1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Adeta bilgisayar: OnePlus 13 RAM kapasitesi aşikâr oldu!

Adeta bilgisayar: OnePlus 13 RAM kapasitesi aşikâr oldu!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde de aktiflik gösteren OnePlus, son periyotta yeni amiral gemisi serisi üzerine ağırlaştı. Değerli kaynaklar bugüne kadar aygıt hakkında birçok değerli sızıntı bilgi paylaştı. Bugün ise aygıtın RAM kapasitesine ait yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı.

OnePlus 13, 24 GB LPDDR5X RAM ile sahne alacak

Ekim ayı içerisinde Çin’de tanıtılması beklenen OnePlus 13 hakkında sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Android haberleriyle ünlü Digital Chat Station, aygıtın depolama ve RAM bedellerine ait kimi ayrıntılar paylaştı. Buna nazaran OnePlus 13, 24 GB LPDDR5X RAM ile sahne alacak.

Serinin bir evvelki modelinde 16GB RAM bulunuyordu. Görünüşe nazaran hayli fark edilir bir yükseltme kazanacak. Ek olarak aygıtın en fazla 1TB depolama seçeneğine sahip olması bekleniyor. Öte yandan bu yükseltmenin fiyatında da bir artışa neden olması bekleniyor.

Daha evvel ortaya çıkan bilgilere bakarsak OnePlus 13, 6.000mAh batarya ile tanıtılacak. Bir evvelki model olan OnePlus 12’de 5.400 mAh bedelinde bir batarya olduğunu göz önünde bulunduralım. Ek olarak bu bataryanın 100W kablolu şarjı ve 50W kablosuz şarjı destekleyecek.

Tüm bu gelişmeler kamera tarafına yansımıyor. OnePlus 13, 50 Megapiksel LYT808 ana kamera sensörü ile gelecek. Bu, bir evvelki seriyle tıpkı kamera yeteneklerine sahip olduğu manasına geliyor. Fakat şirket, yapay zeka dayanağının kamera yeteneklerini arttıracağını düşünüyor.

Adeta bilgisayar: OnePlus 13 RAM kapasitesi aşikâr oldu!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx