1. Haberler
  2. Güzellik
  3. Her gece 1 damla sürün, bebek gibi cildi garantileyin

Her gece 1 damla sürün, bebek gibi cildi garantileyin

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen herkes cildinin bebekler gibi tertemiz ve ışıl ışıl olmasını ister. Bunun için çeşitli bakım ürünlerinin yanında doğal yöntemlerde uygulanır.

Cilt sağlığınızı kimyasal bileşenli bakım ürünlerinin aksine doğal yağlar ile mermer gibi yapmanızda mümkünmüş.

Doğal yağlar arasında kokusu ve etkisiyle en çok kullanılanyağlar arasında yer alan gül yağı, aynı zamanda dünyanın en pahalı yağlarından biridir.

İlginizi çekebilir MasterChef Kerem’in eşi bakın kim çıktı! Gören inanamıyor

‘İşin Uzmanı’ Youtube kanalından yer alan bilgilere göre, tıbbi genetisyen Meryem Lübeyne Bal Tan, gülyağının cilde faydalarını bir bir sıraladı.

HER GECE YATMADAN UYGULAYIN

Her gece yatmadan önce bir damlası ile mucizeler yaratacak olan gül yağı cildinizi yeniden doğmuş gibi yapacak etkileriyle bakım rutinlerinizin vazgeçilmezleri arasına girecek.

Gül yağı, ciltte oluşan koyu lekeler, sivilce izleri ve diğer cilt lekelerine karşı güçlü bir etkiye sahip olduğundan düzenli kullanıldığında cildin daha homojen bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Gül yağının anti-enflamatuar özellikleri, cildin rahatlamasını sağlar ve kaşıntı, kızarıklık gibi cilt reaksiyonlarını hafifletici özelliklere sahip olduğundan egzama gibi cilt sorunlarını önlemede etkilidir.

Aynı zamanda ciltteki ince çizgileri ve kırışıklıkları iyileştirici etkilere sahiptir. Düzenli kullanımda daha genç, parlak ve canlı bir cilde kavuşabilirsiniz.

Gül yağı, cildin kendini yenileme sürecini hızlandırır. Cildi toparlar ve daha sıkı bir cilt yapısı elde etmenizi sağlar. Ayrıca, cildin doğal parlaklığını ve rengini geri kazandırır.

Gül yağının bir diğer harika etkisi, cilde doğal bir pembelik kazandırmasıdır. Düzenli kullanımla, cildinizin daha taze, canlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Her gece 1 damla sürün, bebek gibi cildi garantileyin
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx