1. Haberler
  2. Magazin
  3. Angelina Jolie’nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

Angelina Jolie’nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Angelina Jolie’nin Anne Olma Yolculuğu

Angelina Jolie'nin Anne Olma Yolculuğu

Angelina Jolie, oyunculuğunun yanı sıra zaman zaman tiyatro oyunlarının perde arkasında yapımcı olarak da görev alıyor. Hem oyunculuk kariyerini sürdürüyor hem de bu alanda yeni projeler peşinde koşuyor. En son, opera dünyasının unutulmaz Diva’sı Maria Callas’ı canlandırdığı Maria adlı filmle 81. Venedik Film Festivali’nde dikkatleri üzerine çekti. Ancak tüm bu başarıların yanı sıra, eski eşi Brad Pitt ile süregelen yasal sorunlarla da mücadele ediyor. 49 yaşındaki Jolie için en önemli sorumluluk, altı çocuğuna bakmak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek.

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

SONUÇTA O DA BOŞANMIŞ BİR ANNE… AİLESİNİ GEÇİNDİRMEK ZORUNDA

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

Jolie, üç biyolojik ve üç evlatlık olmak üzere toplam altı çocuğuna zaman ayırmaya özen gösteriyor. Genel olarak bakıldığında, Jolie de ailesini geçindirmek zorunda olan bir boşanmış anne. Onun çalkantılı özel hayatını takip eden magazin basını, sık sık Jolie’nin nasıl bir anne olduğuna dair yorumlarda bulunuyor. Birçok kişi, Jolie’nin sıra dışı bir anne olduğunu düşünse de, onu yakından tanıyanlar durumun pek de öyle olmadığını belirtiyor.

GAYET SAYGILI ÇOCUKLAR YETİŞTİRMİŞ

Angelina Jolie’nin annelik tarzına dair önemli bir ipucu, meslektaşı Salma Hayek’ten geldi. Hayek, Without Blood adlı filmde Jolie ile çalışırken, onun gayet saygılı çocuklar yetiştirdiğini dile getirdi. Jolie, filmde kamera arkasında çalışırken, altı çocuğundan ikisine, Kamboçyalı evlatlığı Maddox ve Vietnamlı evlatlığı Pax Thien’e görev vererek, onların da işin bir parçası olmasını sağladı. Daha önce de bu iki kardeş, anneleriyle başka projelerde birlikte çalışmıştı.

İKİSİ DE İŞLERİNİ ÇOK CİDDİYE ALIYOR

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

People dergisine konuşan Salma Hayek, Maddox ve Pax Thien’in setteki tutumlarını gözlemlediğini belirtti. İkisinin de yaptıkları işi oldukça ciddiye aldığını, profesyonel davrandığını ve saygılı çocuklar olduklarını ifade etti. 23 yaşındaki Maddox ile 20 yaşındaki Pax Thien, Without Blood filminde yapım asistanı olarak görev aldı. Hayek’in anlattığına göre, Maddox ve Pax Thien, sette çok sıkı bir şekilde çalışıyorlardı ve genç yaşlarına rağmen işlerine son derece profesyonel bir yaklaşım sergiliyorlardı.

Salma Hayek ve Angelina Jolie, uzun zamandır ailece de görüşüyorlar. Bu nedenle, iki kardeşin Salma Hayek ile set dışında da tanışıklıkları ve samimiyetleri bulunuyor.

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

‘BEN DE ONLARA SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİM’

Hayek, çalışırken aradaki mesafeyi korumayı başardıklarını da vurguladı. Set deneyimini paylaşan Hayek, Maddox ve Pax Thien’e profesyonel bir yaklaşım sergilemeye karar verdiğini söyledi. “Bana set dışında davrandıkları gibi davranmıyorlardı. Ben de onlara saygısızlık yapmak istemedim,” diyerek süreci özetledi. İlk başta onlarla şakalaşan Hayek, daha sonra profesyonel bir tutum sergileyerek, saygıyı korumaya özen gösterdi.

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

Jolie, ilk evlatlığı Maddox ile birçok filmde birlikte çalıştı. Güney Kore’de üniversite okuyan Maddox, kamera arkasında annesinin en büyük yardımcısıdır.


Maria filminde de Maddox ve Pax Thien, kamera arkası ekipte görev aldı.


Salma Hayek ve Angelina Jolie, daha önce Eternals filminde de birlikte çalışmışlardır.

İKİZLERİNDEN BİRİYLE DE BİRLİKTE ÇALIŞTI

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

Angelina Jolie, Maddox ve Pax Thien’in yanı sıra dört tane daha çocuğun annesidir. 19 yaşında Etiyopyalı bir kızı olan Zahara, Brad Pitt ile birlikteliğinden doğan ilk biyolojik çocukları Shiloh 18 yaşında, yine eski eşinden dünyaya gelen ikizler Vivienne ve Knox ise 16 yaşındadır. Jolie, zaman zaman çocuklarıyla ortak projelere de imza atıyor. Maddox ve Pax Thien bu konuda deneyim kazanmış durumdalar. Jolie’nin birçok filminde kamera arkasında görev almışlardır. İkizlerinden Vivienne, Broadway’de sahnelenen The Outsiders adlı oyunda annesinin yanında yapım asistanı olarak çalıştı. Ayrıca, üniversitede okuyan Zahara’nın moda tasarımcılığına, Shiloh’nun da dansa ilgisi olduğu bilinmektedir.

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

KENDİSİ ASİ BİR ÇOCUK VE GENÇTİ

Angelina Jolie'nin Annelik Deneyimi ve Çocukları

Angelina Jolie söz konusu olduğunda, herkes onun gençlik yıllarındaki asi tavırlarına bakarak çocuklarını da aynı şekilde yetiştirdiğini düşünebilir. Ünlü aktör Jon Voight ve Marcheline Bertrand’ın kızı olarak, genç yaşta bazı kötü alışkanlıkların pençesine düştü. Kendi çocukları, babalarıyla iyi geçinemiyor olsalar da, kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılıyor. Hayek’in belirttiğine göre, Jolie çocuklarını daha genç yaşta sorumluluk bilinciyle yetiştiriyor. Brad Pitt ile yaşadığı aile içi tartışmalarda, özellikle oğulları Maddox ve Pax Thien her zaman annelerinin yanında yer aldı. Hatta, Pitt’in soyadını reddeden ilk çocukları oldu. Zahara da iki erkek kardeşini takip ederek aynı kararı aldı. Eski çiftin ilk biyolojik çocuğu Shiloh ise mahkemeye başvurarak Jolie Pitt olan soyadını değiştirdi ve artık sadece annesinin soyadını kullanıyor.

Angelina Jolie’nin Annelik Deneyimi ve Çocukları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx