USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Adriana Lima’nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu

Adriana Lima’nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adriana Lima’nın Podyuma Dönüşü

Adriana Lima'nın Podyuma Dönüşü

Orada attıkları her bir adım, onları mesleklerinde bir basamak daha yukarı taşıyordu. Çünkü o podyum, moda dünyasının sıçrama tahtalarından biriydi. Oraya bir kez çıkanların önünde zirveye çıkmak için engel kalmıyordu. O gece o şovda biri vardı ki içi bir yandan mutluluk doluydu, bir yandan da hüzün. Çünkü yıllarca hizmet ettiği, tanıtım yüzü olduğu o firmanın ünlü defilesinde son kez yürüyordu.

Defilenin ilk saatlerinde oldukça neşeliydi, ancak son kez podyuma çıkıp veda turunu attığında gözyaşlarını tutamadı. O model, ünlü firmadan emekli oldu ve kendi yolunu çizmeye karar verdi. Altı yıldan bu yana kamera karşısında mesleğini icra etse de podyuma çıkmamıştı. Ta ki önceki güne kadar.

Emekli model, dostu olan ünlü modacıyı kırmamak için emekli haliyle podyumdaydı. Elbette onun o podyumda attığı adımların yankısı büyük oldu.

Adriana Lima'nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu

Altı Yıl Sonra Özel Bir Dönüş

Altı Yıl Sonra Özel Bir Dönüş

Büyük olasılıkla Adriana Lima’dan söz ettiğimizi anladınız. 43 yaşındaki, üç çocuk annesi model, ailesine ve çocuklarına odaklanmak için altı yıl ara verdiği podyuma özel bir dönüş yaptı. Lima, yakın arkadaşı olan Schiaparelli’nin Paris Moda Haftası’nda sergilenen 2025 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tanıtımı sırasında podyuma çıktı. Brezilyalı model, defilede beyaz üzerine siyah kareli bir kıyafetin tanıtımını yaptı. Bu sayede hem kendisi podyumla hasret giderdi hem de hayranları onu yıllar sonra yeniden podyumda görmekten keyif aldı.

Adriana Lima'nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu

Adriana Lima, defilenin yapılacağı salona giderken tepeden tırnağa gri giyindi. Koluna da siyah bir çanta taktı. Ünlü model, o anlarda hayranlarına imza da dağıttı.

Adriana Lima'nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu

Yüzü Eski Haline Döndü

Yüzü Eski Haline Döndü

Hamilelik Kiloları Tamamen Gitti
Geçen yılın kasım ayında katıldığı Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı adlı filmin galasında, estetiği fazla kaçmış yüzüyle gündem olmuştu. O görüntüsü beğenilmeyen ve eleştiri konusu olan Adriana Lima’nın, hem üçüncü hamileliğinden kalan kilolarını verdiği hem de yüzünün eski haline döndüğü dikkatlerden kaçmadı. Lima, altı yıl sonra yeniden podyuma çıkmasıyla ilgili olarak People dergisine, “Çocuklarımı büyütmek için verdiğim aranın ardından bugün yeniden podyuma dönmek eğlenceli. Ayrıca arkadaşlarımla birlikte Schiaparelli’nin podyumuna çıkmak bu günü daha da özel bir hale getirdi” diye konuştu.

Adriana Lima, geçen yılın kasım ayında katıldığı bir galada yüzündeki abartılı estetik müdahale ile gündem olmuştu.

Hayranlarıyla Fotoğraf Çektirip İmza Dağıttı

Hayranlarıyla Fotoğraf Çektirip İmza Dağıttı

Adriana Lima, defilenin yapılacağı salona giderken bol gri bir pantolon, üzerine aynı renk gömlek ve palto giydi. Top model, salona girerken kapının önünde objektiflere poz verdi. Onu görmek için salonun dışında toplananlara el sallayıp gülümsedi ve bazılarına imza dağıttı. Lima, kendisini mesleğinde zirveye çıkaran Victoria’s Secret defilelerine de imzasını attı. Kariyerinde bir yıldız olmasını sağlayan firmayla tam 20 yıl boyunca çalıştı ve bu şekilde Victoria’s Secret’a en çok hizmet eden model unvanını kazandı. Lima, 2018 yılındaki şovda son kez Victoria’s Secret podyumunda yürüdü ve o gece gözyaşları içinde “emekli melek” oldu. Fakat ondan sonra da mesleğinden kopmadı.

Adriana Lima'nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu

Kendisi Üç Sevgilisinin İki Çocuğuna Sahip

Kendisi Üç Sevgilisinin İki Çocuğuna Sahip

Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan Lima, bir süredir Andre Lemmers ile birlikte. Ondan da bir oğlu olan Adriana Lima, ailesine eskisinden daha fazla vakit ayırıyor. Kimi zaman artık genç kız olma yolunda ilerleyen kızları Valentina ve Sienna ile birlikte bazı davet ve galalara katılıyor. Adriana Lima’nın kendi dünyaya getirdiği üç çocuğu dışında sevgilisi Andre Lemmers’ın eski ilişkisinden doğan iki tane de üvey çocuğu bulunuyor. Ünlü model ve sevgilisi, beş çocuklu büyük bir aile olarak hayatlarını sürdürüyor.

Adriana Lima, tam 20 yıl boyunca podyumuna çıktığı Victoria’s Secret’a veda ederken gözyaşlarını tutamadı.

Adriana Lima’nın Podyuma Dönüşü ve Emeklilik Veda Turu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx