1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PlayStation 4’ün ikonik oyunu geri dönüyor!

PlayStation 4’ün ikonik oyunu geri dönüyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony Bend’in 2019 yılında çıkış yapan Days Gone üretimi, PlayStation 5 için tekrar düzenlenerek oyuncularla tekrar buluşabilir. Kesimden gelen son sızıntılar, PlayStation 4 için yayınlanmış oyunun Days Gone Remaster olarak geri döneceğini ortaya koydu.

PS5 Pro için Days Gone Remaster sürprizi

Sony’nin önümüzdeki günlerde yılın son State of Play aktifliğini düzenlemesi bekleniyor. Bu aktiflikte ise PS5 Pro’ya özel üretimlerin ön plana çıkacağı düşünülüyor. PS4’te yayınlandığında büyük ses getiren açık dünya zombi oyunu, PS5 Pro ile tekrar gündemde.

Kaynaklar daha evvel Horizon Zero Dawn remaster sürümünün geliştirildiğini ortaya koymuştu. Fakat bu projenin Horizon Zero Dawn değil, Days Gone olduğu öne sürüldü. Buna nazaran üretimin, Ghost of Tsushima ve Horizon Zero Dawn’a emsal biçimde PS5 için Director’s Cut stilinde bir güncellemeyle sunulacağı belirtildi.

Sony Bend daha evvel yeni bir Days Gone oyunu geliştirmediklerini açıklamıştı. Remaster duyurusu ise stüdyonun mevcut projeleri hakkında ipuçları sağlayabilir. Alışılmış oyunun PS4’te oynanabilir olduğunu düşünürsek, remaster sürümünün oyuncuları ne kadar cezbedeceği soru işareti.

Bu ay düzenlenecek aktiflikte, PS5/PS5 Pro oyunlarının yeni imajları ve oynanış görüntülerinin gösterilmesi bekleniyor. Olası oyunlar ortasında Astro Bot için yeni bir DLC ve uzun vakittir beklenen Metal Gear Solid remastered’ı yer alabilir.

PlayStation 5 Pro dayanaklı üretimler ortasında Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7 ve birkaç oyun daha bulunuyor.

PlayStation 4’ün ikonik oyunu geri dönüyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx