1. Haberler
  2. Eğitim
  3. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte, 2024-2025 eğitim öğretim yılı bugün itibarıyla okullarda resmen başlamıştır. Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni dönem heyecanı, öğrenciler, veliler, akademik kadro ve Demirören Medya yöneticilerinin katıldığı bir törenle kutlanmıştır. Törende, yeni dönemin ilk ders zili, Demirören Medya Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu, Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz, DHA Genel Müdürü Cemal Coşkun, Demirören Medya Tedarik Zinciri ve İç Hizmetler Grup Başkan Yardımcısı Aytekin Yiğit, Hürriyet Ekler Yayın Yönetmeni Aslı Çakır, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte çalınmıştır.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

KARACAOĞLU: “BURADA EN ÖNEMLİ TEMEL HEDEFİMİZ SİZİN FİKİRLERİNİZİ GELİŞTİREBİLMEK”

Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, öğrencileri yanına çağırarak, okulun kurallarını anlattı ve şunları söyledi: “Okulumuzda en önemli temel hedefimiz, sizin fikirlerinizi geliştirebilmemizdir. Fikirleriniz doğrultusunda hür iradenizle kendinizi gösterebileceğiniz, başarılar elde edebileceğiniz ortamlar hazırlamak bizim için çok önemli. Bu iki senede öğrencilerimiz çok iyi başarılar elde etti. Buraya hangi sırada girdiğimiz önemli değil; önemli olan burada kalma isteğinizdir. Hepiniz çok değerlisiniz, hepinizle gurur duyuyorum. Yeni öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

ERTOĞAN: “BİLGİ, DENEYİM VE GÜZEL ARKADAŞLIKLARLA DOLU BAŞARILI BİR YIL GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM”

Okul Müdürü Atila Ertoğan ise konuşmasında, “Demirören Medya yöneticileri olarak, devletimizin verdiği destekle okulumuzda geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek gençler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi her biriniz bir evlat olarak gördünüz ve bu değeri her zaman verdiniz. Okulumuzu da Demirören Medya’nın gözbebeği olarak değerlendirdiniz. Bu yüzden hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sizler bizlerin geleceğisiniz ve burası artık yeni eviniz. Bilgi, deneyim ve güzel arkadaşlıklarla dolu başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ederim. 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte okulumuzu sıcak bir aile haline getirdik. Sizler artık okulumuzun deneyimli öğrencilerisiniz. Okulumuzda aldığınız eğitimle her geçen yıl daha fazla tecrübe kazandınız ve liderlik fırsatına sahip oldunuz. Sizlerden yeni gelen öğrencilere rehberlik etmenizi ve okulumuzu gururla yaşatmanızı bekliyorum.” dedi.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

“ZEKA ANCAK VİCDAN, AHLAK VE MERHAMET SÜZGECİNDEN GEÇEREK HAKİKİ ÖZÜNÜ BULUR”

Ertoğan, öğretmenler ve Demirören Medya çalışanlarına da vurgu yaparak, “Bu değerli çalışanlar aslında birer öğretmenimizdir. Bizler hep birlikte ortak bir başarı için çalışıyoruz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini hatırlatmak isterim: ‘Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.’ Yeni eğitim öğretim döneminde emekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin katkılarıyla buradayız. Şehit öğretmenlerimize ve Tunceli’deki kaza sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Değerli velilerimiz, bize inandığınız için teşekkür ediyorum. Hedefimiz, başarılı bir kariyer ve iyi bir insan olmaktır. Zeka, ancak vicdan, ahlak ve merhamet süzgecinden geçerek gerçek özünü bulur. Hep birlikte bu anlamlı günde her birinize başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

ÖĞRENCİLER DE DUYGULARINI PAYLAŞTI

  • Gökalp Yiğit Gültekin: “Buraya geldiğim için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bu lisede hayallerimi gerçekleştirebileceğime inanıyorum. Alacağım eğitimle kariyerim için en doğru olanı yapmak için çaba göstereceğim.”
  • Zehra Aydın: “Çok heyecanlıyım. Bu okulda okumak büyük bir şans. Medyaya olan ilgim nedeniyle bu okulu tercih ettim. Ablam burada okuyor ve o bana öncü oldu. Layık olmaya çalışacağız.”
  • Kuzey Poyraz: “Bu okulu dil ve yurt dışı avantajı için tercih ettim. Akademik alanda çok başarılı bir okul. İyi ki de tercih ettim. Okulun özellikleri çok ilgi çekici. Öğrenciler için tasarlanmış bir okul. Müfredat açısından öncüyüz. Okulun sunduğu avantajlar diğer okullardan farklı ve mükemmel.”

POYRAZ: “EMEĞİ VE ÇABASI İLE ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUZ”

Veli Gamze Poyraz: “Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencinin velisiyim. Burada olduğumuz için çok heyecanlıyız. Demirören Medya’nın desteği ve okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin emeği ile büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz, güveniyoruz. Başarılar diliyoruz.”

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx