1. Haberler
  2. Magazin
  3. Meg Ryan ve Dennis Quaid’in İhanet Dolu Evliliği

Meg Ryan ve Dennis Quaid’in İhanet Dolu Evliliği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood’un Unutulmaz İlişkisi: Meg Ryan ve Dennis Quaid

Hollywood'un Unutulmaz İlişkisi: Meg Ryan ve Dennis Quaid

Mutluluk tablosunun ardından yaşanan karşılıklı ihanetler, öyle büyük bir şaşkınlığa yol açtı ki, üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen bu iki ünlü yıldızın ismi her anıldığında sayfaları ihanetle dolu defterler yeniden açılıyor. Gencecik birer yıldız adayıyken birlikte kamera karşısına geçen Meg Ryan ve Dennis Quaid, Hollywood’un hem mutluluğuyla hem de boşanma süreciyle en çok konuşulan evliliklerinden birine imza attılar.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

FİLM İÇİN GELİNLİK VE DAMATLIK GİYİP BİRKAÇ YIL İÇİNDE EVLENMİŞLERDİ

1987 yılında birlikte rol aldıkları ilk filmde gelinlik ve damatlık giyerek evli bir çifti canlandıran çift, aralarındaki büyük aşkı da bu süreçte keşfetti. Dennis Quaid ve Meg Ryan, 1991 yılında evlenerek büyük bir mutluluğa imza attılar ve bir yıl sonra oğulları Jack’i kucaklarına aldılar. Ancak, herkesin parmakla gösterdiği bu mutlu evlilik, dokuz yıl sonra her iki tarafa da yönelen ihanet iddiaları nedeniyle bir anda sona erdi. 2020’de başlayan boşanma davası, bir yıl sonra sonuçlandı.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

PARMAKLA GÖSTERİLEN EVLİLİK İHANET SKANDALIYLA SON BULMUŞTU

Meg Ryan, 2000 yapımı filmi Proof of Life‘da birlikte rol aldığı Russell Crowe ile çok konuşulan bir ilişki yaşamıştı. Bu ilişki, Ryan’ın kocasıyla arasına girdiği ve Dennis Quaid’in Crowe ile aldatıldığı iddialarını doğurdu. Meg Ryan, çok ses getiren boşanma davası sırasında bu iddialara karşı sessiz kalmayı tercih etti ve Russell Crowe’la olan ilişkisi de uzun sürmedi. Yıllar sonra yaptığı itirafta, her şeyi inkâr edecekti.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

Dennis Quaid, ayrılıklarının üstünden 20 yıldan fazla zaman geçtikten sonra eski eşi Meg Ryan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

2006 yılında The Oprah Winfrey Show‘a katılan Ryan, evliliğinin sona ermesinde Russell Crowe’un suçu olmadığını vurguladı. “Böyle göründüğü için çok üzgünüm. Asla başka bir adamla ilgili değildi” diyerek, “Evliliğimi Russell Crowe için terk etmedim. Ben sadece evliliğimi terk ettim” ifadelerini kullandı. 62 yaşındaki Ryan, yıllar sonra Hollywood’un güçlü çiftlerinden biri olarak anılan kocasıyla ilgili gerçekleri daha şok edici bir şekilde anlatacaktı.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

Ünlü çiftin evliliği karşılıklı ihanet suçlamalarıyla sona ermişti

Yıllar sonra gelen bir itirafta Ryan, dokuz yıllık evlilikleri sırasında asıl aldatan tarafın Dennis Quaid olduğunu söyledi. “Bizimki harika bir hikâyeydi. Ancak hikâyede olmayan şey, dokuz yıllık evliliğimin gerçekliğiydi” diyerek, “Dennis bana uzun süre sadık kalmadı ve bu çok acı vericiydi. Boşandıktan sonra bu konuda daha fazla şey öğrendim” itirafında bulundu. Bu açıklamalar, ilişkide ihanetin karşı taraftan geldiğini ve aldatılanın kendisi olduğunu ortaya koydu. Çift, yollarını ayırdıktan sonra oğulları Jack için sık sık bir araya geldiler, ancak bu ihanet iddiaları hakkında konuşmadılar.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

BİRİ BİR DAHA EVLENMEDİ, BİRİ İSE 2 EVLİLİK DAHA YAPTI

Meg Ryan, 2010’dan 2019’a kadar ünlü şarkıcı John Mellencamp’la birlikteydi ve çift nişanlanmıştı, ancak bu ilişki de sona erdi. Ryan, Dennis Quaid’den ayrıldıktan sonra bir daha evlenmedi ve 2006’da evlat edindiği kızı Daisy True ile oğlu Jack’i büyütmek için kariyerinden uzaklaştı. Sağdaki görüntü, bir zamanların gözde çiftinin birlikte en son çekilen fotoğraflarından birini gösteriyor.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

Meg Ryan’dan önce 5 yıllık bir evliliği olan Dennis Quaid, 2004’ten 2018’e kadar Kimberly Buffington’la evli kaldı. Bu evlilikten ikizleri olan usta aktör, 2020’de yarı yaşındaki Laura Savoie ile de evlendi.

Meg Ryan ve Dennis Quaid'in İhanet Dolu Evliliği

ESKİ KARISI HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI

Geçtiğimiz gün bir podcast yayınına katılan Quaid, o dönemde pek hakkında konuşmadığı Meg Ryan evliliğiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Ayrılmalarının üstünden 20 yılı aşkın bir süre geçtikten sonra bu evlilikten hiçbir zaman pişmanlık duymadığını itiraf etti.

“PİŞMAN DEĞİLİM, BU EVLİLİK BİZE MUHTEŞEM OĞLUMUZU VERDİ”

Eski karısı için “Meg gerçekten harika, tatlı bir insan ve gerçekten yetenekli ve tüm başarısını hak etti” diyerek, “Meg’le olan evliliğimle ilgili hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum” dedi. “Oğlumuz Jack Quaid’i bu evlilikten yaptık ve o belki de ikimizi de gölgede bırakacak kadar iyi bir oyuncu olacak” şeklinde konuştu. Çiftin 32 yaşındaki oğlu Jack Quaid, anne ve babasının izinden giderek oyuncu oldu. Birçok filmde rol alan Jack, özellikle son yıllarda The Boys dizisindeki performansıyla Hollywood’un yükselen yıldızları arasında yer aldı.

Meg Ryan ve Dennis Quaid’in İhanet Dolu Evliliği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx