğmuş olmasına rağmen, Lisa Marie hayatı boyunca içsel huzuru ve mutluluğu bir türlü bulamadı.

Lisa Marie Presley: Kayıpların Gölgesinde Bir Hayat

Riley Keough, annesinin anısını yaşatıyor 2023’ün başında, Lisa Marie Presley’nin kaybı sonrası, oyuncu kızı Riley Keough, annesinin mirasını yaşatma çabası içerisine girdi. Annesinin yıllarca süren bağımlılık sorunları ile mücadelesinin ardından, ölüm sebebi olarak önceki mide küçültme ameliyatından kaynaklanan bir kalp krizi kaydedildi. Ancak, Riley’e göre asıl sebep, annesinin içindeki dinmeyen acı ve kırık kalbiydi.

Lisa Marie Presley: Kayıpların Gölgesinde Bir Hayat

Anılar ve Kaybın Ağırlığı

Anılar ve Kaybın Ağırlığı

Riley Keough, annesinin tamamlayamadığı anı kitabını bitirdi ve bu süreçte yaşadıklarını People dergisine anlattı. “From Here to the Great Unknown” (Buradan Büyük Bilinmeze) adlı kitapta, annesinin oğlu Benjamin Keough’un genç yaşta intihar etmesinin ardından yaşadığı derin acıyı ele aldı. Lisa Marie, 2020 yılında 20 yaşındaki oğlunu kaybettikten sonra bir daha kendini toparlayamamış, bu kaybın etkisiyle yaşamına adeta bir ölü gibi devam ettiğini ifade etmişti.

Riley Keough’un Duygusal Anlatımı Riley, annesinin, kardeşi Ben’in ölümünden sonra kendisine ve küçük kız kardeşlerine destek olmaya çalıştığını ancak içsel acısını gizlemenin ne denli zor olduğunu bildiklerini belirtti. “Annem fiziksel olarak ameliyatın yan etkilerinden hayatını kaybetti; fakat biz onun acı dolu bir kalpten öldüğünü biliyorduk” dedi.

Aile İlişkileri ve Kaybın Derinliği

Aile İlişkileri ve Kaybın Derinliği

Lisa Marie Presley, dört çocuğun annesiydi. Oğlunun kaybının ardından üç kızı için hayata tutunmaya çalıştı, ancak bu mücadele onu daha da zorladı. Riley, annesinin vefat ettiğinde kendisinin de yeni bir anne olduğunu ve bu acı dolu süreçte ilk torununu da göremeden hayat gözlerini yumduğunu vurguladı.

Lisa Marie Presley: Kayıpların Gölgesinde Bir Hayat

Riley’nin Umudu Riley, annesi Lisa Marie ve kardeşi Benjamin’in hayatlarının sayfalara dökülmesinin zorluğuna rağmen, bu kitabın okuyuculara insani bir bağ kurma fırsatı sunmasını umuyor. “Annem, insanların hikayeleriyle ilişki kurabilmelerini ve yalnız olmadıklarını hissetmelerini sağlamak için bir kitap yazmak istiyordu” diye ekleyerek, annesinin derin bir empati taşıdığını ortaya koydu.

Lisa Marie’nin Kayıplarının Gölgesinde Lisa Marie Presley, oğlu Benjamin’i kaybettikten sonra yaşadığı acının bir gün onu da bu dünyadan koparacağını her zaman hissetti. Bu kayıp, onun yaşamındaki karanlık bir gölge haline geldi ve ne yazık ki, bu gölgeden kurtulamadı.

Lisa Marie Presley: Kayıpların Gölgesinde Bir Hayat
Yorum Yap
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Would love your thoughts, please comment.x