1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor!

Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google geçtiğimiz devirde Arama İçin Daire İçine Al’ı devreye alarak Android aygıtlara değerli bir yapay zeka özelliği kazandırdı. Şu anda yalnızca Pixel ve Samsung Galaxy modellerinde kullanılabilir olan bu özellik, nihayet Xiaomi ve vivo modellerine de geliyor.

Xiaomi ve vivo, Arama İçin Daire İçine Al’ı sunacak

Google’ın yapay zeka dayanaklı görsel arama aracı “Arama İçin Daire İçine Al”, yakında Xiaomi ve vivo’nun amiral gemisi aygıtlarında da kullanılabilir olacak. Bu özellik, kullanıcıların ekranlarında bir daire çizerek rastgele bir objeyi aramalarına imkan tanıyor.

Sızan son bilgilere nazaran Xiaomi, 26 Eylül’de Xiaomi 14T serisini tanıtacak. Bu aygıtlarla birlikte Arama İçin Daire İçine Al üzere yapay zeka özelliklerini de modellerine getirecek. Fakat özelliğin lansmanla birlikte mi yoksa daha sonra bir güncellemeyle mi geleceği şimdi net değil.

vivo’nun ise Ekim ayında tanıtacağı X200 serisinde Arama İçin Daire İçine Al özelliğini sunması bekleniyor. X200 serisinin, vivo’nun bir sonraki amiral gemisi modelleri olacağını belirtmek gerekiyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar; ekranlarındaki metin, fotoğraf yahut görüntü içeriğinin etrafına bir daire çizerek anında Google araması yapabiliyor. Yapay zeka tabanlı özellik ile kullanıcılar, uygulama değiştirmek yahut mevcut ekrandan çıkmak zorunda kalmıyor.

Google, yeni özelliğini yıl sonuna kadar 200 milyon kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. Şu anda Pixel ve Samsung Galaxy telefonlarında bulunan özellik, Xiaomi ve vivo’nun da iştirakiyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacak.

Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx