USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah’ın İlişkisi

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah’ın İlişkisi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Al Pacino’nun Oğlu ve Genç Sevgilisi ile İlişkisi

Al Pacino'nun Oğlu ve Genç Sevgilisi ile İlişkisi

Geçen yıl hayranlarına beklenmedik bir sürpriz yapan ünlü aktör Al Pacino, Haziran 2023’te, 83 yaşında bir erkek çocuk sahibi oldu. Bu durum, Pacino’nun bu kadar ileri yaşta baba olması nedeniyle bazı tartışmalara yol açtı.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

GENÇ SEVGİLİYE DOĞUM GÜNÜ JESTİ

Al Pacino’nun dördüncü çocuğu olan Roman, 30 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah’tan dünyaya geldi. İkili arasında tam 53 yaş bir fark olduğu ve bu durumun çokça konuşulduğunu hatırlatmakta fayda var. Al Pacino, bir buçuk yaşındaki oğlu Roman’ın annesi ve sevgilisi Noor’un doğum günü pastasındaki mumları birlikte üfleyerek kutladı.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

BU HANGİ YAŞIN KUTLAMASI?

Oscar ödüllü yıldız, Noor’un kız kardeşi Sophia Alfallah tarafından Instagram’da paylaşılan bir videoda, genç sevgilisini kutlarken görünüyordu. Video, “Noor’un doğum günü 2024” başlığını taşıyordu. Aslında Noor Alfallah, Aralık 2023’te 30 yaşına girmişti, ancak ünlü yapımcı, görünüşe göre doğum gününü erken kutlamayı tercih etmiş.

PANDEMİ ZAMANI BAŞLAYAN AŞK

Al Pacino ve Noor Alfallah’ın ilişkisi, koronavirüs pandemisi sırasında başlamıştı. Çiftin Roman adını verdikleri oğulları ise Haziran 2023’te dünyaya geldi. Başlangıçta, Pacino’nun sevgilisinin hamileliğinden habersiz olduğu ve durumun gerçekliğine inanmadığı, hatta DNA testi istemesi konuşuluyordu. Ancak bu durumu reddetse de Pacino’nun testi yaptırdığı ve çocuğun kendisinden olduğunu anlayarak ilişkilerine devam ettiği ortaya çıktı.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

DOĞUM YAPTIKTAN SONRA KENDİNİ GARANTİYE ALDI

Hollywood’un önde gelen prodüksiyon şirketlerinden birinde üst düzey yönetici olarak çalışan Noor Alfallah, Eylül 2023’te, oğulları Roman’ın tam fiziksel velayetini almak için mahkemeye başvurdu. Noor Alfallah’ın Al Pacino ile yaptığı velayet ve nafaka anlaşmasına göre, ünlü oyuncudan 110.000 dolar toplu para ve ayda 30.000 dolardan fazla nafaka alacağı belirtildi. Ayrıca, Pacino’nun, oğlu Roman’ın sağlık sigortası tarafından karşılanmayan tüm tıbbi faturalarını da ödeyeceği ifade edildi. Pacino, oğlu için her yıl eğitim fonuna 15.000 dolar yatıracak.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

Başta bu velayet ve nafaka başvurusunun ortaya çıkması, Pacino ve Noor Alfallah’ın ayrıldığı yönünde düşüncelere yol açtı; ancak çift, ilişkilerine devam ediyor.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

İKİSİNİN DE EVLENMEYE NİYETİ YOK

Noor Alfallah, bu yılın başlarında Vogue Arabia’ya verdiği bir röportajda, oğlu Roman’ı ve annelik serüvenini, “Oğlum bana tanrının en büyük hediyesi. Ona baktığım her gün, çok kutsanmış olduğumu biliyorum” sözleriyle tanımladı. Roman, Al Pacino’nun dördüncü çocuğu. Usta oyuncunun, eski sevgilisi Jan Tarrant’tan 34 yaşındaki kızı Julie Marie ve Beverly D’Angelo’dan 23 yaşındaki ikizleri Anton ile Olivia bulunuyor.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

Noor Alfallah, 20’li yaşlarının başında ünlü rockçı Mick Jagger ile de bir ilişki yaşamıştı. Gönül defteri oldukça kalabalık olan Al Pacino, şimdiye kadar hiç evlenmemiştir. Sevgilisi Noor Alfallah, daha önce verdiği bir röportajda, “Ben evlenecek bir tip değilim” demişti.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

ONA “SERVET AVCISI” DEDİLER AMA…

Al Pacino ve Noor Alfallah’ın ilişkisinin duyulmasının ardından birçok kişi, Noor’un bir servet avcısı olabileceğini ve ünlü aktörden faydalanmak istediğini düşündü. Ancak, Noor Alfallah’ın sadece maddi anlamda güçlü bir iş sahibi olmadığı, aynı zamanda varlıklı bir aileden geldiği de biliniyor. Yani hayatının hiçbir döneminde paraya ihtiyaç duymadı. Daha önce Clint Eastwood ve Mick Jagger gibi isimlerle de anılan Noor Alfallah’ın, yakın çevresi onun yaşça büyük erkeklere ilgi duyduğunu ve Al Pacino’yu çok sevdiğini ifade ediyor.

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah'ın İlişkisi

Al Pacino ve Genç Sevgilisi Noor Alfallah’ın İlişkisi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx