USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Amber Heard ve Johnny Depp’in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Amber Heard ve Johnny Depp’in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşkın Gölgesinde: Amber Heard ve Johnny Depp’in Hikayesi

Aşkın Gölgesinde: Amber Heard ve Johnny Depp'in Hikayesi

Senaryo gereği başlayan yakınlaşmaları, zamanla gerçek hayata yansıdı ve her iki taraf için de beklenmedik sonuçlar doğurdu. Amber Heard, kendisinden yaşça büyük olan Johnny Depp ile ilişkisi için, yıllarını geçirdiği sevgilisi ve iki çocuğunun annesi olan kadını terk etti. Bu cesur adım, ikili için evlilikle sonuçlansa da, mutluluk kapılarını aralamadı. Kısa sürede evlilikleri sona erdi ve ardından birbirlerine karşı açılan iftira davalarıyla dolu bir dönem başladı.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Güzel oyuncu, bu davalardan birinde zafer kazanırken, ikincisinde ise hüsrana uğradı. Sonuç olarak, tasını tarağını toplayarak başka bir ülkeye göç etmeye karar verdi. Boşanmanın ardından, gizli bir şekilde babasını sakladığı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Şimdi, minik kızı Oonagh Paige’i, hayatının büyük bir kısmını geçirdiği Hollywood’dan uzak, sakin bir ülke olan İspanya’da büyütüyor.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Artık bir ünlü gibi yaşamak istemese de, bulunduğu ülkede paparazzilerin peşinde koştuğu gerçeği değişmedi. Geçtiğimiz günlerde, kızıyla çıktığı bir gezintide yine objektiflere takıldı.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Kızını Yabancı Ülkede Büyütme Kararı

Hollywood’un “asi” yıldızı olarak bilinen Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’den bahsettiğimizi anladınız. Depp, Heard ile karşı karşıya geldiği son karalama davasından galip çıktı ve “itibarını geri kazandığını” ifade etti. Bir dönem Hollywood’un kara listesine giren 61 yaşındaki Depp, sonrasında yeniden mesleğine döndü. Bu süreçte, 38 yaşındaki Amber Heard, minik kızı Oonagh ile birlikte İspanya’nın Madrid kentine taşındı. Eski eşiyle yaşadıklarının ardından yeni bir başlangıç yapmak istediği anlaşılıyor. Heard, dilini de bildiği Madrid’de kızıyla huzurlu bir yaşam sürmeye başladı. Arada sırada bazı festivallere katılsa da, pırıltılı Hollywood hayatını geride bıraktı.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

El Ele Gezinti: Anne-Kızın Neşesi

Amber Heard, kızıyla çıktığı son gezintide şık bir etek ve bluz giymişti. 3 yaşındaki kızı da ülkenin sıcak havasına uygun giyinmişti. Anne-kız yürürken, aralarında neşeli bir sohbet gerçekleşti. Heard, bir ara kızıyla daha da yaklaşıp ona bir şeyler anlatmaya çalıştı. Sonrasında ikili el ele yürüyüşlerine devam etti.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Heard, bir an eğilip kızını bir konuda ikna etmeye çalıştı. Sonrasında, anne ve kızı arasında neşeli bir sohbet gerçekleşti ve yollarına devam ettiler.

Dava Süreci ve Kariyerin Zorluğu

Amber Heard, eski eşi Johnny Depp ile girdiği yasal mücadeleyi kaybettikten sonra haksızlığa uğradığını ifade etmişti. Bu süreçte, kariyerinde de zorluklar yaşadı; özellikle de önemli rollerinden birini üstlendiği “Aquaman” filminin kadrosundan çıkarıldığı haberleriyle gündemde kalmaya devam etti. Görülen o ki, Heard, Hollywood’u ve memleketini geride bırakarak Madrid’de yeni bir hayat kurmaya karar verdi. Bu şehirden “Yeni evim” diye bahsettiği iddiaları mevcut.

Kızını Gürültüden Uzak Büyütmek İstiyor

Amber Heard’ün yakın bir arkadaşı, İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği demeçte, Heard’ün ana dili olan İngilizce’nin yanı sıra İspanyolcayı da oldukça iyi konuştuğunu belirtti. Arkadaşı, “Kızını Madrid’de, gürültüden uzakta büyütmekten son derece mutlu” dedi. Amber Heard, 2022 yılının haziran ayında Johnny Depp ile yaşadığı hukuki mücadeleyi kaybettikten sonra vaktinin büyük bir bölümünü Madrid’de geçirmeye başladı. Buradaki hayatından bazı fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Bir iddiaya göre, Amber Heard sadece ABD’yi terk etmekle kalmadı, aynı zamanda oyunculuğu da bıraktı. Bunun doğru olup olmadığını zaman gösterecek.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Taşıyıcı Anne Yöntemiyle Bebek Sahibi Olması

Aslında Amber Heard’ün bir bebek sahibi olduğunu duyurması, iki yıl önce herkesi şaşırttı. Heard, bir kız annesi olduğunu 2021 yılının temmuz ayında sosyal medya üzerinden duyurdu. Depp ile yollarını ayırdıktan sonra anne olan Heard’ün bebeğinin babasının kim olduğu merak konusuydu; ancak Heard’ün taşıyıcı anne yöntemiyle hamile kaldığı öğrenildi. O dönemde, 35 yaşında olan Heard, kaybettiği annesinin adını verdiği bebeğiyle birlikte bir fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Amber Heard, “Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımla yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum” ifadelerini kullandı.

Amber Heard ve Johnny Depp'in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh

Hayatının Yeni Dönemi

Heard, “Umarım beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya geliriz” diyerek mesajına şöyle devam etti: “Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunmak istiyor. Ayrıca işimin doğasının beni bunu kontrol altına almaya zorladığını da biliyorum. Kızım 8 Nisan 2021’de doğdu. Adı Oonagh Paige Heard. O, hayatımın geri kalanının başlangıcı.”

Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki evlilik, olaylı bir şekilde sona erdi.

Amber Heard ve Johnny Depp’in Olaylı İlişkisi: Yeni Hayat ve Kızı Oonagh
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx