1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nepo Bebekler: Jess Brolin’in Zorlu Yaşamı

Nepo Bebekler: Jess Brolin’in Zorlu Yaşamı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nepo Bebekler Üzerine Tartışmalar

Nepo Bebekler Üzerine Tartışmalar

Son yıllarda, “nepo bebek” yani “kayırılan bebek” olarak adlandırılan şanslı ünlü çocuklarının kariyerlerine kolayca başlaması ve hızla yükselmesi üzerine büyük bir tartışma yaşanıyor. Bu durum, birçok kişi tarafından eleştirilse de, ünlü ailelerde doğup bu kadar şanslı olmayan pek çok isim de mevcut. Bu isimlerden biri de Hollywood’un efsanevi aktörlerinden James Brolin’in küçük oğlu Jess Brolin.

Hollywood’un Güçlü Ailelerinden Biri

Hollywood'un Güçlü Ailelerinden Biri

Hollywood’un sevilen isimlerinden Josh Brolin, efsane aktör James Brolin’in oğlu olarak tanınırken, Jess Brolin ise üvey annesi Barbra Streisand ile de tanınmakta. Jess Brolin, uzun süredir içine düştüğü sefalet yaşamıyla dikkat çekiyor. Kendi kariyerini oluşturamayan Jess, Hollywood’un en güçlü ailelerinden birine mensup olmasına rağmen zorlu bir hayat sürmekte.

Anne Kaybı ve Sonrası

Anne Kaybı ve Sonrası

Josh ve Jess Brolin kardeşler, James Brolin’in 1966 yılında ilk evliliğinden olan Jane Cameron Agee’den dünyaya geldi. Çift, 1984’te boşandı ve Jane Cameron Agee, ne yazık ki 1995 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Jess Brolin, annesini kaybettikten sonra büyük bir yıkım yaşadı ve hayatı alt üst oldu.

Nepo Bebekler: Jess Brolin'in Zorlu Yaşamı

Mirasın Tükenmesi

Mirasın Tükenmesi

Jess Brolin, annesi tarafından kendisine bırakılan önemli bir mirasa sahipti. Ancak, bu mirası 2011 yılında tüketti ve böylece zor bir yaşam sürecine girmiş oldu. Ağabeyi Josh Brolin, babalarının izinden giderek Hollywood’da başarılı bir kariyer inşa etti. Jess ise oyunculuk hayalini sürdürmeye çalıştı ama sadece iki filmde küçük roller alarak bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Sokaklarda Geçen Zor Yıllar

Sokaklarda Geçen Zor Yıllar

Anne kaybının ardından hayatı darmadağın olan Jess Brolin, yıllarca evsiz olarak yaşamış, sıklıkla hayır kurumlarının ve aşevlerinin önünde yemek sırasına girmişken görüntülenmiştir. O, büyük bir zenginliğin içinde doğmuş, çocukluğu ve gençliği ağabeyi Josh ile birlikte lüks içinde geçmişti.

Nepo Bebekler: Jess Brolin'in Zorlu Yaşamı

Başarısızlık ve Hayal Kırıklığı

Başarısızlık ve Hayal Kırıklığı

2001 yılında şansını dizi yapımcılığına yönelerek denemek istedi, ancak burada da başarılı olamayarak kariyer hedeflerini tutturamadı. Uzun süredir evsiz olan Jess Brolin’in son durumu, ailesinin lüks içinde yaşadığı Malibu’daki evleriyle tezat oluşturuyor. Babası James Brolin ve üvey annesi Barbra Streisand, büyük bir malikanede yaşarken, ağabeyi Josh Brolin de Hollywood’un ünlü isimlerinin komşusu olduğu bir bölgede yaşamaktadır.

Son Durum ve Yardım Teklifleri

Son Durum ve Yardım Teklifleri

Daily Mail’in yayınladığı özel fotoğraflarda, Jess Brolin’in bacaklarında yaralarla ve yırtık ayakkabılarla görüntülendiği ortaya çıktı. Bu görüntüler, onun hayatının ne kadar zor geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzun yıllar boyunca sokakta yaşadıktan sonra, nihayet bir motelde kalmaya başlamış olsa da, bu durum onun için de bir kurtuluş olmadı.

Nepo Bebekler: Jess Brolin'in Zorlu Yaşamı

James Brolin ve Barbra Streisand, daha önce Jess’in durumu hakkında açıklama yaparak, yıllardır yardım tekliflerinde bulunduklarını ancak Jess’in bu teklifleri kabul etmediğini belirttiler. Jess Brolin’un hayatı, Hollywood’un parıltılı dünyasında kaybolmuş bir hikaye gibi görünmekte.

Nepo Bebekler: Jess Brolin’in Zorlu Yaşamı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx