1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Solana, Yeni Akıllı Telefonu Seeker’ı Tanıttı

Solana, Yeni Akıllı Telefonu Seeker’ı Tanıttı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana, en yeni akıllı telefonu olan Seeker’ı tanıttı. Yeni model, bir evvelki versiyonun yarı fiyatına satılacak ve geliştiricilere nazaran yalnızca fiyatsız memecoinlere sırtını dayayan bir akıllı telefon olmayacak. Solana daha evvel de Saga isimli bir model piyasaya sürmüştü. 

Saga, geçtiğimiz yılın mayıs ayında piyasaya sürülmüştü. Birinci etapta ağır tenkitlere maruz kalan akıllı telefon, Bonk isimli memecoin’in fiyatındaki %1000 artışın akabinde yok satmıştı. 16 Aralık’ta bütün Saga modelleri satılmıştı. Solana buradan gerekli dersleri çıkarmış üzere gözüküyor. 

İşte Solana’nın yeni telefonu Seeker

“Aylardır ağır bir halde geliştirme modundaydık ve üzerinde çalıştığımız şeyi sizlere göstermeye hazırız.

Solana Mobile’ın bir sonraki kısmıyla tanışın: Solana Seeker.”

Solana Seeker, birinci kademede ön sipariş vermiş olan 140 bin kadar kullanıcıya sunulacak. Aygıtın fiyatının ise 450-500 dolar aralığında olacağı belirtiliyor. Solana Labs Genel Müdürü Emmett Hollyer, yaptığı açıklamada telefonun ödül mıknatısı olacağını lakin tek özelliğinin bu olmayacağını açıkladı. Hollyer, “Bu bir memecoin telefonu değil. İster memecoinler ister DeFi ödemeler ya da oyunlar olsun, ağ üzerinde şahane kullanım alanları bulunacak.” sözü kullanıldı. 

Solana’dan gelen açıklamalara nazaran yeni telefonda daha yeterli bir ekran, daha gelişmiş kameralar, daha yeterli bir işlemci bulunacak lakin firma şimdi aygıtın özelliklerini açıklamadı. Öte yandan bu telefonun Apple ve Samsung’a rakip olmayacağı biliniyor. Telefonla gelecek olan kripto ödüllerinin ise 265 doların biraz üzerinde olacağı kestirim ediliyor. 

Solana, Yeni Akıllı Telefonu Seeker’ı Tanıttı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx