1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung, beklenen OneUI 6.1.1’i eski amiral gemisi aygıtlarına getiriyor!

Samsung, beklenen OneUI 6.1.1’i eski amiral gemisi aygıtlarına getiriyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, yapay zeka güncellemesi içeren OneUI 6.1.1 güncellemesini birinci olarak geçtiğimiz ağustos ayı içerisinde Paris olimpiyatlarından evvel tanıtılan Galaxy Z serisi ile birlikte kullanıma çıkardı. Güncelleme bu ayın başlarında Samsung’un amiral gemisi serisi olan Galaxy S24 serisine birinci olarak Güney Kore’de, bu haftanın başlarında ise tüm dünyada kullanıma sunuldu. Artık ise güncelleme Samsung’un eski üst düzey amiral gemisi telefonlarına geliyor.

Samsung, eski amiral gemisi telefonları için güncellemeyi yayınlandı

Samsung, geçtiğimiz haftanın başlarında yapay zeka güncellemesi olarak da bilinen OneUI 6.1.1’i dünya genelindeki tüm Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra aygıtlarında kullanıma sundu. Şirket, bu haftanın başlarında ise güncellemeyi Galaxy S23 serisi ve Galaxy Tab S9 serisi içn yayınladı. Güncelleme, WhatsApp, KakaoTalk ve Google Meet üzere farklı bağlantı uygulamalarında sesli aramalar için gerçek vakitli canlı çeviri yani Live Translate dayanağı, Sketch to Image (Çizimden Görsele) ve Portrait Studio uygulaması üzere yeni özellikler ile geliyor.

Son gelen raporlara nazaran ise Samsung, OneUI 6.1.1 güncellemesini eski amiral gemisi aygıtlarına getirmeye başladı. Güncelleme, birkaç gün önce Samsung Galaxy S22 ailesine geldi. 2.8 GB’lık boyutuyla gelen OneUI 6.1.1, Galaxy S22 serisi telefonları için S90xNKSU5EXH7 yazılım kodu ile kullanıma sunuluyor. Samsung, güncellemeyi Galaxy S22 serisinin yanında eski Galaxy Z serisi aygıtları içinde kullanıma sunuyor. Şirket, güncellemeyi Galaxy Z Flip 4’e F721NKSU4GXH7 yazılım kodu ile gönderirken Galaxy Z Fold 4’e ise F936NKSU4GXH7 yazılım kodu ile geliyor.

Yapay zeka güncellemesi olan OneUI 6.1.1 güncellemesi eski telefonların yanı sıra Samsung’un Galaxy Tab S8+ serisinede geliyor. Güncelleme tıpkı vakitte içerisinde Android‘in Eylül 2024 güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Eylül 2024 güvenlik yaması ile aygıtta bulunabilecek güvenlik açıkları en alt seviyeye indiriliyor. Güncellemenin sizde olduğunu denetim etmek için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz:

  • Ayarlar uygulamasını açın.
  • Yazılım Güncelleme sekmesine gidin.

Güncelleme karşınızda görünüyorsa yükleyebilir, şimdi güncelleme görünmüyor ise birkaç gün sabredebilirsiniz. Güncellemenin birkaç gün içerisinde tüm dünyaya yayılması bekleniyor.

Siz bu husus hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen niyetlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Samsung, beklenen OneUI 6.1.1’i eski amiral gemisi aygıtlarına getiriyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx