1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. OnePlus, iPhone 16 Pro’ya rakip mi oluyor?

OnePlus, iPhone 16 Pro’ya rakip mi oluyor?

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son sızan bilgiler, OnePlus 13R ve iPhone 16 Pro ortasında enteresan bir rekabetin yaşanacağını gösteriyor. Şimdi piyasaya çıkmamış olan OnePlus 13R, yapılan testlerde iPhone 16 Pro ile karşılaştırıldı ve ortaya çıkan sonuçlar, iki devin performans açısından nasıl yarışacağını gözler önüne serdi. İşte detaylar…

OnePlus 13R, iPhone 16 Pro ile rekabet edebilir mi?

Apple’ın yeni A18 Pro işlemcisi, yapılan oyun performansı testlerinde hayli yeterli sonuçlar verdi. Bilhassa tanınan oyun Genshin Impact’i 60 fps sabit suratında çalıştırırken, 4.05W güç tükettiği görüldü. Ortaya çıkan kıymetlere baktığımızda, Apple’ın işlemcisinin Snapdragon 8 Gen 3 (5.81W) ve MediaTek Dimensity 9300+ (5.61W) işlemcilerinden daha verimli olduğu görülüyor.

Yani iPhone 16 Pro, yalnızca yüksek performans sunmakla kalmıyor, tıpkı vakitte güç tüketiminde de epeyce verimli. Daha da enteresan olan kısım, bu testlerde kullanılan öteki aygıtların şimdi piyasaya çıkmamış olması. Bunlar ortasında, iPhone 16 Pro ile misal performansa sahip bir çok android aygıt var. Bu aygıtların bir kısmı ekran, bir kısmı da işlmeci açısından iPhone ile rekabet edecek durumda.

Özellikle OnePlus 13R, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle testte yer aldı ve düz ekran tasarımı ile iPhone 16 Pro’ya epeyce benzeri bir yapı sergiledi. OnePlus 13R modelinin, güçlü performansıyla iPhone 16 Pro’ya direkt rakip olacağı söyleniyor. Yeni modelin Ace 5 ismiyle Asya pazarında, 13R ismiyle ise global pazarda tanıtılması bekleniyor.

OnePlus 13R’nin düz ekran tasarımı, yüksek performanslı işlemcisi ve rekabetçi yapısı, iPhone 16 Pro ile kıyasıya bir rekabetin fitilini ateşlemiş durumda. Her iki telefonun da oyun performansı ve güç verimliliği testlerinde dikkat çeken sonuçlar vermesi, analistleri şaşırtmış durumda. Bakalım, OnePlus 13R bu rekabette neler sunacak?

Sizce OnePlus 13R, 16 Pro’ya karşı güçlü bir alternatif olabilir mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


OnePlus, iPhone 16 Pro’ya rakip mi oluyor?
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx