USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Brad Pitt ve Ines de Ramon’un Aşk Hikayesi

Brad Pitt ve Ines de Ramon’un Aşk Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasım 2022’de ilk kez birlikte fotoğraflandıklarında “esmer güzeli” olarak adlandırılan Ines de Ramon, o dönem tanınmış oyuncu Paul Wesley ile evliydi. Ancak, boşanmasının üzerinden sadece birkaç ay geçmişti. Brad Pitt ise Hollywood’un en beğenilen ve yakışıklı erkek yıldızlarından biriydi ve yıllardır bu unvanı kimseye kaptırmamıştı. Brad Pitt ve Ines de Ramon, ilk kez Kasım 2022’de bir konser çıkışında birlikte görüntülenmişti.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

Usta aktör son yıllarda Angelina Jolie ile olan tartışmalı boşanması ve çocuklarıyla olan ilişkilerinin bozulmasıyla sık sık gündeme geliyordu. AŞKLARI ZAMANLA BÜYÜDÜ Ortak arkadaşları sayesinde tanışan taze aşıklar, o günden bu yana neredeyse birbirlerinden hiç ayrılmadılar. Sonunda, ilişki durumlarını Venedik Film Festivali’nde el ele olarak kamuoyuna duyurdular.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

Festivalde, Brad Pitt ve George Clooney’nin birlikte rol aldığı Wolfs filminin galasına katılan çift, burada Clooney ve eşi Amal ile birlikte poz vererek ilişkilerini bir üst seviyeye taşıdıklarını gösterdiler. İLK FOTOĞRAFTAN SONRA NEREDEYSE HER GÜN EL ELE Yakışıklı aktör ve mücevher tasarımcısı Ines de Ramon, Venedik’ten döndükten sonra neredeyse her gün birlikte görüntülenmeye devam ettiler. Kırmızı halıdaki ilk pozlarını Venedik Film Festivali’nde veren Brad Pitt ve Ines de Ramon artık birbirlerinden hiç ayrılmıyor.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

31 yaşındaki De Ramon ve 60 yaşındaki Pitt, New York’ta akşam yemeği randevularında, galeri açılışlarında ve el ele dolaşırken neredeyse her günlerini birlikte geçiriyorlar. Yakın çevrelerine göre, aşıklar çoktan aynı eve taşındılar ve birlikte yaşamaya başladılar.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

ONUNLA BİRLİKTE GİYİM KUŞAMI DEĞİŞTİ, ADETA GENÇLEŞTİ Ines de Ramon hayatına girdiğinden beri, Brad Pitt’in yüzü gülmeye başladı ve tarzında da önemli değişiklikler yaşandı. Etrafındakiler, onun adeta gençleştiğini söylüyor. Usta aktör, sevgilisinin beğenisine uyum sağlamak adına daha renkli ve cesur kıyafetler tercih etmeye başladı. Ines de Ramon, hayatına girdiğinden beri Brad Pitt’in tarzını değiştirdi ve onu daha genç bir görünüm kazandırdı.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

Geçtiğimiz akşam el ele gezerken görüntülenen Brad Pitt, sevgilisi Ines de Ramon’un dikkat çeken dekolteli siyah yelek pantolon takımının yanında, turuncu pötikareli pantolonu ve düğmeleri açık beyaz gömleğiyle adeta parlıyordu. Brad Pitt, artık sevgilisinin adının baş harfini boynundaki kolyede taşıyor.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

ADININ BAŞ HARFİNİ BOYNUNDA TAŞIMAYA BAŞLADI Ancak ünlü oyuncunun giydiklerinden çok, “taktıkları” konuşuluyor. Çünkü Pitt, boynuna altın bir kolye takmıştı ve bu kolyenin ucunda sevgilisinin adı olan “I” harfi bulunuyordu. Hayranları, “Aşkının sadece yanında olması yetmiyor, bir de onun adını boynunda taşıyor” şeklinde yorumlarda bulundular ve fotoğrafları sosyal medyada defalarca paylaştılar. Bu kolyeyi de, kendisi gibi ünlü olan bir mücevher markasının başkan yardımcısı olan sevgilisinden almış olması muhtemel. Ünlü mücevher markası Anita Ko’nun başkan yardımcısı olan de Ramon, boynunda ucunda pırlanta bir “B” harfi olan kolye takıyor.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

KOLYELER ESMER GÜZELİNDEN… Aslında bu tatlı aşk jesti ilk olarak geçen yıl Ines de Ramon’dan gelmişti. Esmer güzeli, geçen yazdan beri boynundan çıkarmadığı özel kolyesiyle Brad Pitt’e olan aşkını ilan etmişti. Ünlü mücevher markası Anita Ko’nun başkan yardımcısı olarak görev yapan Ines de Ramon, Los Angeles’ta her sokağa çıktığında boynunda kendi markasına ait elmas kaplama bir baş harf kolyesiyle görülüyor. İkili, Brad Pitt’in 60. yaş gününü Paris’e yaptıkları romantik bir gezide kutladı. Ayrıca, Brad Pitt ve Ines de Ramon’un doğum günleri arasında sadece bir gün olduğunu da belirtelim…

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

Ve evet, tahmin edeceğiniz gibi bu baş harf de Brad Pitt’e özel bir “B” harfidir.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un Aşk Hikayesi

Brad Pitt ve Ines de Ramon’un Aşk Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx