USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Angelina Jolie’nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

Angelina Jolie’nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Angelina Jolie’nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi

Angelina Jolie'nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi

Kısa bir şekilde ifade etmek gerekirse, herkes, olanakları ölçüsünde hatta bazen sınırlarını zorlayarak çocuklarının mutluluğunu sağlamak ister. Hollywood’un en gözde yıldızlarından biri olan Angelina Jolie de bu durumu son dönemlerde sergileyen bir anne örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Angelina Jolie'nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

TEMMUZ AYINDA MOTOSİKLET KAZASI GEÇİRDİ

Ünlü oyuncu, ciddi bir motosiklet kazası geçiren oğlu Pax Thien’i, alanında uzman bir estetik cerrahın ellerine emanet etmeye hazırlanıyor. Amacı, genç adamın alnındaki büyük yara izini ortadan kaldırmak. Pax Thien, temmuz ayında Los Angeles’ta elektrikli motosikletiyle bir kaza geçirerek bir otomobile çarptı ve baş bölgesinden yaralandı. Annesi Angelina Jolie’nin yüreğini ağzına getiren bu kaza sonrası, Pax Thien hemen hastaneye kaldırıldı ve hayati bir tehlikesinin olmadığı anlaşıldı. 20 yaşındaki genç, bir süre tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Angelina Jolie'nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

Kaza sonrası, annesiyle birlikte “Without Blood” filminin galasına katılacak kadar iyileşen Pax Thien, ancak kaza nedeniyle alnının sol tarafında, gözünün üzerinde derin bir yara izi kaldı.

Angelina Jolie'nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

DERİN YARA İZİNİ YOK ETMEK İSTİYOR

Sağlık konusundaki titizliğiyle bilinen Angelina Jolie, oğlunun bu yara izinden kurtulması için çalışmalara başladı. ABD ve İngiltere magazin basınına yansıyan haberlere göre, Jolie, oğlunun fiziksel görünümünü etkileyen bu yara için tanıdığı ve güvendiği bir estetik cerrahla görüşmeye başladı. Jolie’ye yakın bir kaynak, “Angelina, oğlunun alnındaki derin ve büyük yara iziyle yaşamasını istemiyor. Bu nedenle Los Angeles’taki bir estetik cerraha telefon etti ve Pax Thien’i muayene etmesini istedi.” şeklinde bilgi verdi. Aynı kaynak, Jolie’nin, oğlunu alıp doktorla görüşmeye gittiğini ve estetik cerrahın değerlendirmesi sırasında hiç yanından ayrılmadığını aktardı. “Angelina, çocuklarıyla çok ilgili bir anne. Onlar için yapabileceği her şeyi yapar.” diye ekledi.

ÜÇ BUÇUK YAŞINDAYKEN EVLAT EDİNDİ

Angelina Jolie, Pax Thien’i henüz 3 buçuk yaşındayken, Vietnam’daki bir yetimhaneden evlat edinmişti. O dönem Brad Pitt ile aşklarının zirve dönemindeydiler. Vietnam yasaları, evli olmayan çiftlerin ülkenin evlatlık alma süreçlerinde zorluk çıkardığı için Pitt, yasal süreci çözmek için epey çaba harcadı. O dönemde küçücük bir çocuk olan Pax Thien, 2003 yılında dünyaya geldi ve hayatının ilk 3 buçuk yılını Ho Chi Minh kentindeki Tam Binh Yetimhanesi’nde geçirdi. 2007 yılında Angelina Jolie ve Brad Pitt, onu ailelerine katmaya karar verdiler. Jolie, o yetimhanede ilk kez karşılaştıklarında Pax Thien’in ona karşı hislerinin karmaşık olduğunu, ilk başta ona gülümsediğini fakat ardından ağlamaya başladığını anlatmıştı.

Angelina Jolie'nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

Angelina Jolie, Maddox ve Zahara’dan sonra evlat edindiği Pax Thien’in durumunu bir röportajında, “Hayatının üç buçuk yılını bir odanın içinde, 20 çocukla birlikte geçirdi. Sadece bir demir karyolası vardı.” ifadeleriyle dile getirmişti.

Angelina Jolie'nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci

ONA KENDİ DİLİNDE YENİ BİR İSİM VERDİ

Pax Thien, ABD’ye yeni evine götürüldüğünde, orada Maddox, Zahara ve Shiloh ile birlikteydi. Jolie, Pax Thien’in ailesine ve kardeşlerine alışmasının biraz zaman aldığını ifade etti. O dönemde İngilizce bilmemesi, onlarla anlaşmakta zorluk çekmesine neden oldu. Ancak zamanla bu zorluklar aşıldı. Jolie ve Pitt, ona doğduğunda verilen Sang adını Pax Thien olarak değiştirdiler. Pax Thien’in aileye katılmasının ardından Jolie ile Pitt’in ikizleri Vivienne ve Knox dünyaya geldi.

ANNESİNİN FİLMLERİNİN KAMERA ARKASINDA ÇALIŞIYOR: Pax Thien, tıpkı Kamboçyalı ağabeyi Maddox gibi annesinin rol aldığı filmlerin kamera arkasında yer alıyor. “Maria” ve “Without Blood” adlı projelerde yapım asistanı olarak görev alan genç adam, daha önce 2014 yılında Jolie’nin oynadığı “Maleficent” filminde Yoo adlı karakterin seslendirmesini yapmıştı.

BABASIYLA ARASI HİÇ İYİ DEĞİL

Pax Thien, şu günlerde annesinin yanından ayrılmıyor; fakat babası Brad Pitt ile arası hiç iyi değil. Kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım, babası hakkında gerçek düşüncelerini gözler önüne serdi. Instagram sayfasında, paylaşımlarını sadece yakın arkadaşlarının görebildiği bir ortamda, Brad Pitt’e “Dünya çapında pislik” ifadesini kullandı.

KENDİSİ DE HASTALANMAMAK İÇİN AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ

Şimdilerde oğlu Pax Thien’in alnındaki yara izini gidermek için estetik cerrahlarla görüşen Angelina Jolie, yıllar önce kendisi de geçirdiği ameliyatla dünya gündeminde yer almıştı. Jolie, 2013 yılında New York Times’a yazdığı bir makalede, meme kanserine yakalanma riskini azaltmak amacıyla bıçak altına yattığını ve iki memesini de aldırdığını açıklamıştı. Jolie’nin annesi Marcheline Bertrand ve teyzesi de aynı hastalıktan dolayı hayata veda etmişti. Doktorunun, yüzde 87 meme ve yüzde 56 yumurtalık kanserine yakalanma riski bulunduğunu belirlemesi üzerine, Jolie tekrar bıçak altına yattı. Bu kararının nedenini ise, “Olabildiğince çocuklarımın yanında kalmak ve onların büyüdüğünü görmek istiyorum.” diyerek ifade etti.

Angelina Jolie’nin Oğlu Pax Thien İçin Estetik Cerrahi Süreci
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx