USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Epic Games 10-17 Ekim haftasının fiyatsız oyunlarını duyurdu

Epic Games 10-17 Ekim haftasının fiyatsız oyunlarını duyurdu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epic Games, oyunculara yönelik fiyatsız oyun kampanyasına son hız devam ediyor. Şirket, artık de 10 Ekim’den 17 Ekim’e kadar sunacağı yeni fiyatsız oyunları açıkladı. Buna göre  kelam konusu periyotta oyuncular, macera ve kaygı ögelerini bir ortaya getiren Outliver: Tribulation ile uzay temalı hayatta kalma tecrübesi sunan Empyrion – Galactic Survival oyunlarını büsbütün fiyatsız olarak indirip oynayabilecekler.

Outliver: Tribulation, oyuncuları tansiyon dolu bir dünyaya davet ediyor. Kaygı ve nişancı ögelerini harmanlayan bu oyun, oyuncuların nasıl bir nişancı olduğunu test etmelerine imkan tanıyor. Bilhassa atmosferik grafikler ve sürükleyici kıssa anlatımıyla dikkat çeken oyun, dehşet severlerin ilgisini çekecek cinsten bir tecrübe sunuyor. Oyuncular, çeşitli zorluklarla karşılaşırken, hayatta kalma içgüdülerini geliştirmek zorunda kalacaklar.

Epic Games haftanın fiyatsız oyunlarını duyurdu

Diğer yandan, Empyrion – Galactic Survival, uzayda geçen bir açık dünya hayatta kalma oyunu olarak öne çıkıyor. Oyuncular, farklı gezegenlerde keşif yaparken, kaynak toplayıp üs inşa etme üzere vazifelerle karşılaşacaklar. Oyun, geniş bir kainatta geçmesi nedeniyle keşif tutkunlarına hitap ediyor ve uzay temalı hayatta kalma tecrübesi sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayarak, hem keşif yapabilir hem de düşmanlarla savaşarak hayatta kalma çabası verebilirsiniz.

Epic Games‘in bu kampanyası, oyunculara yeni oyunlar deneme fırsatı sunmanın yanı sıra, oyun dünyasında daha geniş bir tecrübe edinmelerini sağlamayı amaçlıyor. 10 Ekim prestijiyle başlayacak olan bu aktiflik, oyunculara iki farklı cinste tecrübe sunarak hem dehşet hem de bilim kurgu severleri tatmin edecek nitelikte.

Unutmayın ki, bu tarihler ortasında indirilip oynanabilen oyunların akabinde, maceranıza devam edebilmek için satın alma yapmanız gerekecek. Lakin, bu müddet zarfında oyunların sunduğu keyfi yaşamak ve içeriğini keşfetmek için kusursuz bir fırsat sunulmuş durumda. Epic Games, bu çeşit etkinliklerle oyuncuların ilgisini çekmeyi ve oyun dünyasını daha erişilebilir hale getirmeyi sürdürüyor.

Epic Games 10-17 Ekim haftasının fiyatsız oyunlarını duyurdu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx