1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpek Açar’dan Oğlu Ömer Alp’in İlk Fotoğrafı

İpek Açar'dan Oğlu Ömer Alp'in İlk Fotoğrafı

Ünlü sanatçı İpek Açar, oğlu Ömer Alp’in yüzünü sosyal medyada ilk kez paylaştı. Oğlu doğduktan sonra Bodrum’a yerleşen Açar, eşi Alper Kömürcü ve minik Ömer Alp ile önceki gün aile fotoğraflarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. İpek Açar, dua ve kalp emojisiyle birlikte paylaştığı karede, minik Ömer’in babası Alper Kömürcü’ye benzerliği dikkat çekti. Açar’ın Kayahan ile olan evliliğinden Aslı Gönül adında bir kızı da bulunuyor.

ONLARI İLK KEZ BÖYLE GÖRDÜK
Kimi ünlüler, bebeklerinin fotoğraflarını yüksek fiyatlarla satışa sundu, kimi ise bu özel anları ölümsüzleştirip gururla sergiledi. İşte magazin basınının en ünlü bebekleri ve kamerayla ilk tanışma anları…

Müge Boz’un Duygusal Doğum Anısı

Müge Boz'un Duygusal Doğum Anısı

2019 yılında Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz, 1 Haziran’da ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Boz, doğum fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştı ve altına duygusal bir mesaj yazdı: “Doğuma giderken böyleydik… Sezaryen olduğu için her şey farklıydı. Kutlama enerjisiyle girdim doğumhaneye, Vina ilk anlardan beri hastanedeydi. Son olarak kapı kapanırken kalp yolladık birbirimize, sarıldık. Yine ben odada tek başıma kaldım, Caner gelene dek. Bu sefer bambaşka duygularla anneliği bekledim. Rika’mı ilk gördüğüm anı ve Caner’in elimi sımsıkı tutuşunu unutamam. Şükürler olsun, bebeğimiz sağlıkla dünyaya geldi.”

Gürgen Öz’ün Oğlu Maxim’in Gelişi

Gürgen Öz'ün Oğlu Maxim'in Gelişi

2018 yılında Emily Mahringer ile evlenen oyuncu Gürgen Öz, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Öz, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu: “Hoş geldin oğlum… Hoş geldin Maxim Deniz Öz… Sabah güneşle beraber doğdun… Etrafa ışık saç, aydınlık ol.”

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

İlhan Mansız ve Ailesinin Yeni Üyesi

İlhan Mansız ve Ailesinin Yeni Üyesi

Eski futbolcu İlhan Mansız ve Azerbaycanlı eşi Lela Leyla, 23 Şubat’ta dünyaya gelen oğulları Imre Leon ile özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Mansız, o kareleri “Ailemizin yeni üyesi Imre Leon Mansız” notuyla paylaştı.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Murat Yıldırım ve İman Elbani’nin Kızı Miray

Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin Kızı Miray

Murat Yıldırım ve İman Elbani çifti, 2022 yılında dünyaya gelen kızları Miray’ın yüzünü sosyal medyada paylaşmamıştı. Miray’ın ilk görüntüsü, İman Elbani’nin babası tarafından paylaşıldı. Yıldırım, kayınpederinin paylaşımına atıfta bulunarak, “Kayınpeder yanlışlıkla paylaşınca tansiyonu yükselmiş. Biz de paylaşalım ki tansiyonu düşsün. Miray’dan sevgilerle” dedi.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Songül Öden’in Doğum Sevinci

Songül Öden'in Doğum Sevinci

2020 yılında Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturan oyuncu Songül Öden, 27 Ocak’ta anne oldu. Kızına Sone Larin adını veren Öden, doğum fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı: “Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi… Yaklaşık 20 gündür tam zamanlı bir işe girdim. Mesajlarınıza dönemiyorum, bağışlayın. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.”

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Rüzgar Hakkı’nın 16. Doğum Günü

Rüzgar Hakkı'nın 16. Doğum Günü

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren manken Sema Şimşek, oğlu Rüzgar Hakkı’nın 16. yaşını kutladı. Şimşek, Instagram sayfasında “İyi ki ama iyi ki beni seçtin. Hoş geldin 16, hoş geldin kalbimin en ferah yeri! Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum.” mesajını paylaştı.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Seçil Uyar’ın İkiz Bebek Sevinci

Seçil Uyar'ın İkiz Bebek Sevinci

2004’te katıldığı Miss Turkey yarışmasında beşinci seçilen Seçil Uyar, 2014 yılında Levent Kılıç ile evlenmişti. Çift, aralık ayında kızı Venüs ve oğlu Marsel’e kavuştu. Uyar, çocuklarıyla birlikte paylaştığı fotoğrafları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

İdo Tatlıses’in İkizleri

İdo Tatlıses'in İkizleri

2021 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin ikizleri dünyaya geldi. Çift, oğullarına İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdi. İkizlerle ilk fotoğrafı İdo Tatlıses paylaştı ve karelerin üzerine nazar boncuğu emojisi ekledi.

İpek Açar ve Oğlu Ömer ile Yeni Yıl Mesajı

İpek Açar ve Oğlu Ömer ile Yeni Yıl Mesajı

2019 yılında Alper Kömürcü ile evlenen İpek Açar, 14 Aralık’ta ikinci kez anne oldu. Oğullarına Ömer ismini veren Açar, ilk pozunu Instagram’da paylaştı. Fotoğrafın altına yazdığı yeni yıl mesajında, “2023’ü geride bırakırken aklımda binlerce düşünce var. Bize muhteşem bir hediye nasip etti Rabbim, Ömerimiz geldi. Evimizde sevdiklerimizle birlikte yeni yılı karşılıyoruz ve savaşın ortasında kalan insanları düşünmeden edemiyorum. Halimize şükrederken, zor zamanlar geçirenlere dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Atiye’nin İkinci Kızı Neva

Atiye'nin İkinci Kızı Neva

2018 yılında prodüktör Erol Sebebci ile Almanya’da evlenen Atiye, 2019 yılında kızı Ferahfeza’yı dünyaya getirmişti. İkinci kez anne olmanın sevinciyle Atiye, Maslak’taki özel bir hastanede kızı Neva’yı dünyaya getirdi. Doğum sonrası, kızlarıyla poz veren Atiye’nin renkli kareleri büyük ilgi gördü.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Metin Pıhlıs ve Gamze Pıhlıs’ın Kızları Parla

Metin Pıhlıs ve Gamze Pıhlıs'ın Kızları Parla

Oyuncu Metin Pıhlıs ve eşi Gamze Pıhlıs, bebekleri Parla’ya kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Pıhlıs, bu güzel haberi sosyal medya hesabında “Ailemizin yeni çekik gözlü üyesi Parla Pıhlıs aramızda. Hayatına hoş geldin!” mesajıyla paylaştı.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Bora Akkaş’ın Kızı Suzan

Bora Akkaş'ın Kızı Suzan

Geniş Aile dizisinde ‘Zekai’ karakteriyle tanınan Bora Akkaş, Oben Alkan ile kızlarına kavuştu. Çift, normal doğumla dünyaya gelen kızlarına Suzan adını verdi. İlk kez anne ve baba olmanın mutluluğu içinde olan çift, bu güzel haberi sosyal medyada paylaştı.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Civan Bayramı

Civan Bayramı

Funda Eryiğit ve Berkun Oya çiftinin bebekleri dünyaya geldi ve oğullarına Civan adını verdiler. İkili, doğuma iki ay kala nikah masasına oturmuştu. Eryiğit, hastane odasından paylaştığı fotoğrafta “19 Mayıs Gençlik ve Civan bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Burcu Kara ve Fırat Parlak’ın Oğlu Can

Burcu Kara ve Fırat Parlak'ın Oğlu Can

Yönetmen Fırat Parlak ile 2016’da evlenen oyuncu Burcu Kara, 2022’de oğlu Can’ı kucağına aldı. Zorlu geçen doğum sürecini sosyal medya hesabında paylaştı: “Sekiz saat süren bir süreçten sonra oğlu Can’a kavuştum. Eşim, bu özel günde yanımdaydı. En güzel an; onu ilk gördüğüm an.”

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler’in Kızları Ada Siena

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in Kızları Ada Siena

2021 yılında nikah masasına oturan Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler, kızları Ada Siena Türkmen’e kavuştu. Çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Biz bugün 3 olduk… Kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin!” ifadelerini kullandı.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Amine Gülşe’nin İkinci Kızı

Amine Gülşe'nin İkinci Kızı

2019 yılında Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe, ikinci kez anne oldu. Gülşe, bir kız bebek dünyaya getirirken, Mesut Özil mutlu haberi sosyal medya hesabında duyurdu: “Allah’a şükürler olsun, sağ salim dünyaya geldin güzel kızımız Ela.”

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Merve Özbey’in Dört Kişilik Ailesi

Merve Özbey'in Dört Kişilik Ailesi

2020 yılında Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm’ü kucağına almıştı. Çiftin ikinci çocukları Emir, 16 Eylül’de dünyaya geldi. Özbey, ailenin ilk fotoğrafını paylaşarak “Bütün dünyam bu!” notunu düştü.

Seda Bakan ve İkinci Çocuk Sevinci

Seda Bakan ve İkinci Çocuk Sevinci

Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. Bakan, 1 Eylül’de dünyaya gelen ikinci çocuğu Ela’nın fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı ve ailelerini Kardashian Ailesi’ne benzetti.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Hande Soral’ın Doğum Anısı

Hande Soral'ın Doğum Anısı

Hande Soral, 2017 yılında İsmail Demirci ile evlenmişti. Çiftin ilk çocukları Ali, 30 Mayıs’ta dünyaya geldi. Soral’ın doğumunun 16 saat sürdüğünü ve o gün yaşadıklarını, doktoru sosyal medya hesabında paylaştı.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Fulya Zenginer’in Oğlu Milan

Fulya Zenginer'in Oğlu Milan

‘Küçük Kadınlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Yeliz’ karakteriyle tanınan Fulya Zenginer, oğlu Milan’a kavuştu. Zenginer, doğum sonrası paylaştığı fotoğrafta “15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Ayça Erturan’ın Kızı Nova

Ayça Erturan'ın Kızı Nova

2014 yılında Oğulcan Kırca ile evlenen oyuncu Ayça Erturan, geçtiğimiz kasım ayında anne oldu. Oğulcan Kırca, eşinin ve kızının fotoğrafını paylaşarak, “Şimdi ‘iki’ oldular.” notunu düştü.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Bengü’nün Oğlu Selim

Bengü'nün Oğlu Selim

2019 yılında kızı Zeynep’i dünyaya getiren Bengü, ikinci kez anne oldu. Oğluna Selim adını veren Bengü, hastane odasında çekilen bir fotoğrafı “Ailemize hoş geldin oğlum.” notuyla paylaştı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin Kızı Alina

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Kızı Alina

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, ikinci kez anne babalık sevinci yaşadı. Eşinin yanında doğum anında olan Sayışman, minik kızı Alina’yı ilk kez hastane odasında kucağına aldı.

Can Bonomo ve Oğlu Roman

Can Bonomo ve Oğlu Roman

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, oğlu Roman ile çekilen bir karesini Instagram’da paylaştı. Bonomo, paylaşımına “Güçlü sincap Romulus.” notunu düştü ve baba-oğul karesi takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Necip Memili’nin Oğlu

Necip Memili'nin Oğlu

Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıran Necip Memili, 2020 yılında baba oldu. Memili, Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına “Annesinin güzelliğine, benim de güzelliğim eklenince, görün bakın ortaya ne menem bir şey çıkmış.” notunu düştü.

Mehmet Aslantuğ’un Oğlu Can

Mehmet Aslantuğ'un Oğlu Can

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan’ın oğlu Can’ı doğurmadan önce ve sonraki hallerini sosyal medya hesabında paylaştı. Aslantuğ, bu karelerin altına “Kaptanın seyir defteri… Ve emek verenlere teşekkür borcu var.” notunu düştü.

Sezin Erbil’in Kızı Elisa

Sezin Erbil'in Kızı Elisa

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil, kızı Elisa’nın 40 günlükken çekilen fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Erbil, “Kızım, kıymetlim 40 günlükken hatıra olsun diye çekim yapmıştık.” notunu düştü.

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları

Ünlü İsimlerin Bebek Sevinçleri ve Aile Paylaşımları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx