USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birce Akalay’dan Çocukluk Fotoğrafı Paylaşımı

Birce Akalay'dan Çocukluk Fotoğrafı Paylaşımı

Bir süredir meslektaşı Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan oyuncu Birce Akalay, 3 yaşındayken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Akalay, “1987 Stüdyo Yüksel, 2017 Mehmet Turgut” notuyla paylaştığı fotoğrafına, takipçilerinden “Hiç değişmedin” gibi yorumlar geldi.

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

Ünlü İsimlerin Şaşırtan Değişimleri

Ünlü İsimlerin Şaşırtan Değişimleri

Öyle Çok Değiştiler Ki… Kimi ünlülerin çocukluk dönemlerine ait fotoğrafları, onları tanıyamadığımız birer nostalji parçası haline geldi. İşte dün tanınmayan, bugün ise ünlü olan o isimler ve şaşırtan değişimleri:

Aşkın ve Annelik Sevinci: Aslı Enver

Aşkın ve Annelik Sevinci: Aslı Enver

2022 yılında Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl kızı Elay‘ı kucağına alan oyuncu Aslı Enver, çocukluk fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Enver, fotoğrafın altına “Minik ben” notunu düşerek takipçileriyle duygusal bir bağ kurdu. Geçtiğimiz günlerde, kızının ilk adımlarını paylaşan Enver’in takipçileri, Elay için “Boncuk gözlü kız” yorumlarını yaptı.

Çelik Erişçi’nin Lise Yılları

Çelik Erişçi'nin Lise Yılları

Ünlü şarkıcı Çelik Erişçi, sosyal medyada lise yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. O karenin altına şu notu yazdı: “Bugün az önce hayatımın en güzel hediyelerinden birini aldım. Sonsuz ve tarifsizce mutluyum, neşe ile doluyum. Pendik Lisesi’nde okurken matematik hocam olan Nesrin Hanım bu fotoğrafı göndermiş. Bu vesileyle, Nesrin Hocam’ın şahsında bana bugünkü halime gelmeme emek veren bütün hocalarıma minnetle teşekkürler ediyorum.”

Metin Arolat’tan Duygusal Bir Paylaşım

Metin Arolat'tan Duygusal Bir Paylaşım

‘Bu Fotoğraftan Sadece Ben Kaldım’ Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, çocukluk fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Arolat, fotoğrafın altına şu notu düştü: “Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam 4 yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu fotoğraf çekilirken böyle bir şey gelebilir miydi ki aklımıza? Bu benim için en mutlu günlerin fotoğrafıdır. Hepimiz bir aradayken, henüz hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı henüz öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum.”

Demet Evgar’ın Nostaljik Anısı

Demet Evgar'ın Nostaljik Anısı

‘Bu Fotoğrafı İlk Defa Gördüm’ Oyuncu Demet Evgar, yıllar öncesine ait bir fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Evgar, fotoğrafın altına şu notu düştü: “Çok fazla çocukluk fotoğrafı olan biriyim. Ama bu fotoğrafımı ben de ilk defa gördüm. Amcamın albümündeymiş. Bir tuhaf oldum. Kızımı gördüm kendimde. Tüm çocukluğum boyunca hayal dünyama alan tutan aileme binlerce kere şükrediyorum.”

Fettah Can’ın Çocukluk Anısı

Fettah Can'ın Çocukluk Anısı

Bilin Bakalım Kim? Şarkıcı Fettah Can, henüz küçük bir çocukken babası Necati Can ile çekilmiş bu fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Ünlü şarkıcı o karenin altına şöyle yazdı: “Babam şarkı söylüyor, yanında da bilin bakalım kim var? Arkamdaki ufaklıklar da kuzenim ve kız kardeşim.” Nostaljik kareye Fettah Can’ın takipçilerinden yorum yağdı.

Dolunay Soysert’ten Duygusal Bir Paylaşım

Dolunay Soysert'ten Duygusal Bir Paylaşım

‘1,5 Yaşında Ya Varım Ya Yokum Bu Fotoğrafta’ Oyuncu Dolunay Soysert, 51 yaşına bastı. Soysert, yeni yaşını Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Bebeklik fotoğrafının altına şu notu düştü: “Yıllara teşekkür; ne güzel ki çok sevdim ve çok sevildim bu hayatta. İyi ki geldik bu güzel yaşa!”

Tolga Tekin’in 50. Yaşı

Tolga Tekin'in 50. Yaşı

Yaş 50, Yolun Yarısı… Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Tekin, çocukluk fotoğraflarının yer aldığı paylaşımına “50 olduk. Yolun yarısına geldik. Bir ağırlık geldi sanki, bir olgunluk, bir umursamazlık içindeyim. Herkese teşekkür ediyorum.” notunu düştü.

Levent Yüksel’den Nostaljik Bir Anı

Levent Yüksel'den Nostaljik Bir Anı

Yer Antalya, Yıl 1969 Şarkıcı Levent Yüksel, 5 yaşındayken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Yüksel, annesi ve anneannesi ile yer aldığı karenin altına “Yer Antalya, yıl 1969… Biri beni dünyaya getiren; diğeri yetişmemde büyük emeği olan dünya güzeli iki kadın…” notunu ekledi.

Erol Evgin ve Oğlu Murat Evgin

Erol Evgin ve Oğlu Murat Evgin

Şimdi Sahneye Çıkıyor Erol Evgin’in müzisyen oğlu Murat Evgin, Sezen Aksu ile fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Evgin, fotoğrafın altına “80’lerin sonunda Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü de konserinde ‘Sezen Aksu Şarkıları’ mı söylüyor?” notunu yazdı.

Ece Erken’in Çocukluk Yılları

Ece Erken'in Çocukluk Yılları

Güzel Çocuklar Yarışması… ‘Dereceye Girememişim’ Sosyal medyada eski gazete sayfalarına yer veren bir hesap, ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken‘i çocukluk yıllarına götürdü. Erken, henüz iki yaşındayken 1980 yılında gerçekleşen Güzel Çocuklar Yarışması’na fotoğrafı gönderilen Erken, finale kalan isimlerden biri oldu. X hesabından haberi paylaşan Erken, ‘Dereceye girememişim’ notunu düştü.

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

Demet Şener’in Anıları

Demet Şener'in Anıları

Bu Küçük Kız Türkiye Güzeli Oldu Oğlu Ömer Kutluay’ın Real Madrid Basketbol Takımı altyapısına transferiyle büyük mutluluk yaşayan Demet Şener, sosyal medya hesabından bebeklik yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. Şener, “Bazen çok özlüyorum” notuyla yayınladığı karenin altına kendi duygularını ifade etti.

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

İclal Aydın’dan Duygusal Bir Paylaşım

İclal Aydın'dan Duygusal Bir Paylaşım

’40 Yıl Önce… Koruyup Kollayan Kim Varsa İyi Ki Var’ ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi ile ekranlarda olan İclal Aydın, çocukluk fotoğrafını Instagram’da takipçileri ile paylaştı. “Arada 40 yıl var. Ama onu gören, seven, koruyup kollayan kim varsa… İyi ki var” notunu ekleyerek duygularını dile getirdi.

Buse Varol’un Çocukluk Fotoğrafı

Buse Varol'un Çocukluk Fotoğrafı

Bu Kıvır Kıvr Saçlı Kız Buse Varol Kıvır kıvır saçlı, boncuk mavisi gözlü kız çocuğu büyüdü, adını Miss Turkey yarışması ile duyurdu. Ünlü bir aileye gelin giden Varol, yıllar önceki fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

Rıza Kocaoğlu’nun Hayat Yolculuğu

Rıza Kocaoğlu'nun Hayat Yolculuğu

Rıza Kocaoğlu’ndan Duygusal Bir Not Rol aldığı diziler ve özel hayatı ile sık sık adından söz ettiren oyuncu Rıza Kocaoğlu, çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Kocaoğlu, “Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim…” diyerek hayatının anlamını paylaştı.

Cihangir Ceyhan’ın Çocukluk Anısı

Cihangir Ceyhan'ın Çocukluk Anısı

Cihangir Ceyhan’ın Nostaljisi Yanında babası ile kendisini bekleyen hayattan bihaber bu küçük çocuk, Adana’da çekilen internet dizisi ‘Sıfır 1’ dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile şöhret olan Cihangir Ceyhan! Oyuncu, yıllar öncesine ait kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.

İrem Derici ve Atakan Işıktutan

İrem Derici ve Atakan Işıktutan

Sevgilim Benden Altı Yaş Daha Genç! İrem Derici, Magazin D Pazar’da Asiye Acar’ın konuğu oldu. Derici, Atakan Işıktutan ile ilişkisini “İlk kez adam gibi adam biriyle beraberim.” sözleriyle tanımladı. Sevgilisi ile çocukluklarının benzediğini de belirtti.

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları

Yasemin Allen’ın Çocukluk Fotoğrafı

Yasemin Allen'ın Çocukluk Fotoğrafı

Yasemin Allen’ın Masumiyeti Kafasında şapkası, eline sıkı sıkı tuttuğu kırmızı oyuncak arabası ile etrafında olup bitenden habersiz poz veren bu kız çocuğu Yasemin Allen.

Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Hayvan Sevgisi

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Hayvan Sevgisi

Mehmet Yalçınkaya’nın Nostaljik Anısı Uzun zaman önce, takvimler henüz 80’li yılları gösterirken, yanındaki minik kuzuya sarılıp poz veren bu çocuk, Masterchef yarışmasının jürisinde yer alan Şef Mehmet Yalçınkaya. Ünlü şef, 1980’lerde çekilen bu pozunu “Hayvan sevgimiz” notuyla paylaştı.

İbrahim Büyükak’tan Hatıra Fotoğrafı

İbrahim Büyükak'tan Hatıra Fotoğrafı

İbrahim Büyükak’ın Sünnet Anısı Sünnet kıyafetini giymiş, hatıra pozu çektiren bu genç adam İbrahim Büyükak. Ünlü oyuncu, 32 yıl önce çekilen fotoğrafını “Sünnet çocuğu musun, star mısın be arkadaş… 1991…” notu ile paylaştı.

Hakan Aysev’in İlk Sahne Deneyimi

Hakan Aysev'in İlk Sahne Deneyimi

Hakan Aysev’in Çocukluk Anısı Arkadaşları ile sahneye çıkmış, gösteri yapan bu küçük adam Hakan Aysev. Ünlü tenor, yıllar önce çekilen fotoğrafını “Sarar İlkokulu, Ankara! İlk sahne deneyimi: Pamuk Prenses ve 7 Cüceler… En sağdaki cüce bendeniz!” notu ile Instagram’da paylaştı.

Ünlü İsimlerin Çocukluk Fotoğrafları ve Duygusal Paylaşımları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx