USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlikte Bir Ömür: Kurt Russell ve Goldie Hawn

Birlikte Bir Ömür: Kurt Russell ve Goldie Hawn

Sinema dünyasında uzun süreli ilişkilerin sayısı oldukça az. Ancak, bir ömrü birlikte geçiren, eskilerin deyimiyle bir yastıkta kocayan ünlü çiftler de yok değil. Bu çiftlerin en dikkat çekici olanlarından biri, sinemanın yaşayan efsaneleri Kurt Russell ve Goldie Hawn. Kurt Russell 73, Goldie Hawn ise 78 yaşında.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı



BİRLİKTE BİR ÖMÜR, DÖRT ÇOCUK VE TAM SEKİZ TORUN!

Ünlü çift, birlikte dört çocuk büyütmenin yanı sıra toplamda sekiz toruna da sahip. Geçtiğimiz gece, Goldie Hawn’ın ruh sağlığı koruma vakfının 20. yıl galasında bir araya geldiler. Bu özel gecede, kızları Kate Hudson ve oğulları Oliver Hudson da ailelerine katıldı. Kırmızı halıda birlikte poz veren bu sevimli aile, gösteri dünyasında parmakla gösterilen bir mutluluğa sahip. Goldie Hawn ve Kurt Russell’ın yolları, genç yaşlarda birer yıldız adayıyken kesişti ve 1983 yılından bu yana tam 41 yıldır aynı yastığa baş koyuyorlar.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı

Goldie Hawn’ın müzisyen Bill Hudson’dan doğan çocukları Kate ve Oliver Hudson ile Kurt Russell’ın Season Hubley’den doğan oğlu Boston Russell’ı birlikte büyüten çiftin, 41 yıllık ilişkilerinden Wyatt adında bir oğulları daha var.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı

“BİZİM AŞKIMIZ O İMZADAN BÜYÜK”

Hawn ve Russell, uzun soluklu aşklarını yıllar sonra hâlâ ilk günkü gibi yaşarken, başkalarından doğan çocuklarını da kendi öz çocukları gibi büyüttüler. Onlara her zaman mutlu bir yuva ve güvenli bir liman sunmayı başardılar. Bu 41 yıllık mutlu aşkın diğer Hollywood aşklarından bir farkı var: Goldie Hawn ve Kurt Russell, hiçbir zaman evlenmediler. “Bizim aşkımız bir kağıda atacağımız imzadan çok daha büyük” diyen ünlü çift, nikah masasına oturmayı hiç düşünmedi.

ASLINDA İKİSİ DE DAHA ÖNCE EVLENMİŞTİ…

Oyunculuk kariyerlerinde defalarca birlikte çalışan, ayrı ayrı rol aldıkları filmlerde de birbirlerinin kariyerlerine destek olan ikili, dört çocuklarını büyük ve mutlu bir aile içinde bolca sevgiyle yetiştirdiler. Goldie Hawn daha önce iki kez evlenip boşanmışken, Kurt Russell da Hawn’la aşk yaşamaya başlamadan önce dört yıllık bir evlilik tecrübesine sahipti. Belki de bu deneyimlerden aldıkları dersle, bir daha aynı hataları tekrarlamamaya karar verdiler.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı

BU AŞK HÂLÂ İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE

Birlikte geçirdikleri 41 yıla ve artık ikisinin de 80 yaşına merdiven dayamasına rağmen, hâlâ taze aşıklar gibi sarmaş dolaş olan Goldie Hawn ve Kurt Russell, bu büyük aşkı ilk günkü gibi korumalarının sırrının hiç evlenmemiş olmaları olduğunu söylüyorlar. Kurt Russell, sevgilisi Goldie Hawn’a duyduğu aşkı yıllardır dilinden düşürmüyor ve onu anlatırken, “Yaşadığım harika hayatı sana borçluyum. Senin yaktığın tek ışık, gökyüzündeki tüm yıldızların ışığından daha parlak” diyor. Ayrıca, “Ömrümü senden başkasıyla geçirmeyi hayal bile edemiyorum” ifadelerini kullanıyor.

Goldie Hawn ise, “Her sabah sevdiğim adamın yanında uyanıyorum. Bu mutluluk her şeyden önemli. Sevdiğim adamın yanında kalmak için bir kağıt parçasına ihtiyacım yok” diyerek, onları birlikte tutan sevginin her şeyden büyük olduğunu vurguluyor.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı



ÖMÜRLÜK MUTLULUĞUN SIRRI HİÇ EVLENMEMEK

Hatta, birkaç yıl önce verdiği bir röportajda, bunca yıldır neden evlenmedikleri sorusuna ilginç bir cevap vermişti. Goldie Hawn’a göre, bugüne kadar mutlu bir aşk yaşamalarının en büyük sırrı hiç evlenmemiş olmaları. Hawn, bunu şakayla karışık bir şekilde, “Eğer evlenmiş olsaydık, şimdiye kadar çoktan boşanırdık” diyerek ifade ediyor.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı



“BİR EVLİLİKTE OLMASI GEREKEN HER ŞEYE ZATEN SAHİBİZ”

“Bizi bir arada tutan şey, attığımız imza değil. Her gün büyüyen aşkımız, birlikte büyüttüğümüz ailemiz, birbirimize olan bağlılığımız ve sevgi ile şefkatimiz” diyen Goldie Hawn, evliliğin anlamının da bu olduğunun altını çiziyor. Tüm bunlara sahip oldukları için evlenmeyi hiç düşünmediklerini belirtiyor.

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı

Kurt Russell ve Goldie Hawn: 41 Yıllık Aşkın Sırrı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx