1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick: 36 Yıllık Aşk ve Evlilik Hikayesi

Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick: 36 Yıllık Aşk ve Evlilik Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk ve Evlilik: Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick

Aşk ve Evlilik: Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick

Aşkların ve evliliklerin çoğu zaman kısa sürdüğü gösteri dünyasında, Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick, 36 yılı geride bırakarak örnek bir birlikteliğe imza attılar. Hollywood’un en uzun soluklu ve sevgi dolu evliliklerinden birini sürdüren bu çift, geçtiğimiz gün evliliklerinin 36. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Birlikte Yaşlandılar

Birlikte Yaşlandılar

Özel günlerini kutlamak üzere dışarı çıkmaya hazırlanan çift, Instagram hesaplarından paylaştıkları tatlı bir video ile birbirlerine olan ölümsüz aşklarını müzikle kutladılar. Videoda, 59 yaşındaki Sedgwick makyaj yaparken, 66 yaşındaki Bacon elinde gitarla odaya giriyor. Sedgwick gitmeye neredeyse hazır olduğunu belirtirken, Bacon gitarını tıngırdatmaya başlıyor ve ona şarkı söylemeye devam ediyor.

Gösteri dünyasının göz alıcı hayatının dışında, sakin bir yaşam süren çiftin iki yetişkin çocuğu bulunuyor.

Aşkın Doğuşu

Aşkın Doğuşu

Travis (35) ve Sosie (32) adındaki iki çocuğa sahip olan Bacon ve Sedgwick, 1988 yapımı televizyon filmi Lemon Sky’ın setinde tanıştılar. Kevin Bacon, o dönemde Sedgwick’i yemeğe davet ettiğinde, aralarındaki bağın ilk kıvılcımları yanmaya başladı. Çift, kısa bir süre içinde nişanlandı ve 1988’de evlendi.

Kyra Sedgwick ve Kevin Bacon’ın yolları, birlikte kamera karşısına geçtikleri bir projede kesişmişti. Bir yıl içerisinde de evliliğe adım attılar.

O Yemeğe Gitmedi Ama…

O Yemeğe Gitmedi Ama...

Bacon, o özel yemeği hazırlamak için setteki tüm ekibi davet etmişti, ancak onun aklındaki tek kişi Kyra Sedgwick’ti. Fakat Sedgwick, o akşam yemeğine katılmayı reddederek, önceden ayarladığı bir masaj randevusuna gitmeyi tercih etti. Masaj randevusundan çıktıktan sonra ise, karşısında ileride hayat arkadaşı olacak Kevin Bacon’ı buldu. Bacon, bu yemeğe gelmeyen Sedgwick’i takip ederek onunla baş başa kalmayı başarmıştı.

Sedgwick, bu büyük aşkın başlangıcını yıllar sonra şöyle anlatmıştı: “Kevin’e aşık olduğumda, sanki gerçekten evlenmek için bir aciliyet varmış gibi hissettim. Bunun nedenini bilmiyorum ama o tam aradığım kişiydi. O, ruh eşimdi, sadece bir taneydi.”

Şaşırtan Gerçekler

Şaşırtan Gerçekler

Birlikte geçirdikleri 36 yılın ardından, ünlü çiftin hayatında büyük bir sürpriz yaşandı. Geçen yıl İngiltere’de oldukça popüler olan bir soy araştırması programı olan Finding Your Roots’a (Köklerini Bulmak) katıldıklarında, birbirleriyle kuzen olduklarını öğrendiler.

Ünlü Çift Meğer Kuzenmiş!

Programın sunucusu Henry Louis Gates Jr., Kyra Sedgwick’e bir fotoğraf göstererek, bunun dokuzuncu göbekten kuzeni olduğunu açıkladı. Bu inanılmaz durumu öğrenen Sedgwick, “Biliyordum!” diye haykırdı ve “Birinci dereceden kuzen olmadığımız sürece sorun yok!” diyerek espri yaptı.

Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick: 36 Yıllık Aşk ve Evlilik Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx