USD34,17
EURO38,18
GR. ALTIN2.909,50
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Otomobil
  3. JAECOO uygun fiyatıyla ortalığı karıştırdı

JAECOO uygun fiyatıyla ortalığı karıştırdı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JAECOO,  “önce müşteri” vizyonuyla birinci JAECOO 7 sahibi müşterileri için İstanbul ve Adana’da toplu teslimat merasimleri gerçekleştirdi. Ayrıyeten daha fazla kullanıcının JAECOO 7’nin cazibesini şahsen deneyimleyebilmesi için ülke genelinde test sürüşü aktiflikleri düzenledi. JAECOO yetkili satıcısı Baykoç, Ankara’da iki günlük heyecan verici bir off-road sürüş tecrübesi aktivitesi  düzenledi. Yüzlerce kullanıcı büyük bir heyecanla bu aktifliğe katıldı ve üst seviye arazi SUV modeli JAECOO 7’nin üstün performansı ve 4 çeker sistemli  sürüş tecrübesinin tadını çıkardı.

JAECOO’nun birinci üst seviye Off-Road SUV modeli JAECOO 7, Türkiye pazarına gireli yaklaşık 2 ay olmasına rağmen bu kadar kısa müddet içerisinde çok sayıda övgü almayı başardı. Bununla birlikte JAECOO 7, üstün kalitesi, heybetli görünümü ve güçlü performansı ile satışlarını daima olarak artırmaya devam ediyor. JAECOO kullanıcılarına yapılan her teslimat bir kelam niteliği taşıyor her araç sahibi JAECOO’nun en sadık ortağı haline geliyor. Bu noktada JAECOO, araç sahipleri için İstanbul ve Adana’da toplu teslimat merasimleri gerçekleştirdi. Ayrıyeten daha fazla kullanıcının JAECOO 7‘nin cazibesini şahsen deneyimleyebilmesi için ülke genelinde test sürüşü aktiflikleri düzenlendi. Bunun dışında JAECOO, kullanıcılar için özel olarak J-CLUB’ı kurdu ve JAECOO ailesine daha fazla üye kabul ederek genişlemeye devam ediyor. Tüm bu atılımlar kullanıcıların JAECOO 7 ile gerçekleştirdikleri üstün performans ve sürüş konforu tecrübesini geliştirirken, birebir vakitte marka ile müşteriler ortasındaki bağı da güçlendiriyor.

J-CLUB bir arabadan çok daha fazlasını hayat üslubuyla bütünleştiriyor!

JAECOO bir arabadan çok daha fazlasını sunarak, tıpkı vakitte bir hayat üslubunun da sembolü haline geliyor. JAECOO, pazara giriş yaptıktan sonra itibarlı kullanıcıları için hem kentte hem de açık yerde keyifli ve çok taraflı bir ömür stili yaratmaya kendini adamış durumda. Bu vizyonla JAECOO markası, kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmak, yakın arkadaş olmak ve onlarla birlikte renkli bir hayat tecrübesi yaratmak üzere J-CLUB’ı kurdu. J-CLUB yalnızca kolay bir bağlantı platformu değil, tıpkı vakitte dinamik ve yaratıcı bir hayat çemberi. J-CLUB’da kullanıcılar birbirlerinin öykülerini ve tecrübelerini paylaşabiliyor ve ayrıyeten hayatın sonsuz imkanlarını birlikte keşfedebiliyor. İster macerayı seven bir off-road tutkunu isterse de kaliteli hayat peşinde koşan itibarlı bir kent kullanıcısı olsun J-CLUB’da herkes kendi beklentisine karşılık bulabiliyor. J-CLUB, gelecekte bir dizi heyecan verici kullanıcı aktifliği düzenlemeye ve daha fazda kullanıcı dostu avantajlar ve ayrıcalıklar sunmaya devam edecek. JAECOO ayrıyeten, J-CLUB’a daha fazla insanın katılıp bu heyecan verici ve şiddetli seyahate çıkacağını ve “Bir Arabadan Çok Daha Fazlası” anlayışıyla çok sayıda kusursuz anı biriktireceğini öngörüyor.

JAECOO, nizamlı araç teslim merasimleri ile kullanıcıları son derece önemsiyor

JAECOO 7‘nin güçlü satışları, ülke genelinde birçok bayide bir dizi toplu teslimat merasimini tetikledi. Bu noktada JAECOO Adana yetkili satıcısı Tekbaş’ta kısa bir müddet evvel araç teslim merasimi düzenledi. Bursa, Denizli ve öteki vilayetlerdeki  JAECOO yetkili satıcıları da yakın bir vakit içinde kullanıcıların teslimat memnunluğunu paylaşmak üzere benzeri halde merasimler düzenlenecek. Titizlikle düzenlenen teslimat alanlarından ihtimamlı armağanlara, profesyonel teslimat açıklamalarından çok sayıda hizmete kadar her detay JAECOO’nun üst seviye kentsel arazi markası olarak itimadını ve  aynı vakitte kullanıcılara gösterdiği ihtimam ve saygıyı yansıtıyor. J-CLUB’a katılan her kullanıcı, JAECOO ile yeni bir hayat seyahatine başlayacak, misal düşünen kullanıcılarla tanışacak ve sürüş dışında hayat anıları da paylaşabilecek.

Ankara’nın heyecan verici off-road test sürüşü ile en üst seviye deneyim

JAECOO yetkili satıcısı Baykoç, Ankara’da iki günlük heyecan verici bir off-road sürüş tecrübesi aktivitesi  düzenledi. Yüzlerce kullanıcı büyük bir heyecanla bu aktifliğe katılarak bu üst seviye arazi SUV modeli JAECOO 7’nin üstün performansının ve 4-çeker sistemiyle off-road sürüş tecrübesinin tadını çıkardı. Kentin yeni jenerasyon itibarlı kullanıcıları için tasarlanan JAECOO7, JAECOO’nun “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” marka konseptini kusursuz bir halde yorumluyor. JAECOO, gelişmiş ARDIS – Tüm Tabanlarda Akıllı Sürüş Sistemi ile çok sayıda karmaşık yol şartıyla çarçabuk başa çıkabilen ve eşsiz arazi sürüş özellikleri ortaya koyan yedi farklı sürüş modu sunuyor. Akıllı sürüş kokpiti ise, kullanıcılara gelişmiş konfor ve güvenlik sağlıyor. 540 derecelik gelişmiş görüş sistemi ve holografik imaj ile birleştirilen W-HUD arazi tipi baş üstü gösterge, şoförlerin net görüş ve güçlü bilgi içeriği ile odaklanmasını kolaylaştırıyor. 21 adet gelişmiş sürüş takviye sistemi (ADAS) ve yüzde 80’in üzerinde yüksek dayanımlı çelik içeren kafes tipi gövde, gelişmiş sürüş güvenliği için sağlam bir temel sağlıyor. Bununla birlikte 8 hoparlörlü SONY surround ses sistemi ve 64 renkli ortam aydınlatması, sürükleyici, konser seviyesinde bir tecrübe yaratıyor. Konfor tarafında ise ısıtmalı ön ve art koltuklar, 50 W kablosuz süratli şarj ve sessiz iç yer, lüks, konfor ve sürüş keyfini tamamlıyor. Test sürüşüne katılan kullanıcılar, bu aracın yalnızca arazi maceralarına yönelik dileklerini tatmin etmekle kalmadığını, birebir vakitte kaliteli bir ömür usulü da sunduğunu söz etti. Kelam konusu iştirakçiler, JAECOO aktifliklerine katılmak ve markayla birlikte büyümek için daha fazla fırsat olmasını temenni ediyor.

JAECOO, kullanıcılarla birlikte off-road ekosistemi oluşturuyor

JAECOO markası her vakit “Türkiye’de, Türkiye İçin” marka ideolojisiyle hareket ediyor. Marka, sırf lokal kullanıcıların muhtaçlıklarını derinden anlayarak onların gereksinimlerini sahiden karşılayan eserler ve hizmetler oluşturabileceğinin şuurunda. JAECOO, J-CLUB’u kurarak ve daima büyümesini sağlayarak gelecekte Türkiye’de daha güçlü bir kentsel off-road dalgası ve dinamik bir arazi kullanıcı kitlesi için yeni bir off-road ekosistemi oluşturacağına inanıyor. Çinli marka, gelecekte daha fazla kullanıcıya en ileri teknolojiyi ve en konforlu sürüş tecrübesini sunmak üzere yeni eserler sunmaya devam edecek. JAECOO, ister kalabalık kent sokaklarında, isterse de engin yabanî tabiatta olsun, kullanıcıların en emniyetli ortağı olarak bilinmeyeni keşfetmeleri ve hayallerinin peşinden gitmeleri için onlara eşlik edecek.

JAECOO uygun fiyatıyla ortalığı karıştırdı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx