1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dave Grohl’dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

Dave Grohl’dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters’ın solisti Dave Grohl, salı günü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla hayranlarını şoke etti. 23 yıllık eşi Jordyn Blum’u aldattığını ve bu ilişkisinden dünyaya gelen bir çocuğu olduğunu itiraf etti. Genellikle sessiz ve sakin bir aile yaşamı süren Grohl’un bu itirafı, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Herkes, mutlu bir aile tablosunun arkasında neler olduğunu merak etmeye başladı.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

“Karımın ve çocuklarımın güvenini yeniden kazanmak istiyorum”

Ünlü sanatçı, karısına olan sadakatsizliğinin ne zaman gerçekleştiğine dair herhangi bir bilgi vermese de, bu çarpıcı haberi sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Instagram hesabında “Kısa bir süre önce evliliğim dışında doğan bir kız çocuğunun babası oldum” ifadelerini kullanan Grohl, “Karımı ve çocuklarımı seviyorum. Onların güvenini yeniden kazanmak ve affedilmelerini sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde açıklamada bulundu.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

“Karımın ve çocuklarımın güvenini yeniden kazanmak istiyorum” diyen Dave Grohl ve eşi Jordyn Blum’un bir ay önce çekilen fotoğrafları ise olaya bambaşka bir boyut kazandırdı.

Magazin basını, bu çarpıcı haberi araştırmak için peşine düştü. Grohl’un eşi Jordyn Blum’un 1 Ağustos’ta Los Angeles’ta kocasıyla birlikte dışarıda olduğu bir anın fotoğrafı, alyansının parmağından çıkmış olduğunu gösterdi. Bu durum, ünlü çiftin arasında bir sorun olduğuna dair güçlü bir işaret olarak yorumlandı.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

Alyans Parmaktan Bir Ay Önce Çıkmış

Dave Grohl’un eşi Jordyn Blum’un, kocasıyla birlikte dışarıda yürüdüğü bu fotoğraflarda alyansının parmağında olmadığı ortaya çıktı. Çiftin yan yana görünmelerine rağmen, oldukça gergin bir tavır sergiledikleri dikkatlerden kaçmadı. Üstelik, alyansın bir ay önce parmağından çıkmış olması, Jordyn Blum’un muhtemelen ihanet hakkında bir bilgiye sahip olduğunu düşündürdü.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

Boşanma Avukatı da Tutmuş

Grohl’un, “Ailemin beni affetmesini umuyorum” demesine rağmen, olaydan önce bir boşanma avukatı tuttuğu da ortaya çıktı. Bu durum, çiftin arasındaki problemin ciddiyetini gözler önüne serdi. Muhtemelen, Jordyn Blum durumu öğrenmiş ve Grohl’un ihanetinin ardından evliliği sona erdirmek için harekete geçmişti.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

İki Kızı Sosyal Medya Hesaplarını Kapatmış

Dave Grohl’un itirafı sonrası, çiftin iki kızı sosyal medya hesaplarını kapattı. Ne onlar ne de anneleri Jordyn Blum, bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Grohl ve Blum, 23 yılı aşkın bir süredir birlikteler ve 18 yaşında Violet Maye, 15 yaşında Harper Willow ve 10 yaşında Ophelia adında üç kızları bulunuyor.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

23 Yıllık Aşk, 21 Yıllık Evlilik…

Dave Grohl ve Jordyn Blum, 2001 yılında tanıştı ve 2003 yılında sade bir törenle evlendiler. Yakın zamanda 21. evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, her zaman gösteri dünyasının gözde ailelerinden biri olarak anıldı. Ancak Grohl’un, yeni doğan bebeğinin annesiyle ilgili herhangi bir bilgi vermemesi, merak uyandırdı.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

Eski Sevgilisini de Aldatmış

Dave Grohl’un daha önceki ilişkileri de gündeme gelmeye başladı. 90’ların sonlarında snowboard sporcusu Tina Basich ile yaklaşık iki yıl birlikte olan Grohl, Basich’in anı kitabında kendisini aldattığını iddia etti. Bu durum, Grohl’un sadakat konusundaki geçmişini sorgulatmaya başladı.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

İlk Evliliğinin Neden Bittiği Bilinmiyor

Grohl, Basich ile ilişkisinden önce de Jennifer Youngblood ile evliydi. Çift, 1994 yılında evlenmiş ancak üç yıl sonra ayrılmıştı. Boşanmalarının nedeni bilinmese de, bu ayrılığın da bir ihanet sonucu gerçekleşmiş olabileceği konuşulmaya başladı.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

“Kızımın Babası O” Dedi… Ünlü Şarkıcı Paylaşımın Yalan Olduğunu İddia Etti

Dave Grohl’un itirafından bir gün sonra, @valeriegreyston rumuzlu bir sosyal medya kullanıcısı, bir bebeğin fotoğrafını paylaşarak, bu bebeğin Grohl’un çocuğu olduğunu iddia etti. Ancak Grohl, bu paylaşımın sahte olduğunu belirterek, resimdeki çocuğun kendisine ait olmadığını açıkladı. Ünlü şarkıcının, yasak aşk çocuğunun ve annesinin kimlikleri hâlâ bir sır olarak kalmaya devam ediyor.

Dave Grohl'dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!

Dave Grohl’dan Şok İtiraf: Eşini Aldattı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx