1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kaia Gerber’in Cindy Crawford’a Saygı Duruşu: Elbise ve Benzerlik

Kaia Gerber’in Cindy Crawford’a Saygı Duruşu: Elbise ve Benzerlik

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın En Büyük Süper Modellerinden Biri: Kaia Gerber

Dünyanın En Büyük Süper Modellerinden Biri: Kaia Gerber

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük süper modellerinden biri olan Cindy Crawford’un kızı, genç model Kaia Gerber, adeta annesine ikizi kadar benziyor. Daha sadece 23 yaşında olmasına rağmen, modellik kariyerinde birçok deneyim kazanmış durumda. Kaia Gerber, küçük bir rolü olduğu ilk filminin galasında, göz alıcı beyaz elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterdi. Elbisenin hikâyesi ise oldukça dikkat çekici.

Ünlü Modelin Kızı: Kaia Gerber

Ünlü Modelin Kızı: Kaia Gerber

Kaia Gerber, ünlü annesi Cindy Crawford ve iş insanı Rande Gerber’in ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Küçük yaşta modellik kariyerine adım atan Kaia, sadece 10 yaşındayken Versace’nin çocuk koleksiyonu için düzenlenen defilede yürüyerek ilk deneyimini yaşadı. Genç yaşına rağmen, moda dünyasında annesinin tahtına aday gösteriliyor.

Anneler ve kızlar arasındaki benzerlikler dikkat çekse de, Cindy Crawford ve Kaia Gerber’in benzerliği insanı şaşırtacak seviyede…

Modellik Kariyeri ve Benzerliği

Modellik Kariyeri ve Benzerliği

16 yaşından beri yetişkin koleksiyonları için modellik yapan Kaia, sadece modelliğiyle değil, aynı zamanda annesine olan benzerliğiyle de öne çıkıyor. Hatta, anne-kızı yan yana görenler, onları ikiz sanabiliyor. Üç yılı aşkın bir süredir Hollywood’un yükselen yıldızlarından Austin Butler ile birlikte olan Kaia, hem iş hayatında hem de özel yaşamında büyük bir başarı elde etmiş durumda.

Cindy Crawford’a Saygı Duruşu

Cindy Crawford’a Saygı Duruşu

Bir kız çocuğunun annesinin dolabından kıyafet ödünç alması oldukça yaygın bir durumdur; ancak bu anne ve kız dünya çapında yıldızlar olunca, durum çok daha özel bir hal alıyor. Kaia Gerber, 2024 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde, annesi Cindy Crawford’a bir saygı duruşunda bulundu. Galada giydiği beyaz elbise, annesinin 1993 Oscar töreninde giydiği özel bir tasarımın kopyasıydı.

Cindy Crawford bu muhteşem beyaz elbiseyi 1993’teki Oscar töreni için özel olarak diktirmişti. Aynı elbise, 31 yıl sonra kızının üzerinde yeniden hayat buldu.

Elbisenin Hikayesi

Elbisenin Hikayesi

Kaia Gerber, annesi Crawford’un 1993 Oscar töreni için tasarladığı elbisenin bir kopyası olan, beyaz, Hervé Leger imzalı, vücuda oturan maksi elbisesiyle annesinin adeta bir klonu gibi görünüyordu. Gerber’in stilisti Molly Dickson, Vogue’a yaptığı açıklamada, “Kaia bana bu galada giyilecek kıyafet için danıştı. Ben de Cindy’nin bu unutulmaz görüntüsünü yeniden yaratıp ona saygı duruşunda bulunmanın harika olacağını düşündüm” dedi.

Anne kızın benzerliği, aynı elbiseyi giydiklerinde daha da belirgin hale geldi.

Kaia, annesinin elbisesinin yanı sıra, benzer aksesuarları da tercih etti. Vintage elmas takılar için annesinin etkileyici mücevher koleksiyonundan bir çift elmas küpe, uyumlu bir kolye ve saat ile görünümünü tamamladı. Sade makyajı ile de annesinin tam bir kopyası gibi görünüyordu.

Cindy Crawford’un Geçmişi ve Aşk Hayatı

Cindy Crawford'un Geçmişi ve Aşk Hayatı

Cindy Crawford, bu meşhur beyaz elbiseyi 1993’teki Oscar töreninde giydi. O dönemde, evli olduğu ilk eşi Richard Gere ile birlikte törene katılmıştı. Crawford ve Gere, 1991 yılında evlenmiş ve dört yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayırmıştı.

Cindy Crawford, ikinci eşi Rande Gerber ile tam 26 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Crawford, ayrılığının ardından Richard Gere ile olan ilişkisi hakkında konuşmadı; ancak yıllar sonra, usta aktörden birçok şey öğrendiğini itiraf etti. Aralarındaki yaş farkı ve sürekli ayrı kalmalarının boşanmalarının sebepleri arasında olduğunu belirtti.

Kaia Gerber'in Cindy Crawford'a Saygı Duruşu: Elbise ve Benzerlik

Kaia Gerber’in Cindy Crawford’a Saygı Duruşu: Elbise ve Benzerlik
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx