USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Yeni Peugeot E-408 için geri sayım başladı, tasarımı ile göz kamaştırıyor

Yeni Peugeot E-408 için geri sayım başladı, tasarımı ile göz kamaştırıyor

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fuarla birlikte PEUGEOT, yeni modeli E-408’in de dünya lansmanını gerçekleştirecek. Standında “Aslanlar Geliyor” sloganıyla araçlarını sergileyecek olan PEUGEOT, eser gamındaki elektrikliye geçiş yaklaşımını vurgulayacak. Yeni E-408’in dünya tanıtımı ile ilerleme ve teknolojik yeniliğin ortaya koyduğu üstün sürüş keyfi, büsbütün elektrikli yeni PEUGEOT eser gamında hayat buluyor. Bununla birlikte 2026 yılından itibaren PEUGEOT modellerinde standart bir özellik olacak ihtilal niteliğindeki Hypersquare direksiyon, fuarda ziyaretçilerle buluşacak. Ziyaretçiler, PEUGEOT standındaki yeni Hypersquare simülatörü ile bu teknolojik yeniliğin avantajlarını eğlenceli bir biçimde deneyimleyebilecekler. İştirakçiler PEUGEOT INCEPTION Concept’i de PEUGEOT standındaki Teknolojik Yenilik alanında görebilecekler. PEUGEOT INCEPTION Concept, PEUGEOT’ya nazaran mobilitenin geleceğini gösterirken, konfor, sürdürülebilirlik ve en ileri teknolojileri bir ortaya getiriyor. Mobilitenin geleceğinin yansıtıldığı fuarda, PEUGEOT SPORT yarış pilotları ve ünlüleri ile WEC aktiflikleri gerçekleştirilirken, PEUGEOT‘nun uzun soluklu ortağı Stade Toulousain kulübünün oyuncuları, Under The Pole ve Born Free derneklerine özel günler ve YELLOW KORNER görsel sanatlar sunumu ile çok sayıda aktivite olacak. PEUGEOT, 2024 Paris Araba Fuarı’nda otomotiv heyecanını, coşkusunu ve vizyonunu basınla ve halkla paylaşmaktan heyecan duyuyor.

Otomotivde yenilikçi teknolojileri, göz alıcı tasarım ve eşsiz sürüş keyfiyle birleştiren PEUGEOT, 14-20 Ekim 2024 tarihleri ortasında Fransa’nın başşehrinde gerçekleşecek olan Paris Araba Fuarı’nda 9 binek ve 3 hafif ticari araç olmak üzere toplam 12 büsbütün farklı elektrikli eser gamını sergilemeye hazırlanıyor. Bununla birlikte PEUGEOT, yeni E-408 modelinin dünya lansmanını gerçekleştirecek. Yeni E-408’in dünya tanıtımı ile ilerleme ve teknolojik yeniliğin ortaya koyduğu üstün sürüş keyfi, büsbütün elektrikli yeni PEUGEOT eser gamında hayat buluyor. Bununla birlikte ihtilal niteliğindeki Hypersquare direksiyon, 2026 yılından itibaren PEUGEOT modellerinde standart bir özellik olacak. Bu direksiyon, sürüş tecrübesi ve heyecanında radikal bir değişimi beraberinde getiriyor. PEUGEOT için teknolojik yenilikler motor sporlarına, bilhassa de Fransız harikalığının simgesi olan WEC’e olan bağlılığını da kapsıyor. Sorumlu bir marka olan PEUGEOT için ilerleme, tıpkı vakitte etraf ile biyolojik çeşitliliğin korunması ve bu alandaki eğitim için somut adımlar atan Born Free, Under The Pole üzere iştiraklerle hareket etme manasına da geliyor.

Avrupa markaları ortasında en geniş elektrikli araç yelpazesini sunuyor!

Tüm PEUGEOT eser gamı GÖZ ALICI, DUYGU ve MÜKEMMEL olmak üzere üç temel pahası bünyesinde barındırıyor. Marka bu pahaları, müşterilerin sürüş keyfini artırmak üzere ürettiği her PEUGEOT modeline uyguluyor:

GÖZ ALICI: PEUGEOT arabaları dinamik, şık ve yürekli dizaynıyla kalabalığın ortasından sıyrılıyor.

DUYGU: Cümbüş, PEUGEOT’nun teknoloji odaklı sürüş keyfinin odağını oluşturuyor.

MÜKEKEMMEL: Kalite ve performans odaklı olan PEUGEOT, emniyetli, sürdürülebilir ve ileri teknolojiye sahip modeller üretiyor.

Avrupalı ana akım markalar ortasında elektrikli araçlarda önder olmayı hedefleyen PEUGEOT, esasen PEUGEOT E-208 ile Avrupa’da elektrikli B segmentinde üstün bir performans ortaya koyuyor. Artık ise PEUGEOT, tüm Avrupalı ana akım markalar ortasında en geniş elektrikli araç yelpazesini sunuyor. Dünya tarifi için Paris’te görücüye çıkacak olan yeni PEUGEOT E-408, 12 modelden oluşan büsbütün elektrikli araç serisini tamamlıyor. Her elektrikli PEUGEOT modeli, kullanıcıların sıfır emisyonlu sürüşe geçişlerini kolaylaştırmak ismine, çok güçlü platform sayesinde hibrit ve/veya şarj edilebilir hibrit versiyon olarak da sunuluyor. Bununla birlikte tüm PEUGEOT arabaları, araçla meselesiz ve yüksek performanslı etkileşim sağlayan irtibatlı hizmetlere ve ChatGPT yapay zekaya sahip.

2024 Paris Araba Fuarı’nda PEUGEOT standında sergilenecek olan PEUGEOT modelleri:

  • PEUGEOT E-208: 2024 yılının birinci yarısında Fransa’nın en çok satan elektrikli arabası olan E-208, Avrupa’da da segment lideri konumunda. E-208, çekici görünümü, sunduğu sürüş keyfi ve 410 km’ye kadar menzili ile elektrikli performansı ile göz dolduruyor.
  • PEUGEOT E-2008: PEUGEOT’nun yakın vakitte kapsamlı bir evrim geçiren B-SUV modeli, performansı her zamankinden daha kıvrak ve şık taraflarıyla birleştiriyor.
  • PEUGEOT E-308: Bu kompakt hatchback, dinamik performans, yenilikçi tasarım ve gelişmiş özelliklerin harika bir birleşimini ortaya koyuyor. Bununla birlikte kendi sınıfında standartları belirliyor.
  • PEUGEOT E-3008: PEUGEOT’nun yeni Fastback SUV modeli, yeni jenerasyon tasarımı, sürükleyici ve ileri teknoloji bir sürüş tecrübesi sağlayan 21 inç’lik kavisli ekranla sunulan yeni Panoramic i-Cockpit® teknolojisi ve segmentinin en âlâ elektrikli performansıyla öne çıkıyor. PEUGEOT, 2024 Paris Araba Fuarı’nda, 700 KM’ye kadar menzil (WLTP’ye göre) ile SUV pazarının en düzgün elektrikli menzilini sunan PEUGEOT E-3008’in “Uzun Menzil” versiyonunu sergileyecek. PEUGEOT E-3008, Paris’ten Kaç kentine yalnızca iki şarj molası ile gidebilen segmentindeki tek araç.
  • PEUGEOT E -5008: Yedi koltuk kapasitesi ve 668 KM’ye kadar menzili (WLTP’ye göre) ile sınıfının ötesinde bir SUV olan PEUGEOT E-5008, pazarın en özgün modeli. Bu SUV, üstün sürüş tecrübesi için konfor, ömür alanı, modülerlik ve teknolojik yenilikleri bir ortaya getiriyor.
  • Dünya tanıtımı için görücüye çıkan yeni PEUGEOT E-408, tam manasıyla göz alıcı bir üslubu üstün verimlilikle birleştiriyor. PEUGEOT E-408, dinamik fastback dizaynıyla segmentinde eşsiz bir model.
  • PEUGEOT için Fransız harikalığı birebir vakitte markanın Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’na (WEC) olan bağlılığını da kapsıyor. Paris Araba Fuarı’ndaki PEUGEOT standının onur konuğu PEUGEOT 9X8 Hybrid Hypercar, 1992, 1993 ve 2009 yıllarında 24 Saat Le Mans yarışını kazanan efsanevi PEUGEOT 905 ve 908’in mirasını sürdürüyor. PEUGEOT dizaynının en çarpıcı sözü olan PEUGEOT 9X8, seri üretim araçlara teknoloji, güvenilirlik ve performans sağlayan gerçek bir Ar-Ge laboratuvarı niteliğini taşıyor.

PEUGEOT, Boulogne-Billancourt’taki La Seine Musicale’de de bir test sürüşü merkezi kuracak ve burada müşteriler tüm eser gamını test edebilecekler.

PEUGEOT, dünyanın geleceği için sorumlu paydaşlıklar kurmayı taahhüt ediyor

PEUGEOT, kıymetlerine bağlı ve onları temel faaliyet alanının ötesinde koruyan sorumlu bir marka olarak öne çıkıyor. Marka, bunun yansıması olarak eğitim, etraf müdafaa ve biyoçeşitliliğin korunmasına olan bağlılığını yansıtan Under The Pole ve Born Free üzere derneklerle çalışıyor. Under The Pole, dünyanın dört bir yanındaki yenilikçi keşifler, bilimsel araştırmalar ve ayrıyeten genç kuşaklar ortasında okyanusların korunması için farkındalık yaratma üzere faaliyetleri bir ortaya getiren bir su altı keşif programı. Bu program dahilinde Under The Pole, eğitim karavanlarını ve sualtı bilimsel keşif kapsüllerini Paris Expo Porte de Versailles’de sergileyecek. Born Free ise Kenya’daki Meru Ulusal Parkı’nda toplulukların yabanî ömürle bir ortada yaşamasına yardımcı olmak üzere eğitim programı yürüten bir dernek olmasıyla öne çıkıyor. Ziyaretçiler, bu projelerin markanın ideolojisiyle ahengini görebilecek ve daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunabilecek.

PEUGEOT INCEPTION Concept ve Hypersquare direksiyon geleceğin teknolojisini sergiliyor

Ziyaretçiler PEUGEOT INCEPTION Concept‘i PEUGEOT standındaki Teknolojik Yenilik alanında görebilecekler. Kısa bir müddet evvel VivaTech’te sergilenen bu konsept araba, STLA BEV-by-design platformu sayesinde iç yeri düz bir yer ve salon gibisi bir tecrübe için ultra konforlu koltuklar üzere özelliklerle yine tanımlıyor. PEUGEOT INCEPTION Concept, PEUGEOT’ya nazaran mobilitenin geleceğini gösterirken, konfor, sürdürülebilirlik ve en ileri teknolojileri bir ortaya getiriyor. Bu konsept araba, üstün bir performans düzeyi sağlarken kaynakları korumak, yükü azaltmak ve israfı en aza indirmek için yenilikçi teknikler içeriyor. INCEPTION CONCEPT tıpkı vakitte yeni i-Cockpit® dizaynını da sunuyor ve Hypersquare direksiyon ile sürüş ergonomisinde büyük bir evrim ortaya koyarak, üstün sürüş keyfi ismine yenilikçi, sezgisel ve eğlenceli bir tecrübe sunuyor.

Hypersquare direksiyon, tablete misal kişiselleştirilebilir dokunmatik kumandalarla ergonomik ve sezgisel bir tutuş sunarak, sürüşü akıllı telefon kullanmak kadar kolaylaştırıyor. Elektronik direksiyon sistemi (steer-by-wire), direksiyon ile tekerlekler ortasındaki klasik mekanik ilişkiyi ortadan kaldırarak hassas ve hassas bir denetim sağlıyor. PEUGEOT Hypersquare ve yeni jenerasyon i-Cockpit®, 2026 yılı prestijiyle markanın yollara çıkacak yeni araçlarında kullanılacak. Ziyaretçiler, PEUGEOT standındaki yeni Hypersquare simülatörü ile bu teknolojik yeniliğin avantajlarını eğlenceli bir formda deneyimleyebilecekler.

Yeni Peugeot E-408 için geri sayım başladı, tasarımı ile göz kamaştırıyor
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx