1. Haberler
  2. Magazin
  3. Orkun Işıtmak Sordu: Kerimcan Durmaz, Cinsiyet Değiştirme Ameliyatını Düşündü mü?

Orkun Işıtmak Sordu: Kerimcan Durmaz, Cinsiyet Değiştirme Ameliyatını Düşündü mü?

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemin en popüler Youtuber’larından Orkun Işıtmak, “Pembe Yalanlar” programında Kerimcan Durmaz‘ı konuk etti. Cesur sorularıyla dikkat çeken Işıtmak, Durmaz’a daha önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak isteyip istemediğini sordu.

“Aşkıımm olayssınnnn” ve “ablan star bebeğim” gibi ifadeleriyle tanınan Kerimcan Durmaz, son zamanların en çok konuşulan fenomenlerinden biri. Yakın zamanda spora ağırlık verip kas yapmaya başlayan, sakal bırakan ve tesbih sallamaya başlayan Kerimcan, eril enerjisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Her yaptığı olay olan Kerimcan, bu kez de Orkun Işıtmak’ın YouTube’daki “Pembe Yalanlar” programının konuğu oldu. Işıtmak, Durmaz’a “Hiç cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı düşündün mü?” diye sordu. Kerimcan, bu soruya düşünmeden “Evet” yanıtını verdi.

15-16 yaşlarında ne yapacağıma karar verme aşamasındaydım. Ergenlik dönemindeyken tabii ki bu kafamda kuruldu, düşünüldü” diyen Durmaz, “Öyle olursa ne olur, mutlu olur muyum?” diye düşündüğünü ifade etti. Sonunda, “En sonunda cinsiyet değiştirmememin benim için hayatı daha mutlu yaşayabilmek olduğuna karar verdim,” diyerek düşüncelerini açıkladı.

Kendi görüşümle, Kerimcan’ın bu açıklamaları, özgünlük ve kimlik arayışı konularında önemli bir adım. Toplumda böyle cesurca konuşabilmek, gençler için ilham verici bir mesaj taşıyor. Her bireyin kendi yolunu bulması ve mutluluğu için en doğru kararı vermesi gerektiğine inanıyorum.

Orkun Işıtmak Sordu: Kerimcan Durmaz, Cinsiyet Değiştirme Ameliyatını Düşündü mü?
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx