1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sanatçıdan Engelli Çocuklara Destek Etkinliği

Sanatçıdan Engelli Çocuklara Destek Etkinliği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayranlarından topladığı bağışlarla okul döneminde sık sık engelli ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzatan ünlü sanatçı, bu kez Beykoz Engelliler Derneği’nde özel bir etkinlik düzenledi. Bu anlamlı organizasyonda, engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Morgül, onlara okul ihtiyaçları için kırtasiye ürünleri dağıtarak destek oldu.

Morgül, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bağışlar giderek büyüyor, çoğalıyor. Bu sene de pek çok evladımıza ulaşmaya çaba göstereceğim. Bugün okulun ilk günü olması nedeniyle, çocuklarımızın ilk ihtiyaçlarını karşılamak istedim.” diyerek yardımseverliğinin altını çizdi.

Diyarbakır’da katledilen Narin’i de unutmayan Morgül, etkinlikte elinde taşıdığı “Narinler Ölmesin” pankartı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, lütfen Narin ve diğer çocukların katillerini bulup en ağır cezayı verin, idam edin.” ifadelerini kullandı. Bu önemli çağrısıyla, toplumun dikkatini çocukların güvenliği ve hakları üzerine çekmeyi amaçladı.

Sanatçıdan Engelli Çocuklara Destek Etkinliği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx