1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Fiyat performans eseri Infinix Zero Flip 5G özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!

Fiyat performans eseri Infinix Zero Flip 5G özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Infinix, teknoloji dünyasında ismini duyurmaya devam ediyor. Şirket, son devrin trendi katlanabilir akıllı telefon alanında da eserlerini sergilemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Kıymetli kaynaklar Infinix Zero Flip 5G’nin özelliklerini ve dizaynını sızdırdı.

Infinix Zero Flip 5G, MediaTek Dimensity 8020 işlemciyle donatılacak

Öncelikle şimdi yolun başında olan katlanabilir akıllı telefonların şu ana kadar amiral gemisi özelliklerle sahne aldığını belirtelim. Lakin Infinix, yaklaşan modelini orta üst düzey bir donanım ile alana sürecek. Bu durum, katlanabilir akıllı telefon dünyasında yeni bir soluk olarak nitelendirilebilir.

MySmartPrice paylaşımına baktığımızda Rock Black ve Blossom Glow isimli iki farklı renk seçeneği görüyoruz. Aygıtın işlemci koltuğunda MediaTek Dimensity 8020 yer alıyor. Ek olarak 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanı sunuyor.

Ön panele baktığımızda 6,8 inç katlanabilir LTPO AMOLED ekran, 120 Hz yenileme suratı ve FHD+ çözünürlüklü ekran görüyoruz. 3,64 inç ikincil harici AMOLED ekran da 120 Hz yenileme suratı ve yüksek çözünürlük sunuyor.

Cihazın art tarafında OIS özellikli 50 Megapiksel ana kamera ve 50 Megapiksel ultra geniş lens yer alırken, ön tarafta ise PDAF dayanağına sahip 50 Megapiksel kamera bulunuyor. 4.720 mAh pil ile donatılan Zero Flip 5G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, parmak izi sensörü, çift SIM takviyesi ve Android 14 tabanlı XOS 14.5 işletim sistemi özellikleri de bünyesinde barındıracak.

Fiyat performans eseri Infinix Zero Flip 5G özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx