1. Haberler
  2. Magazin
  3. David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Bir Aşk Hikayesi

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Bir Aşk Hikayesi

Bunda elbette daha genç yaşta parlayarak evlendiği dönemin ünlü şarkıcısı, günümüzde ise stil ikonu modacısı olan güzel karısı Victoria’nın da payı büyük. 25 yıldır süregelen ve tüm şöhretlerine, haklarında çıkan söylentilere ve çok konuşulan ihanet iddialarına rağmen dimdik ayakta duran evlilikleri ve dört çocuklarıyla Beckham çifti, gösteri dünyasının en büyük ikilisi haline geldiler.

Victoria Beckham, Spice Girls grubunun bir üyesi olarak elde ettiği şöhreti, David Beckham ile yaptığı evlilikle daha da güçlendirdi. Sahneleri bıraktıktan sonra modaya el attı ve bu alanda kendi markasını yaratarak büyük bir başarı elde etti.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

ÖMÜRLERİ YOLDA GEÇİYOR, STRESİNİ BAHÇESİNDE ATIYOR

David Beckham, profesyonel futbolculuğuna genç sayılabilecek bir yaşta veda etmiş ve ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde satın aldığı futbol kulübü ile iş insanlığına adım atmıştı. Ünlü çiftin en küçük çocukları olan kızları Harper henüz yanlarında kalırken; üç yetişkin oğulları, kendi hayatlarını kurmak üzere evden ayrıldılar.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

Beckham’lar, ABD’deki işlerinin gerektirdiği sebeplerle sürekli olarak memleketleri İngiltere ve Los Angeles arasında mekik dokusalar da, zamanlarının büyük çoğunluğunu Cotswolds bölgesindeki, saray yavrusunu andıran geniş kır evlerinde geçirmeye özen gösteriyorlar.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

David Beckham, işlerinden arta kalan zamanını evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştirerek, ardından bu ürünlerden lezzetli yemekler hazırlayıp ailesine güzel sofralar kurarak geçiriyor.

Gösteri dünyasındaki birçok ünlü çift gibi, Beckham çifti de bu gösterişli evlerinin bahçesini bir çiftliğe dönüştürerek şehir hayatının karmaşasından ve büyük şöhretlerinin yarattığı baskıdan kaçmayı tercih ediyorlar.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

AŞÇILIK YETENEĞİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Aile hayatına düşkünlüğüyle tanınan David Beckham’ın sık sık mutfağa girerek eşi Victoria ve dört çocuğu için aşçılık yeteneklerini sergileyip ziyafet sofraları hazırladığı, hem kendisinin hem de Victoria Beckham’ın sosyal medya paylaşımlarında sıkça görülüyor.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

Son günlerde sosyal medyada büyük yankı uyandıran Instagram paylaşımlarına göre, David Beckham evinin bahçesinde kimi zaman dinlenirken, kimi zaman eşi ve kızı için gül toplayarak çiftçilik yeteneklerini geliştirmiş gibi görünüyor.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

Beckham’ların çiftliğinde tavuklar ve arı kovanları da bulunuyor.

Yıldız futbolcu, ailesine ve sevdiklerine kurduğu sofralarda kullandığı malzemeleri, bahçesinden topladığını açıkça ortaya koyuyor. David Beckham, yaptığı paylaşımla hayranlarına bahçesini tanıtırken, yetiştirdiği birçok sebzeyi de göstererek adeta hava atıyor. 49 yaşındaki ünlü futbolcu, geniş sebze tarlalarında gezinirken, evde yetiştirdiği ürünleri sergilediği kasaları da Instagram takipçilerine sunuyor.

David Beckham, bahçesinde yetişen dev bir kabağı paylaşarak, onun şutlarından esinlenen bir filme de göndermede bulundu.

ADINI ONDAN ALAN FİLME GÖNDERME YAPTI

Bir noktada, Beckham kocaman bir kabağı havaya kaldırdı ve gülme emojisinin yanı sıra üst tarafı bükülmüş dev sebzeyi “Beckham gibi bük” (Bend it like Beckham) alıntısıyla paylaştı. Futbolculuk döneminde kullandığı serbest vuruşları her zaman gole çeviren yıldız futbolcu, topa falsolu vuruşlarıyla ün kazanmış ve “Bend it Like Beckham” (Hayatımın Çalımı) adında bir spor filmine ilham vermişti.

David Beckham’ın bahçede çalışırken bile şıklığından ödün vermediği gözlerden kaçmadı.

Karısına yaptığı şakalarla sık sık gündeme gelen David Beckham, bir başka devasa kabağının fotoğrafını paylaşarak bu sefer de Victoria Beckham’ı etiketleyip, “Victoria, artık akşama bir çorba yaparsın” yazdı ve hayranlarını güldürdü.

SEBZELER, YUMURTALAR VE BAL DA BAHÇEDEN

David Beckham, çiftçileri kıskandıracak kadar zengin bir bahçeye sahip. Bu bahçede lahana, taze soğan, patates gibi birçok sebze ve meyve yetiştiriliyor. Elbette bu çiftliğin bir kümesi de var ve burada birçok tavuk ve horoz yaşıyor. Beckham’lar bahçelerinde arıcılık da yapmaya başlamış durumda.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı

Emekli futbolcu, bahçesinde pazara götürüp satabileceği kadar çok ürün yetiştiriyor.

David ve Victoria Beckham: Efsanevi Aşk ve Bahçe Yaşamı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx