1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Hatice Akbaş Paris 2024’te Tarih Yazdı

Hatice Akbaş Paris 2024’te Tarih Yazdı

Hatice Akbaş Paris 2024'te Tarih Yazdı
Hatice Akbaş Paris 2024'te Tarih Yazdı
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatice Akbaş Paris 2024’te Finale Yükseldi!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda boks branşında Türkiye’yi temsil eden milli sporcu Hatice Akbaş, yarı finalde karşılaştığı Güney Koreli rakibi Im Ae-ji’yi mağlup ederek finale adını yazdırdı. 54 kg kategorisinde mücadele eden Akbaş, karşılaşmayı 3-2’lik bir skorla kazandı ve büyük bir başarıya imza attı.

“Hedefim Altın Madalya”

Maç sonrası mutluluğunu dile getiren Hatice Akbaş, “Çok mutluyum. Hedefim altın madalya kazanmak. İlk hedefim madalya almaktı ve şu anda adım adım ilerliyorum. Emeklerimin karşılığını aldığım için çok mutluyum. Son bir adım kaldı. 8 Ağustos’ta final maçım var. Çin’le yapacağım maçı sabırsızlıkla bekliyorum,” dedi. Akbaş ayrıca milli takım başantrenörüne, fizyoterapistine, Cumhurbaşkanına, Spor Bakanına, kardeşi Mustafa Erdoğan’a ve kulübü Fenerbahçe’ye teşekkürlerini iletti.

Finalde Rakip Yuan Chang

Hatice Akbaş, 8 Ağustos Perşembe günü TSİ 23.51’de finalde Çinli boksör Yuan Chang ile karşılaşacak. Bu büyük mücadele Roland-Garros’ta gerçekleşecek ve Hatice, altın madalya için ringe çıkacak. Türkiye’nin gururu Hatice Akbaş’a başarılar diliyoruz!

Hatice Akbaş Paris 2024’te Tarih Yazdı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx