1. Haberler
  2. Magazin
  3. Selena Gomez’in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri

Selena Gomez’in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selena Gomez’in Hayatı ve Sağlık Mücadelesi

Selena Gomez'in Hayatı ve Sağlık Mücadelesi

Onu, tüm dünya daha küçücük yaşında bir çocuk oyuncu olarak tanıdı. Ardından müzik dünyasında da yeteneğini kanıtlayarak kendine sağlam bir yer edindi. Yetişkinlik döneminde de hem şarkıcı hem de oyuncu olarak kariyerine devam etti. Özel hayatı ise hep ilgi odağı oldu. Genç yaşta yaşadığı ilk aşk, onu medya gündeminin ilk sıralarına yerleştirdi. Henüz 30 yaşına dahi gelmeden dünyanın en çok kazanan yıldızları arasında yer aldı. Bir yanda şöhret ve servet, diğer yanda ise sağlık sorunları… Tüm bu başarılarına rağmen, hayatında hep eksik kalan bir şey vardı: Sağlık!

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri

Selena Gomez, bu konuda acı bir gerçeği samimiyetle açıkladı: “Benim doğal yollarla bir çocuk sahibi olmam zor. Çünkü yaşadığım sağlık sorunları yüzünden bebeğimi karnımda taşıyamam…”

Doğal Yollarla Çocuk Sahibi Olması Mümkün Değil

Hayranlarının yüreğini sızlatan bu açıklama, ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez’e aittir. Kameralar karşısında büyüyen ve şu an 32 yaşında olan Gomez, son dönemde Benny Blanco ile yaşadığı aşkla gündeme geliyor. Ünlü yıldız, Vogue dergisine verdiği röportajda kendisi ve özel hayatına dair çarpıcı ifadelerde bulundu. Blanco ile çok mutlu olduğunu gizlemeyen Selena, hatta evlilik yolunda ilerlediği konuşuluyor. Ancak röportaj sırasında, doğal yollarla bir bebek sahibi olamayacağını dile getirdi.

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri

Bu konuda şunları anlattı Gomez: “Ben maalesef sağlığımla ilgili birçok sorun yaşadım. Bunlar da hem benim hem de gelecekteki bebeğimin hayatını tehlikeye soktu. İşte bu bir süredir benim yasını tuttuğum bir konu.”

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri

Uzun Süre Bunun Yasını Tuttu

Selena Gomez’i bu noktaya getiren, lupus hastalığı ve onun yol açtığı bir dizi sağlık sorunudur. 2013 yılında bağışıklık sistemini etkileyen lupus nedeniyle ciddi bir operasyon geçiren Gomez, 2017 yılında böbrek nakli oldu. O dönemde kendisine böbreğini bağışlayan en yakın arkadaşı Raisa Francia sayesinde hayata tutundu. Bu gerçeği, sağlığına kavuştuktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Gomez, tüm bu sağlık sorunları yüzünden kendi bebeğini doğuramayacağını açıkladıktan sonra bir süredir bu durum nedeniyle derin bir keder içinde olduğunu dile getirdi.

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri
Selena Gomez, 2017 yılında böbrek nakli geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. O dönemde en yakın arkadaşı olan Raisa Francia, genç yıldıza bir böbreğini bağışladı.

Evlat Edinme ve Taşıyıcı Anne Yöntemlerini Düşünüyor

Ancak Selena Gomez, bu durum için bir çözüm bulmuş durumda: “Artık bu durumu kabullendim ve daha iyi bir yerdeyim. Taşıyıcı anne veya evlat edinme konusunda istekli harika insanlar olması benim için bir nimet.” Yıldız, çocuk sahibi olmaya kesin karar verdiğinde bu yöntemlerden birini denemeye açık olduğunu ifade etti. Gomez, bu konudaki düşüncelerini şöyle sürdürdü: “Anne olmak için yanıp tutuşan diğer kişilerin yöneldiği çıkış yollarına minnettarım. Ben de onlardan biriyim. Bu yolculuğun nasıl olacağı konusunda heyecanlıyım. Çünkü bu biraz değişik bir yolculuk olacak.” Selena Gomez, doğal yollarla değil, taşıyıcı anne ya da evlat edinme yöntemiyle anne olmanın kendisi için fark etmeyeceğini de şu sözlerle açıkladı: “Günün sonunda o nasıl olsa benim çocuğum olacak…”

Selena Gomez'in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri

Hiç Böyle Sevildiğimi Hissetmemiştim: İlk gençlik yıllarında Justin Bieber ile büyük bir aşk yaşayan Selena Gomez, şu an Benny Blanco ile birlikte ve bu konuda çok mutlu hissediyor. Bunu da röportajında şu sözlerle ifade etti: “Daha önce hiç böyle sevildiğimi hissetmemiştim.”
Bu arada Selena Gomez’in eski sevgilisi Justin Bieber’ın kısa süre önce eşi Hailey Baldwin Bieber ile evliliğinden bir erkek bebek sahibi olduğunu hatırlatalım.

Selena Gomez’in Sağlık Sorunları ve Anne Olma Hayalleri
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx