USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brad Pitt’in Özel Hayatı ve Yeni İlişkisi

Brad Pitt'in Özel Hayatı ve Yeni İlişkisi

Bir tek ayrıntı hariç, Brad Pitt özel hayatında tam anlamıyla yüzünü güldürecek bir dengeyi bir türlü kuramadı. Sinema dünyasının gözde isimleri arasında yer almasına rağmen, ünlü ve güzel kadınlarla yaşadığı aşklar, genellikle hüsranla sonuçlandı. Neredeyse her ilişkisinin sonu, magazin basınına dedikodu malzemesi olarak yansıdı.

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

ÇEMBERİ YENİ SEVGİLİSİYLE KIRDI

Ancak, Pitt’in şu anda birlikte olduğu ve kendisinden yarı yaş küçük olan sevgilisi Ines de Ramon, onun için bir dönüm noktası oldu. 60 yaşındaki Pitt, 34 yaşındaki Ines ile aradığı huzurlu ilişkiyi bulmuş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde, 81’inci Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında genç sevgilisiyle el ele görüntülenerek, onu resmi olarak kamuoyuna tanıttı. The Wolfs adlı filmde birlikte çalıştığı meslektaşı George Clooney ve eşi Amal Clooney ile birlikte büyük bir gururla Ines de Ramon ile poz verdi. O görüntülerde, 2022 yılından bu yana birlikte olan çiftin mutluluğu gözle görülür bir şekilde belirgindi.

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

HEP CLOONEY ÇİFTİNİN İLİŞKİSİNE ÖZENİRDİ

OK! dergisine konuşan Pitt’e yakın bir kaynak, “Brad’in Ines ile çok uyumlu bir ilişkisi var. Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında yanındaki sevgilisiyle gurur duyduğunu hissetmek mümkündü” dedi. Kaynak, Pitt’in yıllar boyunca meslektaşı George Clooney ve karısı Amal’ın ilişkisine duyduğu hayranlığı da dile getirdi. “Arkadaşının karısıyla olan ilişkisi, ona aile hayatı konusunda ilham verdi,” diye ekledi. Bu bilgiler ışığında, Brad Pitt’in dramalardan uzak, sakin bir ilişki arayışında olduğu anlaşılıyor. Nihayetinde Ines de Ramon ile bunu bulmuş gibi görünüyor.

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

KARŞILAŞMASINLAR DİYE ÖZEL ÇABA HARCANDI

Brad Pitt, yeni aşkı Ines de Ramon ile Venedik kırmızı halısında boy göstermeden bir gün önce, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Angelina Jolie de festivalin konuğu oldu. Opera sahnelerinin ‘divası’ Maria Callas’ı canlandırdığı Maria filmiyle festivale katılan Jolie ile Pitt’in karşılaşmaması için festival komitesi özel önlemler aldı. Sonuç olarak, eski çift Venedik’te bir araya gelmedi.

HAYATINA GİREN BÜTÜN KADINLARDAN FARKLI

Brad Pitt’i hayatının ikinci baharında bu kadar mutlu eden Ines de Ramon, ünlü yıldızın geçmişteki ilişkilerinden oldukça farklı bir profile sahip. Hollywood dünyasına yabancı değil; ancak Pitt’in önceki eşleri Jennifer Aniston ve Angelina Jolie kadar göz önünde bir kişi değil. Uzun koyu renk saçları, ince bedeni ve sıcak gülümsemesi ile dikkat çeken Ines, aynı zamanda iyi bir eğitim almış bir genç kadın.

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

BİR SÜRÜ YABANCI DİL BİLİYOR

  • İsviçre’deki Cenevre Üniversitesi’nde iş idaresi eğitimi almıştır.
  • 2013 yılında üniversiteden mezun olmuştur.
  • İngilizce dışında İspanyolca, Fransızca ve Almanca dillerini de bilmektedir.

Ines de Ramon, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra moda ve mücevher tasarımcılığı alanına yöneldi. Şu an, Los Angeles merkezli bir mücevher firmasının yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. Ancak onun yetenekleri bununla sınırlı değil; Ines aynı zamanda sertifikalı bir sağlık koçu ve beslenme uzmanıdır. Yani, Brad Pitt’in hayatına giren kadınlardan oldukça farklı bir profile sahip olduğu kesin.

ESKİ EŞİ DE OYUNCUYDU

Ines de Ramon, eski eşi Paul Wesley ile 2019 yılında evlenmiş, ancak 2022’de boşanmıştır. Brad Pitt ile Ines de Ramon, ilk kez 2022 yılında Los Angeles’taki Bono konserinde birlikte görüntülenmiş, ardından Meksika’da bir tatil yapmışlardır. Önceki ilişkilerinin aksine, Pitt bu kez özel hayatını daha az göz önünde yaşamayı tercih ediyor. Sevgilisinin bu konudaki tercihi de elbette etkili. İlk başlarda ilişkileri daha kapalı bir görünüm sergilese de, Pitt sonunda George Clooney ile işbirliği yaptığı The Wolfs filminin Venedik galasında sevgilisinin elinden tutarak dünya çapında bir çıkış yaptı. Çiftin ilişkilerinin geleceği ise zamanla netlik kazanacak.

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

Yakın çevresine göre Brad Pitt, Ines de Ramon ile aradığı huzurlu ilişkiyi bulmuş durumda. Bu arada, yeni ilişkisiyle birlikte Pitt’in giyim tarzındaki değişimler de dikkat çekiyor.

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon ile Mutlu İlişkisi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx