USD34,10
EURO38,07
GR. ALTIN2.875,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. En İnce vivo Telefonlardan Olacak 40e’nin Tanıtım Tarihi Açıklandı: İşte Premium Hissi Yaşatacak Aygıtta Beklenen Özellikler

En İnce vivo Telefonlardan Olacak 40e’nin Tanıtım Tarihi Açıklandı: İşte Premium Hissi Yaşatacak Aygıtta Beklenen Özellikler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzenli olarak farklı segmentlerden akıllı telefonlarla karşımıza çıkan vivo, bir müddettir 40e isimli telefonunu tanıtmaya hazırlanıyordu. Artık ise hem tasarım hem teknik açıdan savlı olması beklenen aygıtın çıkış tarihi açıklandı.

vivo tarafından yapılan resmî duyuruya nazaran 40e modeli, 25 Eylül Çarşamba günü resmen bizlerle buluşacak. Pekala telefonda neler bekliyoruz? Gelin şimdiye kadar paylaşılan tüm özelliklerine bakalım.

vivo 40e neler sunuacak?

vivo 40e, hakikaten “premium” hissi verecek bir telefon olarak karşımıa çıkacak. Üstten da görebileceğiniz üzere oldukça ince bir telefon olacak. Çerçeveleri de birebir formda ince. Telefonun kalınlığı 7,49 mm olarak açıklandı. Bu da onu şirketi en ince telefonlarından biri olacağı manasına geliyor. Tartısı ise 183 gram.

Ekran özelliklerine baktığımızda vivo 40e’nin 6,77 inç boyutunda 120 Hz yenileme suratına ve 1080×2392 çözünürlüğe sahip bir ekranla sunulacağını görebiliyoruz. Kavisli ekranla gelecek telefon, önde delikli dizayna, geride ise pil formunda bir adaya yerleştirilen kamera kurulumuna sahip olacak.

vivo 40 serisinin daha uygun fiyatlı bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak telefonun MediaTek Dimensity 7300 işlemciden güç alması bekleniyor. 8 GB RAM’le geleceğini de belirtmek gerek. Kamera tarafında ise 50 MP’lik Sony IMX882 ana ve 8 MP’lik bir ultra geniş kamera görüyoruz. Bunlara ön tarafta tekrar 50 MP’lik bir selfie kamerası eşlik ediyor.

Telefon batarya konusunda da epeyce savlı. O denli ki şirketin açıklamalarına nazaran 5500 mAh’lik bir batarya kapasitesi olacak. Süratli şarj dayanağı ise 80W olarak açıklandı. Çarşamba günü aygıt hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiz.

En İnce vivo Telefonlardan Olacak 40e’nin Tanıtım Tarihi Açıklandı: İşte Premium Hissi Yaşatacak Aygıtta Beklenen Özellikler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx