1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple sonunda inadından vazgeçiyor: Beklenen yenilik iPhone 17 ile geliyor!

Apple sonunda inadından vazgeçiyor: Beklenen yenilik iPhone 17 ile geliyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, 9 Eylül’de iPhone 16 serisini tanıtarak akıllı telefon dünyasının gündemini belirledi. Teknoloji devi bir yandan 20’sinde satışa başlayan serisine yoğunlaşmışken başka yandan da önümüzdeki yıl tanıtacağı aygıtlar için çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm iPhone 17 modelleri 120Hz ekran ile sahne alacak

iPhone 17 serisinde Apple severleri heyecanlandıran gelişmeler olacak üzere görünüyor. Apple için bir birinci olacak iPhone 17 Slim yanı sıra yapay zeka ve arttırılan RAM kapasitesi de göze çarpıyor. Lakin yenilikler bunlarla hudutlu olmayacak.

Bilindiği üzere Apple, iPhone 16 serisinin standart modellerinde hala 60Hz yenileme suratına sahip ekranlar kullanıyor. Lakin bu durum, akıllı telefon dünyası tarafından hayli ağır tenkit konusu oldu. Amiral gemisi modellerde birçok üretici 120Hz ekran sunuyor.

Görünen o ki Apple bu tenkitleri kabul ediyor. Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young tarafından yapılan paylaşıma nazaran Apple, iPhone 17 serisinde yer alacak tüm modellerinde 120Hz ProMotion ve Always-On ekranlar kullanmaya hazırlanıyor.

ddialara nazaran iPhone 17 serisinde karşımıza 2nm fabrikasyon sürecinden geçmiş A19 Pro işlemcisi çıkacak. Bu manada son çıkan haberler TMSC’nin 2nm işlemci üretim süreçlerine hazırlandığı tarafında. Fakat yeni Apple işlemcinin bu sürece yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

Siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Apple sonunda inadından vazgeçiyor: Beklenen yenilik iPhone 17 ile geliyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx