USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Shakira’nın Miami Konserinde Uygunsuz Görüntü Olayı ve Zorlu Süreci

Shakira’nın Miami Konserinde Uygunsuz Görüntü Olayı ve Zorlu Süreci

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shakira’nın Miami Konserinde Şok Olay

Shakira'nın Miami Konserinde Şok Olay

Bir süre önce “Soltera” adlı yeni single’ını çıkaran ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz hafta sonu Miami’de gerçekleştirdiği konserde hayranlarıyla bir araya geldi. Sahne performansı sırasında oldukça neşeli ve işine odaklanmış bir görüntü çizen Shakira, beklenmedik bir olayla karşılaştı.

SEYİRCİLERİN UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLER ÇEKTIĞİNİ FARK ETTİ

Shakira, sahnede seyircilerden daha yüksek bir platformda duruyordu. Bazı hayranları o anları cep telefonlarıyla kaydediyordu; bu, birçok konserde yaşanan sıradan bir durumdu. Ancak Shakira, dans ederken arkasında bulunan bir grup seyircinin, özellikle de bir erkek hayranının elbisesinin eteği altından uygunsuz görüntüler çektiğini fark etti. Bunun üzerine aniden durarak elbisesinin eteğini topladı ve sahneden indi. Bu esnada, görüntüleri çeken seyircilere olumsuz bir şekilde başını salladı.

Shakira’nın sinirlerine zor hakim olduğu o anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu. Kullanıcılardan gelen tepkiler de dikkat çekiciydi. Bir grup hayranı, Shakira’nın uygunsuz görüntülerini çeken seyircilere yönelik olarak, “Bazı insanlar gerçekten çok kaba” yorumunda bulundu. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Shakira kendi şarkısıyla bile dans edemedi. Erkeklerin konserlere gitmesi yasaklanmalı” şeklinde ifade etti.

Shakira'nın Miami Konserinde Uygunsuz Görüntü Olayı ve Zorlu Süreci

Shakira, olay üzerine konserini yarıda kesti ve sahneyi terk etti.

Shakira’nın Zorlu Süreci

Shakira'nın Zorlu Süreci

Ünlü şarkıcı Shakira, kısa bir süre önce hayatının en büyük darbelerinden birini yaşadı. 11 yıl boyunca birlikte olduğu ve uğruna İspanya’ya taşındığı sevgilisi Gerard Pique, Shakira’yı kendisinden yaşça genç Clara Chia ile aldatmıştı. Bu ihanet, Shakira ile Pique’nin birlikteliğini sona erdirdi. Kendisi oldukça sarsıcı bir ayrılık süreci yaşadı ve ardından oğulları Milan ve Sasha ile birlikte ABD’ye döndü, Miami’ye yerleşti.

Gerard Pique’nin ihanetinin ardından zorlu bir süreçten geçen Shakira, bu yılın mart ayında konuk olduğu Jimmy Kimmel’in sohbet programında yeni hayatına alıştığını ve kendisini özgür hissettiğini dile getirdi. Ünlü Kolombiyalı sanatçı, daha önce de Gerard Pique uğruna kariyerinden fedakarlık yaptığını ve Pique’nin kendisini “aşağı çektiğini” savunmuştu. Bu düşüncesini programda bir kez daha dile getirdi. “Orada ya da burada şarkılar yapıyordum. Fakat bütün bu çalışmaları bir bütün olarak ortaya koymak benim için gerçekten zordu,” dedi.

Shakira, programda “Artık bir kocam yok, kocasızım. Evet, kocam beni aşağı çekiyordu. Şimdi özgürüm ve artık gerçekten çalışabilirim,” açıklamasında bulundu. Ayrıca, “Bundan böyle kadınlar ağlamayacak… Şimdi sıra erkeklere geldi,” şeklinde bir ifade de kullandı. Shakira, kadınların hayatın zorluklarıyla nasıl başa çıkacaklarına kendilerinin karar verdiğini vurguladı.

Yeniden İnşa Süreci

Yeniden İnşa Süreci

‘SANKİ DİŞLERİMİN ARASINDA BİR BIÇAK VARDI’

Shakira, “Ben çiğdim, henüz olgun değildim. Bir sürü şeyle başa çıkıyordum. Dişlerimin arasında bir bıçak olduğunu hissettiğim zamanlar oldu,” dedi. “Dağılan parçalarımı yerden kendim toplayıp bir araya getirdim,” diyerek kendini yeniden inşa etme sürecine dikkat çekti. Müziğin bu süreçte büyük bir işlevi olduğunu belirtti. “Acıyı, öfkeyi ve hayal kırıklığını yaratıcılığa, üretkenliğe ve dayanıklılığa dönüştürdüğümü hissediyorum,” ifadesini kullandı.

Kariyerine Dönüş

Kariyerine Dönüş

AŞKI UĞRUNA KARİYERİNİ GERİ PLANA İTMİŞTİ

Shakira, birkaç hafta önce verdiği bir röportajda, yıllar içinde kendisini aldatan sevgilisi uğruna kariyerine gereken önemi vermediğini itiraf etti. Sevgilisinin futbol sahalarındaki başarısı uğruna kendini geri planda tutmak zorunda kaldığını da ekledi. Shakira ile Gerard Pique, 2022 yılının haziran ayında sona eren 11 yıllık bir beraberliğe sahipti. Bu ayrılığın nedeni, Pique’nin ünlü sanatçıyı genç Clara Chia Marti ile aldatmasıydı. Pique, ayrılığın ardından 25 yaşındaki Marti ile ilişkisini gizlemeden yaşamaya başladı.

Aşklarının Başlangıcı ve Sonrası

Aşklarının Başlangıcı ve Sonrası

DÜNYA KUPASI SIRASINDA TANIŞTILAR

Shakira ile Gerard Pique, 2010 FIFA Dünya Kupası sırasında tanıştı. Shakira, o şampiyonanın resmi şarkısı olan “Waka Waka”yı seslendirmişti. İkili, aynı şarkının klibinde de birlikte yer aldı. Aralarındaki 10 yaş fark, onların aşkını etkilemedi.

Shakira'nın Miami Konserinde Uygunsuz Görüntü Olayı ve Zorlu Süreci

AŞKLARI NE KADAR MUTLU BAŞLAMIŞTI

Shakira'nın Miami Konserinde Uygunsuz Görüntü Olayı ve Zorlu Süreci

Shakira ile Gerard Pique’nin aşkı başlangıçta bir masal gibi görünüyordu. Aralarındaki 10 yaş fark, mutluluklarına engel olmadı ve dünyaya gelen iki çocukları da bu mutluluğu pekiştirdi. Resmi olarak evlenmemiş olsalar da “Biz böyle iyiyiz” diyerek ilişkilerini sürdürdüler. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Pique, sevgilisi Shakira’yı 20’li yaşlarının başındaki Clara Chia ile aldattı; üstelik Marti, Pique’nin eski çalışanıydı.

‘BİR DAHA AŞKA DÜŞEBİLİR MİYİM EMİN DEĞİLİM’

Shakira, ayrılığın ardından ne kadar üzüldüğünü sosyal medya hesapları üzerinden de dile getirdi. İki oğlunu alarak İspanya’nın Barcelona kentinden ayrıldı ve ABD, Miami’de yeni bir hayat kurdu. Kariyerine yeniden dört elle sarılmaya başladı. Shakira’nın adı ayrılıktan sonra Tom Cruise ve Lewis Hamilton gibi isimlerle anılsa da, kendisi kısa bir süre önce verdiği röportajda bir daha aşka düşüp düşemeyeceğinden emin olmadığını söyledi. Artık aşka değil, kariyerine öncelik verdiğini belirtti.

Shakira’nın Miami Konserinde Uygunsuz Görüntü Olayı ve Zorlu Süreci
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx