1. Haberler
  2. Otomobil
  3. BYD Denza Z9 GT modeli piyasaya çıkar çıkmaz binlerce sattı!

BYD Denza Z9 GT modeli piyasaya çıkar çıkmaz binlerce sattı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 gün evvel piyasaya sürülen BYD Denza Z9 GT modeli, yalnızca 36 saat içinde 5000’den fazla sipariş alarak otomotiv piyasasına süratli bir çıkış yaptı. BYD’nin alt markası Denza’nın birinci sedanı olan yeni model, hem şık tasarımı hem de teknolojik yenilikleriyle takdirleri kazandı. İşte fiyatı ve özellikleri…

BYD Denza Z9 GT: 36 saatte 5000 satışla büyük muvaffakiyet elde etti

BYD Denza Z9 GT, 47 bin 476 dolar başlangıç fiyatıyla hibrit ve büsbütün elektrikli seçenekler sunuyor. Bu yeni modelin en kıymetli özelliklerinden biri ise, BYD’nin tasarım yöneticisi Wolfgang Egger tarafından şekillendirilen çarpıcı dış tasarımı olabilir.

Araç, “güneş tacı” formundaki ön ızgarası ve “kum saati” art farları ile epey çağdaş ve sofistike bir imgeye sahip. Üstelik bu sedan, 5180 mm uzunluğu ve 3125 mm aks aralığı ile epey geniş bir iç yer sunuyor. Yani, hem rahat hem de lüks bir seyahat vaat ediyor.

Denza Z9 GT, piyasaya çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü ve birinci 2010 adetlik özel üretim serisi yalnızca birkaç gün içinde tükendi. Satış sayılarına baktığımızda, BYD’nin elektrikli araç pazarındaki güçlü pozisyonunu bir sefer daha kanıtlıyor. Hem hibrit hem de elektrikli versiyonlarıyla piyasada olan araç, etraf dostu teknolojileri ve performansıyla öne çıkıyor. Bilhassa büsbütün elektrikli 630 km menzil sunan versiyonu, uzun seyahatler için ziyadesiyle ülkü.

Bu muvaffakiyetin gerisinde yalnızca teknolojik yenilikler değil, birebir vakitte BYD’nin kullanıcı dostu stratejileri de yatıyor. Elektrikli araçların popülerliği artarken, BYD’nin geniş model yelpazesi ve ulaşılabilir fiyat siyaseti, hem Çin’de hem de global pazarlarda kendisine rahatça yer edinebilir.

Bu mevzuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


BYD Denza Z9 GT modeli piyasaya çıkar çıkmaz binlerce sattı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx