USD34,18
EURO38,26
GR. ALTIN2.911,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Paris Hilton’un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

Paris Hilton’un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris Hilton’un Hayatındaki Dönüşüm

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm

Başta ailesi ve yakınları olmak üzere hayranları, Paris Hilton’un geleceğinden endişe duyuyordu. Sürdürdüğü hayat, kolay dayanılır türden değildi. Akıp giden zaman, gecelerin sabahlara karışması, bir insanı yıpratması için yeterliydi. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı ve o çılgın kız evlendi. Kimse inanmasa da hayatında durulmuş, oturmuş ve hatta anne olmayı başarmıştı. Artık hayatının odağında kocası ve kısa aralıklarla dünyaya gelen iki çocuğu vardı. Bu çocuklar ona yeni bir iş alanında da ilham verdi.

Çocukları Ona İlham Verdi

Paris Hilton’un yıllar içindeki gelişimini ve değişimini takip eden hayranları, ondan bahsettiğimizi çoktan anladı. Carter Reum ile kurduğu yuvasında, 43 yaşındaki Hilton, oğlu Phoenix ve kızı London’ı büyütüyor. Sosyal medya sayfasında da iki çocuklu hayatından kesitler paylaşıyor. Hilton, Hilton oteller zincirinin varislerinden biri olarak dünyaya gelse de kendi parasını kazanmak için de çabalıyor. Son olarak, çocuklarının verdiği ilhamla organik bebek giyimi koleksiyonu hazırladı ve bunu hem bir mağazalar zincirinde hem de internet üzerinden satışa sundu. Oğlu Phoenix ve kızı London’a kendi koleksiyonundan ürünler giydirerek, onlara adeta modelleri oldu. Paris Hilton’un sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler de takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

Eski Çılgın Hayatından Eser Kalmadı

2021 yılında Carter Reum ile evlendikten sonra Hilton’un hayatı kelimenin tam anlamıyla değişti. Bir zamanlar gece kulüplerinde sabahlayan o asi kızı gitti; yerine çocuklarına kendini adamış bir anne geldi. Ancak Paris Hilton’un anneliğe geçişi de oldukça dikkat çekici oldu. Annesi Kathy, “Paris çocuk doğurmak için uğraşıyor ama bir türlü çocuğu olmuyor,” dedikten kısa bir süre sonra oğlu Phoenix Barron dünyaya geldi. Bu haber, kimse onu hamile görmediği için herkesi şaşırttı. Hilton, bebeğinin taşıyıcı anne aracılığıyla doğduğunu da açıkladı. 2023 yılının ocak ayında dünyaya gelen Phoenix’in ardından, bir yıl bile geçmeden kız kardeşi London da dünyaya geldi. O da ağabeyi gibi bir taşıyıcı anne tarafından doğdu. Paris Hilton, çocuklarını kendi doğurmasa da, onlara kollarını açtıktan sonra gerçekten de örnek bir anne haline geldi.

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

Anneliği Hissetmek İçin Protez Karın Kullandı

Dünyaya gelecek kızının adını çok uzun süre önce belirleyen Hilton, hamilelik korkusunu bir türlü yenemedi. Anılarını kaleme aldığı Paris: The Memoir adlı kitabında bu konuya geniş yer verdi. Kendisi hamile kalıp bebeklerini dünyaya getirmese de, taşıyıcı anne çocuğunu karnında taşırken, hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu anlayabilmek için protez hamile karnı taktığını yazdı. Paris Hilton bu konudaki düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Hamileliğin nasıl bir his olduğunu bilmek istiyordum. Bunun için protez bir hamile karnı aldım ve evde gün içinde onu taktım.” Kitabının bu bölümünde, “Bunun kulağa çılgınca geldiğini biliyorum. Ama bu yolla da olsa bunun nasıl bir durum olduğunu hissetmek istedim. Karnımdaki ağırlığı hissediyordum. Ellerimi onun üzerine koyup okşuyordum: Önümüzde kocaman bir hayat hissediyordum,” diye devam etti.

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

Sonradan Aptalca Bulmuş

Fakat Hilton, bir süre sonra bunun aptalca bir fikir olduğu kanısına vardı. Fikrinin nasıl değiştiğini de şöyle aktardı: “Birilerinin benim hamile olduğumu görmesi önemli değildi. Benim duygusal hamileliğim gerçekçi ve değerliydi. Bebeğimin tam olması gereken yerde olduğunu her gün, daha sıcacık bir hale gelip büyüdüğünü bilmek beni mutlu etti.”

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

Aynı Yıl İçinde İki Bebek Sahibi Oldular

Paris Hilton ile Carter Reum, ilk bebekleri Phoenix’i geçen yılın ocak ayında kucaklarına aldılar. Kızları London da yine geçen yılın kasım ayında dünyaya geldi. Hilton, birçok kişinin bunun bir hata olduğunu düşündüğünü, fakat başından beri bu durumun planlandığını belirtti. Bu durumu kitabında şöyle anlattı: “Hayalimiz bir erkek ve bir kız çocuğa sahip olmaktı. Farklı ama birbirine yakın zamanlarda doğacaklardı. Böylece ikiz gibi büyüyeceklerdi.” Görünüşe göre Paris Hilton ile Carter Reum, bu hayallerini gerçekleştirdiler. Sadece 10 ay arayla önce bir erkek, sonra da bir kız çocuğa sahip oldular.

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

İki Bebeği de İki Farklı Taşıyıcı Anne Doğurdu

Bu arada Hilton ile Reum’un bebeklerinin ikisini de aynı taşıyıcı anne dünyaya getirmedi. Bunun yerine iki farklı taşıyıcı anne kullanıldı. Hilton’a göre bu durum bir gerçek hayat mucizesi. Sosyetik güzelin “melek taşıyıcı anneler” diye tanımladığı bu iki kadın da aynı yıl içinde hamile kaldı ve yine aynı yıl içinde bebekler dünyaya geldi. Her ne kadar kendisi hamile kalıp dünyaya getirmemiş olsa da, Paris Hilton, iki çocuğunun doğumundan sonra nefes almaya bile korkar hale geldi. Kendi deyimiyle, “gözlerini kafesteki bu iki kuştan ayıramaz oldu.” Çünkü yine onun kitabında yer verdiği kelimelerle tanımlamak gerekirse, ikisi de “çok kırılgan, çok değerli.”

Paris Hilton'un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği

‘Kızım Uğraşıyor Ama Doğuramıyor’

Daha ilk bebeğinin doğumundan önce annesi Kathy, kızı Paris’in hamile kalmak için uğraştığını ama bunu bir türlü başaramadığını söylemişti. Paris de bu sözlere, “Annem bunu neye dayanarak söylüyor bilmiyorum. Ama hamile kalmamam için hiçbir neden yok,” diye yanıt vermişti. Zaten bundan çok kısa bir süre sonra da Phoenix’in doğumunu sosyal medyadan duyurdu.

Paris Hilton’un Hayatındaki Dönüşüm ve Anneliği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx