1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da Cinayet: Çekyalı Victoria Vera Blyth Eşi Tarafından Öldürüldü

Ankara’da Cinayet: Çekyalı Victoria Vera Blyth Eşi Tarafından Öldürüldü

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Cinayet: Çekyalı Victoria Vera Blyth Eşi Tarafından Öldürüldü

Ankara’da yaşayan Çekyalı iş kadını Victoria Vera Blyth, eşi Thomas Blyth tarafından öldürüldü. Olay, Çankaya İncek’te yaşadıkları villada meydana geldi.

Cinayetin Ayrıntıları

11 Haziran’da Victoria Vera Blyth ve İngiliz vatandaşı eşi Thomas Blyth arasında çıkan tartışma, trajik bir şekilde sonlandı. İddiaya göre, Victoria’nın cep telefonundaki mesajlar tartışmanın fitilini ateşledi. Tartışma sırasında Thomas Blyth, eşine silahla ateş ederek onu öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti. Olay yerinde bulunan 14 yaşındaki en büyükleri olmak üzere, çiftin üç çocuğu yetim kaldı.

İncelemeler ve Sonuçlar

Olayın ardından, çiftin cesetleri detaylı inceleme yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Çocuklar ise Türkiye’ye gelen yakınlarına teslim edildi.

Kurbanın ve Zanlının Geçmişi

Thomas Blyth, petrol sondaj işleri üzerine faaliyet gösteren bir şirketin sahibiydi ve bu nedenle 5 yıl önce Ankara’ya yerleşmişti. Eşi Victoria Vera Blyth, Ankara’da spor, sanat ve sosyal etkinlikler düzenliyordu. Çiftin otopsi işlemleri tamamlandı ve Thomas Blyth’in cenazesi yakınlarına teslim edilerek ülkesine götürüldü. Ancak Victoria Vera Blyth’in cenazesi henüz teslim alınmadı.

Soruşturma Devam Ediyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor. Yetkililer, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalara devam ediyor.

Victoria Vera Blyth’in cenazesinin teslim alınması beklenirken, çiftin ani ölümü çevrelerinde büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

Ankara’da Cinayet: Çekyalı Victoria Vera Blyth Eşi Tarafından Öldürüldü
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx