1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Xiaomi 15’in Birtakım Özellikleri Ortaya Çıktı (Yeni Amiral Gemisi Argümanlı Geliyor)

Xiaomi 15’in Birtakım Özellikleri Ortaya Çıktı (Yeni Amiral Gemisi Argümanlı Geliyor)

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xiaomi, yeni amiral gemisi serisi Xiaomi 15’in lansmanı için geri sayıma başlamışken yeni seriye dair sızıntılar gelmeye başladı. Bugün ortaya çıkan yeni raporlar, yeni amiral gemisi serisinin şarj özelliklerine odaklanıyor ve Xiaomi’nin kullanıcılara yeni seride neler sunacağını gözler önüne seriyor.

Xiaomi 15 kısa müddet evvel Çin’in 3C sertifikasyon sitesinde listelenmişti ve bu listeleme sayesinde model numarasının 24129PN74C olduğunu öğrenmiştik. Sertifikasyon listesi, aygıtın MDY-14-EC adaptörleri için takviye sağlayacağını ve selefi Xiaomi 14’te olduğu üzere 90W’a kadar kablolu şarjı destekleyeceğini ortaya koyuyor. Bu, şarj suratları açısından önemli bir gelişme sunmasa da Xiaomi’nin bilhassa şarj alanındaki rekabetçi duruşunu koruduğunu gösteriyor.

Listelemede şimdilik Xiaomi 15’in kablosuz şarj özellikleri hakkında rastgele bir bilgi yer almıyor ancak Xiaomi 14’teki 50W kablosuz şarj özelliğinin yeni modelde de yer alması bekleniyor.

Xiaomi 15 serisinin öteki özellikleri neler?

Xiaomi 15 serisinin Xiaomi 15, Xiaomi 15 Pro ve Xiaomi 15 Ultra olmak üzere üç farklı modelle piyasaya sürülmesi planlanıyor. Raporlar yeni amiral gemisi serisinin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle geleceğini argüman ediyor.

Kamera tarafında ise Xiaomi 15 Pro’nun 50MP çözünürlüğe sahip, geniş diyaframlı yeni bir ana kamera ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 50MP 3x telefoto periskop zoom kamera ile birlikte, her biri 50MP çözünürlüğünde üçlü bir kamera ünitesine sahip olacağı belirtiliyor.

Şimdilik Xiaomi 15 serisine yönelik ayrıntılar bunlarla sonlu. Xiaomi hem donanım hem de yazılım yükseltmeleri ile amiral gemisi kategorisindeki tezini ve rekabetini sürdürmekte kararlı. Pekala sizin Xiaomi 15 serisinden beklentileriniz neler? Niyetlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Xiaomi 15’in Birtakım Özellikleri Ortaya Çıktı (Yeni Amiral Gemisi Argümanlı Geliyor)
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx