1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankaragücü’nde Gol Hasreti Devam Ediyor!

Ankaragücü’nde Gol Hasreti Devam Ediyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ümraniyespor’a karşı aldıkları 1-0’lık mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, gol yollarında yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti. Arslan, “Oyuna coşkulu başladık, taraftarımızın desteğiyle pozisyonlar bulduk. Ancak son vuruşlar yine gelmedi, gol atmada sıkıntı yaşadık,” ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Ankaragücü, sahasında Ümraniyespor’u ağırladı ancak sahadan istediği sonuçla ayrılamadı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Arslan, takımın hücum organizasyonlarını geliştirmeye çalıştığını belirtti. “35. dakikadan sonra rakibe topu verdik ve o sırada yediğimiz kötü gol, maçı kaybetmemize neden oldu. Son vuruşlar yine gelmeyince, gol atmada zorlandık,” dedi.

Arslan, oyuncu değişiklikleriyle maçı çevirmeye çalıştıklarını ancak gol yollarındaki sorunları aşamadıklarını vurguladı. “Daha fazla çalışmamız gerekiyor,” diyerek sözlerini tamamladı.

Ankaragücü’nün gol yollarında yaşadığı bu sıkıntı, sezon ilerledikçe daha büyük sorunlara yol açabilir. Cihat Arslan’ın da belirttiği gibi, son vuruşlardaki eksiklikler, takımın performansını olumsuz etkiliyor. Taraftarın desteğiyle maçlara coşkulu başlansa da, bu coşkuyu skora yansıtmak şart. Ankaragücü’nün bu sezon daha iyi sonuçlar alması için hücum organizasyonlarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarın desteğiyle bu sıkıntıları aşmaları mümkün, ancak zaman daralıyor.

Ankaragücü’nde Gol Hasreti Devam Ediyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx